1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Už se moc těším, až skončí všichni vládní škodiči. Vždyť stačilo přidat pár neschopných vládních nýmandů v čele s kantůrkem, který ničemu nerozumí a bude hotovo . Jo a můžou to jít zkuste vládnout na Ukrajinu. Tam by zapadli.

34
Před 1 rokem

Tak ted už po letech chápu písničku Ivana Mládka " Brno je zlatá lod ..."

Hele, já si myslím, že tam jsou všichni kámoši ( Faltýnek, Fiala, Blažek a další)

akorát, že na tý Moravě není tolik peněz, tak se naplavili do politiky a do Prahy.

A co paní Nerudová když neuspěla s prezidentováním tak by teda prý vzala místo c Bruselu , tam to taky prý trochu kape, není ona náhodou z Brna? 🙂

21
Před 1 rokem

Tato vláda je složena z neschopných,všehoschopných a naprosto zbytečných lidí v čele se signalistou a lhářem Fialou. Nic horšího tu dosud nevládlo

54
Před 1 rokem

My jsme se dohodli, že my budeme mít to a vy ono. Před i po volbách jsou vidět jen stejné tváře. Fleky byly rozdány(dohodnuty) a tak to musí zůstat. A také to tak zatím je. Poslanci nesmí hlasovat proti vládě( dle svého nelepšího svědomí), to je asi také dohoda.

10
Před 1 rokem
Eduard Oškrobaný

Poslanci nesmí hlasovat proti vládě - to je jak z manuálu ANOsekty....

11
Před 1 rokem

"Někým" řízená figurka, které se říká premiér tady nerozhoduje !!!

A noty, aby se neschopných, nebo síš všehoschopných ministrů zbavil nedostane.

A ani volby nemusí nic vyřešit, protože český volič má krátkou paměť je líný myslet.

22
Před 1 rokem

Nějak vám z té chvály ministrů vypadl Stanjůra, Kupka čehosi a Jurečka., o Síkelovi darmo mluvit. A vůbec největší hrůza je ministryně války Černochová.Tak že demise vlády, to je to, co občané Česka , je jich 80 procent nespokojených s vládou, očekáváají.

19
Před 1 rokem
Milan Bartoň

A dále Válek, Rakušan, Černochová atd.

7

Jsem přesvědčen o nezbytné revokaci zákona, umožňujícího vytvářet koalice stran

před volbami. Straničky, nedosahující ve volbách 5-ti % limit, nemají ovlivňovat

vedení našeho státu.

20
Adolf Veřmiřovský

souhlasím,

1
Před 1 rokem

Skýpala prosím vás za odpověď.

Co je na této vládě racionálního. Že by racionálně okrádala důchodce, že by racionálně kradla, že by se racionálně paktovala s těma na které racionálně nadávala, že by neracionálně navrhovala zákony, které okradou chudé a zákony kterýma zdaní bohaté ty nevrátí. Skýpala ,víte že lhát se nemá a kdo lže může i krást.

20
Před 1 rokem

No, nevěřím svým očím ohledně tohoto velmi pravdivého a kritického článku na současnou vládu od webu Forum24. Autorovi tleskám. Více takových komentářů a začnu na tento web měnit svůj názor...

11
Před 1 rokem
Jan Stepan

koukas co...to je demokracie vis...to vy ctenari parlamentich listu neznate....tam si ze svych spinavych vudcu delate rovnou bohy

2
Před 1 rokem

A tak jsem se rozhodnul,že vyšlu zcela jasné,opakuji,zcela jasné signály a pak počkám,až se situace uklidní a vše se zamete pod můj fialový koberec !!! ... 🤣😂🤣

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt