Líbí, líbil se mi na Číně třeba způsob výstavby a to, že nemůžete vlastnit zem, pravda je že těmi všemi krádežemi poškodili západní značky, ale vina je i u nich, že kvůli pár procentům přesunuly výrobu na opačnou stranu zeměkoule.
Teď se platy pomalu srovnávají, tak i technologie, ale jde asi v první řadě o investice těch všech zisků, v Číně jde myslím hodně za nesmyslný luxus a projekty megalomanství.
O Halovi jsem nikdy neslysel, ale o Cine se ucim cely zivot a je to hegemon sveta , na rozdil od Cechacku a jejich lineho a neschopneho evropskeho Zapadu....
Je to informovaný sinolog, Synopsis, léta je ho vidět, slyšet v různých médiích.
Příští rok si naše lůza tradičně zvolí největšího gaunera, který se jí nabídne jako Vůdce: Soudruha Babiše-Bureše, Gottwalda 21. století.
A s ním celé to panoptikum politických zombíků resp. vlkodlaků: Konečnou, T. Okamuru, Turka … Hnus.
Tím pádem (SKUTEČNÝM PÁDEM celé naší společnosti do rudohnědé žumpy) se vládnoucí gauneři nebudou hádat o politice vůči ČLR: Budou se čínským komoušům klanět až k zemi, otevřou jim Česko jako konzervu k rychlé spotřebě. 🙁
Vše s nadějí, že jim samotným to vynese pěkný balík $ na úplatcích.
Soudruh Tvrdík, Velký likvidátor českých firem, bude jedním z předních poradců Babišovi-Burešovy Vlády národní jednoty; pokud se nestane rovnou ředitelem čehokoli, co čínští komoušové budou chtít zničit a následně koupit za babku.
A Miloš se bude sípavě pochechtávat ze svého kolečkového křesla, při pohledu na rozvrat jím nenáviděného Česka …
Prostě: Máme se nač těšit, tak se tedy těšme. 😢
O co v podstate go? Botati proste budou jen bohatší a chudi jen a jen víc chudší. Je úplně fuk jestli se bavime o Číně nebo o české republice. O komunismu, diktatura či demokracii. Naprosto nejzákladnější hnací motorem a surovinou lidstva jako takového, byl, je a bude jen zisk moci, která pramení z prostředků.
Zajímal by mě názor autora na vztah ČLR a EU.
Skvělý rozhovor! Děkuji za něj.
Ve vašem vlhkém snu
Uspokojuješ se pod dekou, s luznou představou vlhkých polibků tvých milovaných generálních tajemníků kompartají, rusácký švábe?
Co srostlé obočí soudruha Brežněva, přivádí tě k vyvrcholení? 😛
Tak tady Odkaz
Pokochej se, potěš se, protože na skutečné vlhké polibky od rusáckých osvoboditelů si musíš ještě pár let počkat.
Servus!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jste malého vzrůstu, nebo z čeho máte takový mindrák?