No, počkáme si, až budou nějaké aspoň trochu ověřené zprávy. Ničemu z Ruska nelze bez dalšího věřit.
Aby tomu šlo věřit museli by rusáci zprávu popřít.
Je fajn vidět vrahy a zločinecké russko se vraždit navzájem..
Bylo by fajn, kdyby se to tam rozjelo ještě více a každý se bál každého.
V říši zla bude veselo podstatně dřív než jsem čekal
Myslíte říše zla USSA
Že Prigožin žije je dost pravděpodobné. Byl to protřelý kriminálník a nebyl hloupý. Akorát s tím jeho ksichtem mu nepomůže ani nejlepší plastický chirurg. Těžko se schová.
Schovavat se nemusi,jen se na čas uklidí.
Jen at se mezi sebou perou. Zrudy, ktere si navzajem nemaji co vycitat. Cim mene jich zbyde, tim lepe pro civilizovany svet.
Ve lví smečce rovněž dochází k neustálým vzájemným soubojům, které eliminují slabé jedince, čímž se smečka stává silnější.
Celkem chápu co se asi přihodilo ,ale neuklidňuje mě to ,proč?V Česku se radují stoupenci Putina a není jich málo ani mezi čelními fuj to slovo, politiky!!!Dosaďte si jména dle libosti je to dlouhý seznam,bohužel!!!
bohuzel nepomsti. Had bez hlavy neni had. Nemel se zastavit pred Moskvou. Tehdy to bylo super nadejne. Jen tezko si dovedu predstavit lepsi sanci na poradnou rezbu v rusacku
I v pekle bude nejlepší! Tak to nejspíš stěží, když v rusském pekle jsou už Lenin, Stalin, Berija, Ježov, Trocký a další borci.
Trockij taky narazil na mačetu a čelem,
Podle mne, pokud neni Predkozkin po smrti ( a ani analyza DNA provedena ruSSkymi urady mne prilis nepresvedci - viz machinace s vzorky moci na olympiade v Soci), tak tohle je idealni zpusob na zmizeni. A par obetnich beranku bylo obetovano.
Pozivjom, posmotrim
Samozrejme, to hovado narizujici popravy kladivem, si nezaslouzi zit. Ale vypada to prilis hezky, ba to, aby to byla pravda.
Také tuhle možnost vidím reálně. Putin by si takto zachoval tvář, k tomu pulsové body tvrdého vůdce a Prigo se uklidil na nějaký zapadlý ostrůvek.
Uvidíme, jak se zachová PMK Wagner. Pokud by se objevily nějaké (opravdové!) útoky na Putinovy přátele či rodinu, můžeme tomu věřit.
Pokud se ale objeví jen nějaké malé (možná i větší, ale postradatelné) rybky, tak se Prigo opaluje někde v tichomoří.. 😉
Svého bývalého kamaráda Žeňu Prigožina, Voloďa trefil přesně. Měsíc je přece jenom dál, tak na něj mají jenom opravdoví mistři, žádní příštipkáři. Indové postoupili do elitní party, Rusko spadlo do 2. ligy. Finance už neutrácí na vědu a výzkum, ale proti ukrajinským děckám a starcům. Ano, Rusko mlčí, ale jedná. Rusky.
Už pravděpodobně neztrácejí čas ani zinscenovanými soudy s těmi co nedrží hubu a krok.
.
Michail Nikolajevič Tuchačevskij(1893-1937) Ještě 16 verst a Evropa je naše! (před bitvou o Varšavu) 1935-maršál velitel Leningradského vojenského okruhu
jedna z nejzámějších obětí tzv. Stalinských čistek
05.08.1921-24.01.1922 Vojenská akademie DRRA, velitel
06.1931-04.1936 Revojensovět SSSR, velitel
04.1936-05.1937 1. náměstek komisaře obrany
22.05.1937 zatčený
11.06.1937 odsouzený na smrt
12.06.1937 zastřelený
31.01.1957 rehabilitovaný
Odkaz