i kdyby vedle premiera něco žvatlal zjevně opilý ministr neviděl nebo by nechtěl vidět nic. Například i když střízlivý Válek již měl být dávno odvolán.
Autor mě upřímně rozesmál. Ministři prý dělají usilovně svou práci.....Snad tomu sám nevěří! Jo a silvestr je až 31.12!!!!
Vy máte představu, zda a jak usilovně dělají svoji práci? Možná máte (svoji) představu, jak se jim práce daří. Ale i na údajně špatné vládnutí je třeba makat, on stát samospádem dva roky neběží.
On to nechce vidět,je zaslepený!
To se u nás nenajde 20 odborníků. Pořád levice, pravice a nic. To je tak těžké najít normální odborníky pro jednotlivá odvětví? Když ne, tak ať se stane třeba součástí rakouska
Už aby to bylo. Bohužel od tzv.”sametu” zde nebyla vláda v zájmu lidu této republiky. Akorát političtí “dojiči” bohatství, které generace našich předků v této zemi pracně vybudovali, stále a docela efektivně parazitují na hlouposti nás voličů.
Fiala je stejně neschopný jako celý zbytek vlády. Je to ostuda. Už aby odtáhli, nebo tady zničí i to málo, co ještě funguje.
Kombinace pohrdání voličem, vědomí vlastní nedotknutelnosti, ingredience nechutné polévky, kterou nás krmí vláda. Jako pravicovému voliči je mi z toho, jak flagrantně porušuje základy pravicového přístupu, na zvracení.
Volil jsem Spolu, nestydím se za to. Nebudu volit Stbáka, zažil jsem je . Ale souhlasím, že Blažek tam neměl vůbec být. A jestli ho ani teď premiér neodvolá,tak hodně riskuje. Někteří voliči mu to spočítají i voleb. Já taky.
Já je volil taky a stydím se za to. Jasně, alternativa není, protože Ano jsme si zkusili a SPD bych zkusil jen pod podmínkou, že bude možnost je po týdnu odvolat (na jednu stranu by mě fakt SPD ve vládě zajímalo, na 4 roky ale nemám odvahu)
Tento absolutně nechytrý taky premiér, vidí maximálně sebe se svým přiblblým úsměvem ráno v zrcadle. A to je asi tak vše co vidí.
Článek kritický vůči vládě na Fórum 24 ?
To je jak kdyby Rudé Právo psalo o nutnosti dialogu s Chartisty .
To vypadá vážně .
Taky se divím že novináři tohoto plátku něco takového otiskli.