To autor článku myslel vážně, že pod největším tlakem na odvolání jsou ministři vnitra a obrany, a to kvůli válce na Ukrajině? Co ho k tomuto překvapivému názoru dovedlo? Přání jako matka myšlenky? Nebo to autor hodnotí podle toho, že demonstranti na proruských demonstracích dělají větší hluk než slušní lidé? Vysvětlení by si ty myšlenkové pochody autora jistě zasloužily.
Naprosto souhlasím.
Takový vládní paskvil tato země ještě nezažila.
K demisi nedojde, protože strany vládní koalice umí počítat a vědí, že případné volby by je smetly jak papír z ulice. Bohužel budeme s touto vládou muset vydržet až do konce volebního období. Amen
A potom, co jako ?
Ministři na odstřel ..to víme už dávno....a fialena to vevidí...to taky víme..on jenom já..já..já...a čeká na signál který nepřijde.....bohužel...
Přijde z Bruselu.A pak to tak vypadá!!!!!! Hnus.
trapná nenávist forumu, pětikoalice a jejich příznivců až za hrob - že má Blažek tunu másla na hlavě ohledně bytu v Brně, to nevadí, ale jak se setká s někým s nenáviděného tábora, je zle. Jako komunisti, žádný rozdíl
Moravaci jsou dobri lide, ale prace ve vlade jim jaksi nejde. CR potrebuje pravicovoi vladu pravicovych Cechu. 🤷🏻♂️
ale kde je vzít když nejsou na skladě a narychlo je nenahoní
Vláda nemá jediného schopného ministra , o premiérovi nemluvě . Demise je jediné správné řešení
Není, není je kým nahradit. Nikdo lepší tu není.
Už aby vláda padla. To je moje největší přání.
Blažek je pro Fialu velice užitečný, je asi jediný, kdo může přes Zemana zařídit po volbách vládu s Babišem. Jinak to nevidím. Myslím, že toto se připravuje, preference jim padají a je třeba si otevřít zadní vrátka, což mě děsí.
Blažek ho nepoznal ..., proruský Nejedlý někde říkal, že s ním i sportoval ..., pane Fialo konejte ve prospěch ČR, jedno panu Fialovy vyčítám, jak říkal, že to tady dají dohromady, i kdyby nebyla invaze fašistického Ruska na Ukrajině, tak i po Babišovo vládnutí by to za 4 roky stejně nezvládnul ..
Tento komentář byl smazán uživatelem.