Pokud je pravda, že ve 13h věděli, že zastřelil otce, že jede do Prahy a že má mít podle rozvrhu přednášku ve 14 v Celetné a tyto informace vyhodnotili tak, že budou hlídat jen Celetnou, tak to někdo pěkně po....
Jenže oni v tu chvíli netušili, že spáchá takové zvěrstvo. V Celetné měl mít přednášku, proto ho hledali tam
Tak nevím, komu mám věřit, Rakušan zmínil ruskou stopu, po té mluvil o zneškodnění vraha policií, policie tvrdí, že vrah spáchal sebevraždu.
Nojo, co jiného může napsat Pičman. Nomen omen.
No nebyt to v praze tak z toho je velky ..... 🙁 cekani na nekoho s dlouhou zbrani 40minut, na zasahovku tak 80minut. do te doby by tu max 15 policistu z celeho vybezku behalo kolem s pistoli a dvouma zasobnikama, holt podstav 100 lidi a 3 roky slibovane dlouhe zbrane jsou problem 🙁
Já moc pokrok nevidim. Ve 14:00 Zasahují v Celetné a ve 14:59 vraždí hledaný zabiják 14 lidí v jiné budově. Možná před 40 lety by postavili dvoučlené hlídky ke vchodum všech budov FF. To bude mít ještě dohru.
Děkuji příslušníkům Policie ČR, že byli a jsou připraveni chránit naše životy a byli a jsou připraveni riskovat své.
Tak to je posun, už ne Ruská školačka?
Dokážete rozlišit mezi - zatím nepotvrzenou - inspirací jedním činem v Rusku a mezi zjevnou podobností způsobu provedení jiným činem v USA? Pro pomalé: Inspirace k vykonání činu X Velmi podobné provedení činu
Dobrý zasach policie?sory ale chaos a zmatek a nebýt to v Praze je to daleko větší pruser
To je dezinformace, podle policejního ředitele se inspiroval v Rusku a tomu já věřím, je to oficiální vyjádření 🤣
neobjednal si tento článek Rakušan???!!!
Co byste taky čekal na fórum 24.
Ano, policie se "vyznamenala"
Jste jistě agent 007,že tak všechno umíte. Zavřete svá ústa,bude líp.