Tak se tu probírám diskuzí a nějak mi tu chybí ti Wobové, Svobodové, Brhelové ..... Kdepak jste zalezlí, obdivovatelé pětikoalice, pro které je každý jiný názor proruský, trollí, dezolátní....?
Myslím si, že pokud by byli totálně neschopní (možná všehoschopní kromě seriozní práce) jen tito dva členové vlády tak si můžeme blahopřát. Bohužel jsou na tom všichni stejně.
Po volbách jsme se radovali .
Brzy bylo jasné, že v ODS jsou síly spojené s Babišem, toužící po oposmlouvě. Stále se to potvrzuje !!!
Dává to logiku. nová vláda nebude mít zájem se šťourat , ve kšeftech ODS. Navíc piráti jsou k ničemu a tři sotva 5 % strany taky není žádná výhra.
Přesně tak, pokud je nevyhodí, jdou do kopru všichni. Blažek je gauner a teď to potvrdil a na Valkovy priblble vtípky taky není nikdo zvědavý
No za Babiše se ministři/manažeři toči, tak jak to je zvykem v kapitalizmu. No a za Fiali si drží flek jak je to zvykem v komunizmu.🤭😃
A ani jedno se neosvědčilo.
To je sebranka. Hned je vyházet, dát jim 30000,- hrubého a ještě bych jim daroval svetr navíc a 2 svíčky k tomu. A poslat je na Ukrajinu tam jim bude líp
Forum 24, které propagovalo Fialu, náhle prozřelo? Připomíná to komunistické časy, kdy spousta soudruhů, co vstoupila do KSČ, náhle v roce 1989 prozřela. A bez uzardění nastoupila zcela opačný směr. Podle směru větru.
Ale co když je to jen velká hra? Pokus umožnit Babišovi vítězství ve volbách aby dokonal své započaté dílo? Totiž dovést republiku na úplné dno, aniž by na ně padla
vina? 🙂
Delaji to tak. Pockaji,az levice neco udela. Pak se tam agresivne nacpou( viz volebni kampan) rozkradou a utecou. Ale hlavne se tam cpou,aby na dulezite mista dosadili svoje lidi,kteri tam budou I po nich. Soudci,reditele,urednici,regulacni urednici,licence mediim a mnoho dalsich.
..jsem dlouhletý volič pravice. Bohužel vládnutí této koalice se mě taky přestává zamlouvat, nebot otevírá dokořán dveře milému totačnému vodníkovi burešovi !!!! si
To je to jediné. Antibabiš. A to je málo. Dnes je zřejmé, že fialova hrůza je nejhorší vládou ČR.
Tenhle bordel není na výměnu jednotlivých ministrů, je to na výměnu premiéra a k tomu celé téhle vlády diletantů. Mezi nimi není jediný, který by rozuměl odvětví, kterému ministruje.