1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Vystrčil má pravdu, ostatně jako vždy.👏

15
Před 5 měsíci

Jo zato za vlády ODS slunce na obyčejný lidi skoro nesvítí.Jo kamarádi ODS,třeba ti co obchoduji s energiemi,ti se mají dobře.

31
Před 5 měsíci

Strany by měly do voleb v příštím roce představit plán, jak má podle nich Česká republika fungovat. Současná vláda dělá kroky k tomu, aby stát mohl fungovat i v budoucnu. Opozice se zaměřuje na ztěžování tohoto úsilí, ale to není žádný plán, jak má Česká republika fungovat.

Před 5 měsíci

Twl,Vystrčil,co jste udělali vy za ty 3 roky?

Já vám to povím...

NIC ...!!!

Až teď jsem byl volit poprvé v životě,protože co jste tu nadělali za bordel za ty 3 roky,že tohle už nedá dohromady NIKDO !!!

A půjdu volit podruhé,ale vás určitě NE !!!!

33
Před 5 měsíci
Radek Kudláč

To je váš problém,co udělal Babiš za 8 let...nic.

25
Před 5 měsíci

Hlavně už by jste nemohl chodit pokládat věnce hrdino!

11
Před 5 měsíci

Jsem nadšen,že za této vlády světového lídra Fialy ,jsme zaliti sluncem a ani sluneční brýle, nám proti tomuto ozáření, nepomohou.Výborně!!

17
Před 5 měsíci

Tento systém neistálými atsky reklam a úmyslným mazáním textu zabraňuje napsání celého příspěvku. Je to součàst cenzury

9
Před 5 měsíci

Vystrcil mluví na rovinu a pravdu.

Ale hlupákum a bezmozkum se to líbit nebude.

Je jich asi 30%.

13
Před 5 měsíci
Antonín Klempa

Jasně, to je dáno Gaussovým rozdělením pravděpodobnosti, podle kterého se řídí i rozdělení výše IQ v populaci.

4
Před 5 měsíci

Když vidím vás a tu vaši partu hic, co nám zde tři roky znepříjemňuje život, pane VYSTRČIL, jaký je rozdíl mezi vámi a peklem?

5
Před 5 měsíci

Kdepak tento člověk Pepek Vyskoč čerpá takové věci, zřejmě mu napovídá ta Mirka Rohlík.😒✌️

10
Před 5 měsíci
Honza Drdla

Á, trouba Drdla (jak přiléhavé) tu opět projevil, opakováním už zde mnohokrát vyvráceného fejku, svou nebetyčnou tupost. No, prostě je to klasická kobliha, takže co jiného od toho taky čekat.

5
Zobrazit dalších 22 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt