Už se moc těším, až skončí všichni vládní škodiči. Vždyť stačilo přidat pár neschopných vládních nýmandů v čele s kantůrkem, který ničemu nerozumí a bude hotovo . Jo a můžou to jít zkuste vládnout na Ukrajinu. Tam by zapadli.
Tak ted už po letech chápu písničku Ivana Mládka " Brno je zlatá lod ..."
Hele, já si myslím, že tam jsou všichni kámoši ( Faltýnek, Fiala, Blažek a další)
akorát, že na tý Moravě není tolik peněz, tak se naplavili do politiky a do Prahy.
A co paní Nerudová když neuspěla s prezidentováním tak by teda prý vzala místo c Bruselu , tam to taky prý trochu kape, není ona náhodou z Brna? 🙂
Tato vláda je složena z neschopných,všehoschopných a naprosto zbytečných lidí v čele se signalistou a lhářem Fialou. Nic horšího tu dosud nevládlo
My jsme se dohodli, že my budeme mít to a vy ono. Před i po volbách jsou vidět jen stejné tváře. Fleky byly rozdány(dohodnuty) a tak to musí zůstat. A také to tak zatím je. Poslanci nesmí hlasovat proti vládě( dle svého nelepšího svědomí), to je asi také dohoda.
Poslanci nesmí hlasovat proti vládě - to je jak z manuálu ANOsekty....
"Někým" řízená figurka, které se říká premiér tady nerozhoduje !!!
A noty, aby se neschopných, nebo síš všehoschopných ministrů zbavil nedostane.
A ani volby nemusí nic vyřešit, protože český volič má krátkou paměť je líný myslet.
Nějak vám z té chvály ministrů vypadl Stanjůra, Kupka čehosi a Jurečka., o Síkelovi darmo mluvit. A vůbec největší hrůza je ministryně války Černochová.Tak že demise vlády, to je to, co občané Česka , je jich 80 procent nespokojených s vládou, očekáváají.
A dále Válek, Rakušan, Černochová atd.
Jsem přesvědčen o nezbytné revokaci zákona, umožňujícího vytvářet koalice stran
před volbami. Straničky, nedosahující ve volbách 5-ti % limit, nemají ovlivňovat
vedení našeho státu.
souhlasím,
Skýpala prosím vás za odpověď.
Co je na této vládě racionálního. Že by racionálně okrádala důchodce, že by racionálně kradla, že by se racionálně paktovala s těma na které racionálně nadávala, že by neracionálně navrhovala zákony, které okradou chudé a zákony kterýma zdaní bohaté ty nevrátí. Skýpala ,víte že lhát se nemá a kdo lže může i krást.
No, nevěřím svým očím ohledně tohoto velmi pravdivého a kritického článku na současnou vládu od webu Forum24. Autorovi tleskám. Více takových komentářů a začnu na tento web měnit svůj názor...
koukas co...to je demokracie vis...to vy ctenari parlamentich listu neznate....tam si ze svych spinavych vudcu delate rovnou bohy
A tak jsem se rozhodnul,že vyšlu zcela jasné,opakuji,zcela jasné signály a pak počkám,až se situace uklidní a vše se zamete pod můj fialový koberec !!! ... 🤣😂🤣