Vím, že řeknu něco, co bude proti hodně rozšířenému názoru. Jsem už na penzi, ale léta jsem šéfoval a řídil se přitom zásadou, mám-li někoho pochválit, tak veřejně, mám-li ho potrestat, tedy mezi čtyřma očima. Jinými slovy nadbytečně neponižovat. Jestli rozhodnutí propustit ministra provedl premiér osobně nebo telefonicky považuji za detail. Důležité je to, že to provedl před odpolední schůzí 5k a ministr (i ostatní) už mohl být na všechno připravený a nedozvěděl se to až tam.
30 minut před? Ale no ták!
MPA opět perlí slovy : my jsme to věděli, my jsme upozorňovali, Bartoš nás neposlouchal. Opět lži. Fiala ještě v srpnu prohlašoval, že odvolání Bartoše nic neřeší a podobné kecy. Nyní všichni "spojenci" do pirátů kopou.
Lháři všech stran spojte se!
Tak tyto Pekarovou Adamovou vyslovené myšlenkové pochody jsou o ničem a k ničemu. Ona se nikdy v žádných správních řízeních ve věci povolování staveb nepohybovala a proto ty její věty jsou nadbytečné. Je to jednoduché, podvodné Spolky a Fialova vláda naprosto nezvládla jednak rozpoznat nebezpečnost "úprav" a zrušení původního stavebního zákona, Nejvyššího stavebního úřadu včetně. A hlavně, nedomyslela zdrcující následek se kterým se budou žadatelé ve věci povolování staveb potýkat se stavebními úřady v předmětných správních řízeních. O tom se zatím moc neví, ale hlavně ještě vůbec nemluví !!!
Auž zase vystrkuje růžky a hlásí "moudra". Tragédie celá 104 + možná přeběhlík lipánek + Vondrák + voják. A o senátu pětikolky raději nepsat ( Vystrčil, co chtěl ihned zbavit pretidenta funkce a pomalu ho již pohřbil .... Němcová, z které čím dál více čiší jen zlost, arogance a nenávist ...).
Kdežto z Bureše čiší laskavost 🙂
Piráti vejdou do dějin,kdežto tato paní už tam dávno je.Po boku pohádek jako třeba Císařovi nové šaty,či Fimfárum,je tato osoba velmi známa svou pozicí nejhloupější političky v Evropě a přilehlém okolí a aby se Fiala s Rakušanem a dalšími odborníky na teplou vodu necítili poškozeni,jejich srovnání se Zvonokosy je také přiléhavé.Zkrátka,za tři roky u vesla se mediálně proslavili na všech úrovních.
Smím se zeptat čím jste se v Evropě prosadil vy?
Co k tomu předsedkyni strany, která kdysi byla pravicová a pro mne proto volitelná, okatou Markétu vede?
Deagrofertizace země je zakonzervovaná, vláda pokračuje v pěstování společnosti, založené na nárokových principech, zadlužení země roste, důvěra voličů koalice je v tahu a nájezdníci, kteří plenili zemi předchozích osm let, se chystají k dalším hodům ...
Ivan Bartoš odvedl proti tomu svou digitalizací SŘ gigantický kus práce. Postavil to nejtěžší - základy. Na nich se stavbou paláce ve stylu "langsam und sicher" už budou holedbat (a slízávat smetanu) jiní šíbři ...
👎
Giganticky se akorát snažil to nějak okecat :)
mám za to že její strana by jí měla zakázat cokoli komentovat je to vždy jen o ničem ona tomu nerozumí a snaží se vždy jen na sebe upoutat pozornost hovadinami které vypustí ze své nevymáchané h y
Kecy!
Tahle paní je úplně zbytečná. Co ona za 4 roky udělala pro stát? Tu jeji funkci může dělat každá vratná. Jo vlastně je dobře že tam je. Pohřbila TOP 9. Bartoš z 4 toky nebyl schopen připravit nic. Ostatně jako celá vláda. Ale oni žádný program neměli. Byl jen program Antibabiš. Tak co se diví lidé kteří je volili.
Na tiskovce padla pouze pravda.
Doposud bylo mezi politiky nepsané pravidlo, že na veřejnost se tato pravda neříká, ale každý kdo dělal politiku o ní ví....
Piráti se sice vybrečeli jako děti, ale říká se, že děti a blázni mluví pravdu.....
Na Bartošovi byla jedna pozitvní věc. Nepamatuji se, že by se zapojoval do nálepkování opozice dezoláty, proruskými kolaboranty apod. jako to dělají ostatní vládní politici vč. této husičky MPA, která raději ani žádný ministerský post nevzala..