1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Havlicek, Babis, Schilerova to je opravdove dno, ktere muze clovek dosahnout a souhlasi s nimi jen ti, kteri jsou jim podobni

23
Před 1 rokem

A koho překvapuje, že zvastal Havlíček opět lže? Jen bolševiky, flastence, koblihy a další dezoláty..

16
Před 1 rokem
Karel Pavelka

Vaše dvě věty jsou tak nějak o ničem.Neumím si představit kdyby jste se rozepsal.

4
Před 1 rokem

Protože to ODSka v devadesátkách rozprodala "za korunu".

20
Před 1 rokem
Petr Boháček

Fakt? A kdo to prodal? A hlavě nějaký prokazatelný důkaz. Ju. 😉😉

7
Před 1 rokem

RÁNO SE PROBUDÍM BABIŠE V POSTELI,VEČER ULEHÁM ZASE BABIŠE V POSTELI,JÁ SE Z TOHO P....U,NEMÁM NIKDY KLID

3
Před 1 rokem
Pavel Veselý

Zkuste vyměnit tu postel!

Před 1 rokem

Pane Síkela , pan Babiš to je slabé kafé a už nikoho s tím nedojmete , poradím vám ,Putina ,nebo N.Ceauseska , to má jiné grády .

5
Před 1 rokem

ci je FORUM24? Jednou jsem videl video s nejakym madarem a reporter mu rekl ze v ceske republice neni zadne provladni medium 😄

7
Před 1 rokem
Petr Novák

Tak se podívejte na justici.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Sikela něco ví ? To je překlep jeho legendární vysvětlení závětrné elektrárny mluví za vše na vždy

10
Před 1 rokem

Jsem zvědav kdo to zaplatí až to bouchne ,že se to nepovedlo. Sikela nám to pak poví že to ví.

6
Před 1 rokem
Petr Zítko

Dluh bude muset uhradit Gazprom, stačí umět číst a chápat psaný text....

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Vypadá to, že Babiš už nevěděl kudy dál, a tak dobrovolně předal vládu skutečným mudrcům! Proč tedy ale kandidoval?

9
Před 1 rokem
Karel Polák

To tak nevypadá 🙂 opravdu nevěděl kudy kam za 8 let se nic nikam nepohlo.....

9
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Dva roky nedělá nic jenom fňuká tenhle chlap táhněte všichni do prd…. a přenechte to lidem co tomu rozumí .

11
Před 1 rokem
Olga Balogova

2 roky nedělá nic ?

A Vy víte o někom kdo "tomu" rozumí ?

Nebo jsou všichni ve Vaší prd..i ?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt