V roce 1917 poslaly německé tajné služby do Ruska Lenina, aby položil ruskou vládu , hospodářství a vyřadil Rusko z války. To se podařilo. Kdo poslal do Ruska Putina, to se zřejmě ukáže až časem
Tak Nevím Amerika by už musela dávno zkolabovat.Snad dostanou brzy všichni rozum a bude opět klid.
Amerika i když má jen 1/4 obyvatel co Čína měla ještě pár let zpět největší HDP na světě.
Blbost jak muže stát s vlastními zdroji položit na lopatky ? To se dřív rozpadne EU a USA
Už se to jednou stalo.
A devadesátá léta byla v Rusku hodně brutální.
Rusko uz davno zkrachovalo. V zemi vladne diktatura. Tohle nemuzete porovnavat s nami.
za to v Čr vládne ryzí demokracie! Pane vtipálku 🙂
nebo například i v USA 🙂, že? 🙂
Ale tak každý vidí jen to, co potřebuje.
Dívala jsem se,zda najdu někde zmínky o onom odborníkovi. Nic jsem nenašla.
Vladěno, já také nejsem ekonomický odborník, ale vidím úplně totéž. Kouzlo každého komunistického režimu je v tom, že svhne vlastníky, zabaví majetek, a to se pak snaží udržovat. Neumí to, nejde to. Ukradeného je ale tak hodně, že to vydrží desítky let všechno zplundovat a vyžvejkat. SSSR byl v zenitu v 60. letech minulého století. Od té doby už jim nezbývá nic jiného, než hledat po okolí, kde ještě něco ukrást. Nedejbože, když se jim nějaká oběť začne bránit.
Tuhle pohádku, už sem slyšel tolikrát .... Na to doplacíme jen mi..
Ruská ekonomika roste..Ale naše de jednu.
Vy už nevíte co napsat, co zkusit pravdu, a hlavně se zajímat, co se děje u nás doma
a pravda je to, co si myslíte vy - otázku je, kde jste si ty kydy přečetl: "hlavně se zajímat" to je to, co děláte, tak nám to přece povězte - normální člověk, co se opravdu zajímá, tak rozhodně ví, že Rusko na tom dobře nebylo a nebude, žádná země nevyšla z války dobře, kde by se asi tak ty zdroje braly?
Zajímalo by mě kolik lidí za komoušů považovalo rusy za okupanty. Klikni.
Opět blabol co zaké tady čekat že?seriozni zpravy? NE -to by bylo scifi
jo a pročpak to je blábol, protože to řeknete, tak to jo 🙂 proruský Feik
Jasně si vzpomínám, že před rokem "experti" tvrdili, že Rusko má prostředky maximálně na měsíc válčení..
Rusko dotuje provoz z ohromných devizových rezerv, které sobě vytvořili a dělali to dlouhou dobu. To ale teď znamená, že za to dostanou víc rublů, než by dostali dřív (ne vše jen m bylo zmraženo). Ale za mě to jen ukazuje, že ten útok na Ukrajinu byl plánovaný delší dobu...