1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Výborně. Tak co jsem to opakovaně viděl a ne jen já. Na vojně jsem byl dva roky, prolezl jsem kde jaký cvičení, ale tohle, co jsem viděl, to si rozumově vysvětlit neumím🤷.

Před 1 rokem

Na pražské české univerzitě za Rakouska, když Einstein byl na německé existoval prý na české univerzitě jistý profesor, který prohlásil "Molekuly nejsou!"..

Na té německé se Einstein už zabýval speciální relativitou.

Před 1 rokem

Mimozemšťané jsou a fakta to dokazují. Od pozorování vojáků až po piktogramy v obilí. Vesmír je plný života.

10
Před 1 rokem
Petr Bajnar

No, na piktogramy bych až tak moc nesázel. Ale existují záhadné májské i aztécké sošky, letadélka a i jiné přesvědčivé důkazy, že se ‘s někým jiným’ setkat museli. Děděné rituální masky některých starých kmenů v centrální Africe. Stometrové až kilometrové reliéfy zvířat, ptáků a lidí na náhorních plošinách v Peru, viditelné pouze z velké výše. Stavby po celé Jižní Americe z ranného období lidské civilizace, které jsou stavěny z megalitických kvádrů s dokonale hladkým opracováním. S úhly v přesnosti desetin milimetru a sestaveny tak, že by se mezi ně nedostala ani žiletka. Z doby před dobou bronzovou, natož železnou. Pazourkem a kostmi ze zvířat to jistě tamní indiáni neopracovali. Ano, vesmír je opravdu plný života. S tím souhlasím. Ať už je to “ten náš”, nebo nějaký paralelní, nám doposud zapovězený. Je však s podivem, proč mají všechny velké státy světa, včetně většiny evropských, v utajeném režimu vládní příručky pro případ kontaktu s mimozemskou civilizací. S postupem od A po Z. A to je naprostý fakt! K čemu vytvářet příručky a v nich seznamy vědců, lingvistů a válečných stratégů, když žádná návštěva nehrozí?!?

3
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Evidentně se jim to hodí že mimozemšťané nejsou, docela vynakládají velké úsilí na něco co není. nebo se pletu?

1
Před 1 rokem

Haha,zrovna sem lítají už tisíce let,proč to chtějí zase zamést pod konerec????Dozvíme se někdy pravdu????

Před 1 rokem

A co když jo?

Před 1 rokem

Zase jen lhaní.....

2
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Petr Bylinář

Jojo, v naší vládě jsou jistě.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám