Chybí mi v článku ještě vyjádření našich představitelů. Proto nevím, co můžu říkat.
Když nebudete nikoho sprostě urážet a nebudete nabádat k násilí a lhát s úmyslem uškodit tak můžete komentovat jak dlouho chcete, to je demokracie...
Zajímavá volba slov. Myslel jsem že na Ukrajině mají prezidenta. Ale on je to Vůdce. Tak to jo.
Elone Musku, vystřel se na Mars a už se nevracej. Papá.
A ten zdarma poskytovaný Starlink ať si strčí někam, že?
On ještě neodletěl?! Já myslel, že už je napůl cesty na Mars...😁
no jo ..když on se aspergerák tak snažil ale chápání společnosti je nad jeho síly
Zato chápe jak funguje podnikání. A proto on vydělává miliardy a žije v luxusu a vy maximálně diskutujete na Forum 24.
Pravda bolí
Pravda je jen taková, že Ukrajina se brání brutální a nevyprovokované agresi, která je svým rozsahem od 2. sv. války bezprecedentní. Pravda je taky taková, že bez podobné pomoci se se za WWII zhroutil sovětský svaz i Velká Británie a že bez další obří poválečné pomoci by se Evropa z toho poválečného marasmu vzpamatovávala mnohonásobně déle. Svoboda něco stojí a zlu se nesmí ustupovat. Podobnou pomoc by potřebovaly i jiné země v podobné situaci jako je nyní UA. UA brání budoucí mír v Evropě. Slava Ukraini!
Zelenský se určitě nezlobil, je to také komediant a lepší.
😂BOREC😂 vždyť ty ÚKÁČKA jsou už trapný jak onehdá covid...😂
Trapná/ý ? jsi maximálně ty.
My v Česku už zkušenost s miliardářem-hlupákem máme. Tak ať si to užijí i jiní.
Toho nemusí zesmešňovat Zelenskýho ten už směšný je a delší dobu.