Ano, je to fraška celé ANO
Už by těch lži mohli nechat. Takhle se z nich stávají jenom sasci.
Nic nového pod sluncem. Takto se choval i v byznysu. Nechal dlouho jednat své podřízené, pak přišel rozhodl jak on chtěl a bylo hotovo. Nikdy nebude jiný a lze se jen divit, že ještě jsou tací, co cíleně ze sebe nechají dělat blbečky .🤔😲👎
Z jednoho blbecka nelze udelat 2 blbecky ! To se zatím Babisovi na jeho reproduikcních klinikách nepodarilo. Ale az bude povoleno klonování, tak Babis vytvorí nové stoupence a budoucí volice. To budou blbecci na druhou !
Nejstrašnější na tom je,že v ANO nemohou být všichni primitivové a hlupáci.Ti co nejsou,mají kachní žaludek a hroší kůži.Dokáží držet hubu a krok v jakékoliv situaci.To svědčí opravdu o jejich ryzím charakteru..
Alenka má teď zákaz chodit mezi lidi, kteří by se jí na něco mohli zeptat...byla by to zase bouda a kampáň....
Myslím, ze celé ANO nepotrebuje zádné oslí usi.
Na co by meli na oslích hlavách jeste dalsí oslí usi ?
Jedny oslí usi jim musí stacit. Je nutné setrit !
Už se těším za rok a půl po volbách ,až se ráno probudíte a doufám ,že nám pošlete selfíčko největšího oslíka jaké Forum 24 muže vidět .Nejsem volič p.Babise ani ANO ,ale je smutné jak lze zmanipulovat naštěstí jen část populace ta chytřejší již prozřela a ví co je pro tuto zemi dobré. Jisté je jak říká pan Fiala, že nám voliči neodchází , tak jsem rad že panu profesorovi udělám radost a volit Již ODS nepůjdu , když vidím a čtu co za lidi se dnes k podporovatelům strany hlásí a kam se to řítí, vždyť když jsem slyšel projevy na sjezdu tak jsem měl husí kůži , zavřít oči a byl jsem na plenu KSČ ve Sjezdovém paláci před 40 lety,gesta a ta rétorika úžasné .Je mi z toho smutno a pak není divu ,ze se v celé zemi nenajde jeden slušný
Člověk na funkci prezidenta a volíme mezi komunistou STB a komunistou Rozvedcikem.
Předstírají, že rozumí úplně všemu, přitom nemají odvahu bez svého guru sami nic vyřešit a rozhodnout. A rozhodnutí jejich "šéfa" jsou, jak jsme už měli možnost poznat, nekompetentní a jen závisí na tom, kolik na tom on sám vydělá.
Tady je každá rada drahá. Já bych doporučil odezírání. Ale pouze v případě recyklace mozku, pokud se mezi ušima nachází.
Já bych zase doporučila dát každému zápis z jednání podepsat. A nemuselo by být tohle divadlo.
Už se do toho opravdu docela nešikovně zamotávají. Pan 4. operátor, paní pávice, nateklý Juchelka a dál nic
Zapomněl jste na prvoka Jermanovou. 😉
Tak čekám, kdy se ozve ta štvavá chátra...je to nějaké unavené,,,ještě asi vyspávají ten propitý Jidášův groš ze včerejšího večera....tak pst nebudit
A kdopak je, dle vás, ta chátra ?