Havlicek, Babis, Schilerova to je opravdove dno, ktere muze clovek dosahnout a souhlasi s nimi jen ti, kteri jsou jim podobni
A koho překvapuje, že zvastal Havlíček opět lže? Jen bolševiky, flastence, koblihy a další dezoláty..
Vaše dvě věty jsou tak nějak o ničem.Neumím si představit kdyby jste se rozepsal.
Protože to ODSka v devadesátkách rozprodala "za korunu".
Fakt? A kdo to prodal? A hlavě nějaký prokazatelný důkaz. Ju. 😉😉
RÁNO SE PROBUDÍM BABIŠE V POSTELI,VEČER ULEHÁM ZASE BABIŠE V POSTELI,JÁ SE Z TOHO P....U,NEMÁM NIKDY KLID
Zkuste vyměnit tu postel!
Pane Síkela , pan Babiš to je slabé kafé a už nikoho s tím nedojmete , poradím vám ,Putina ,nebo N.Ceauseska , to má jiné grády .
ci je FORUM24? Jednou jsem videl video s nejakym madarem a reporter mu rekl ze v ceske republice neni zadne provladni medium 😄
Tak se podívejte na justici.
Sikela něco ví ? To je překlep jeho legendární vysvětlení závětrné elektrárny mluví za vše na vždy
Jsem zvědav kdo to zaplatí až to bouchne ,že se to nepovedlo. Sikela nám to pak poví že to ví.
Dluh bude muset uhradit Gazprom, stačí umět číst a chápat psaný text....
Vypadá to, že Babiš už nevěděl kudy dál, a tak dobrovolně předal vládu skutečným mudrcům! Proč tedy ale kandidoval?
To tak nevypadá 🙂 opravdu nevěděl kudy kam za 8 let se nic nikam nepohlo.....
Dva roky nedělá nic jenom fňuká tenhle chlap táhněte všichni do prd…. a přenechte to lidem co tomu rozumí .
2 roky nedělá nic ?
A Vy víte o někom kdo "tomu" rozumí ?
Nebo jsou všichni ve Vaší prd..i ?