Vystrčil má pravdu, ostatně jako vždy.👏
Jo zato za vlády ODS slunce na obyčejný lidi skoro nesvítí.Jo kamarádi ODS,třeba ti co obchoduji s energiemi,ti se mají dobře.
Strany by měly do voleb v příštím roce představit plán, jak má podle nich Česká republika fungovat. Současná vláda dělá kroky k tomu, aby stát mohl fungovat i v budoucnu. Opozice se zaměřuje na ztěžování tohoto úsilí, ale to není žádný plán, jak má Česká republika fungovat.
Twl,Vystrčil,co jste udělali vy za ty 3 roky?
Já vám to povím...
NIC ...!!!
Až teď jsem byl volit poprvé v životě,protože co jste tu nadělali za bordel za ty 3 roky,že tohle už nedá dohromady NIKDO !!!
A půjdu volit podruhé,ale vás určitě NE !!!!
To je váš problém,co udělal Babiš za 8 let...nic.
Hlavně už by jste nemohl chodit pokládat věnce hrdino!
Jsem nadšen,že za této vlády světového lídra Fialy ,jsme zaliti sluncem a ani sluneční brýle, nám proti tomuto ozáření, nepomohou.Výborně!!
Tento systém neistálými atsky reklam a úmyslným mazáním textu zabraňuje napsání celého příspěvku. Je to součàst cenzury
Vystrcil mluví na rovinu a pravdu.
Ale hlupákum a bezmozkum se to líbit nebude.
Je jich asi 30%.
Jasně, to je dáno Gaussovým rozdělením pravděpodobnosti, podle kterého se řídí i rozdělení výše IQ v populaci.
Když vidím vás a tu vaši partu hic, co nám zde tři roky znepříjemňuje život, pane VYSTRČIL, jaký je rozdíl mezi vámi a peklem?
Kdepak tento člověk Pepek Vyskoč čerpá takové věci, zřejmě mu napovídá ta Mirka Rohlík.😒✌️
Á, trouba Drdla (jak přiléhavé) tu opět projevil, opakováním už zde mnohokrát vyvráceného fejku, svou nebetyčnou tupost. No, prostě je to klasická kobliha, takže co jiného od toho taky čekat.