1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

V roce 1917 poslaly německé tajné služby do Ruska Lenina, aby položil ruskou vládu , hospodářství a vyřadil Rusko z války. To se podařilo. Kdo poslal do Ruska Putina, to se zřejmě ukáže až časem

1
Před 1 rokem

Tak Nevím Amerika by už musela dávno zkolabovat.Snad dostanou brzy všichni rozum a bude opět klid.

10
Péťa Hanzl

Amerika i když má jen 1/4 obyvatel co Čína měla ještě pár let zpět největší HDP na světě.

Před 1 rokem

Blbost jak muže stát s vlastními zdroji položit na lopatky ? To se dřív rozpadne EU a USA

27
Před 1 rokem
Marian Tasar

Už se to jednou stalo.

A devadesátá léta byla v Rusku hodně brutální.

3
Před 1 rokem

Rusko uz davno zkrachovalo. V zemi vladne diktatura. Tohle nemuzete porovnavat s nami.

1
Před 1 rokem
Aleš Kožíšek

za to v Čr vládne ryzí demokracie! Pane vtipálku 🙂

nebo například i v USA 🙂, že? 🙂

Ale tak každý vidí jen to, co potřebuje.

Dívala jsem se,zda najdu někde zmínky o onom odborníkovi. Nic jsem nenašla.

6
Před 1 rokem
Vlad.kolosova@seznam.cz

Vladěno, já také nejsem ekonomický odborník, ale vidím úplně totéž. Kouzlo každého komunistického režimu je v tom, že svhne vlastníky, zabaví majetek, a to se pak snaží udržovat. Neumí to, nejde to. Ukradeného je ale tak hodně, že to vydrží desítky let všechno zplundovat a vyžvejkat. SSSR byl v zenitu v 60. letech minulého století. Od té doby už jim nezbývá nic jiného, než hledat po okolí, kde ještě něco ukrást. Nedejbože, když se jim nějaká oběť začne bránit.

13
Před 1 rokem

Tuhle pohádku, už sem slyšel tolikrát .... Na to doplacíme jen mi..

Ruská ekonomika roste..Ale naše de jednu.

12
Před 1 rokem

Vy už nevíte co napsat, co zkusit pravdu, a hlavně se zajímat, co se děje u nás doma

10
Před 1 rokem
Josef Blažek

a pravda je to, co si myslíte vy - otázku je, kde jste si ty kydy přečetl: "hlavně se zajímat" to je to, co děláte, tak nám to přece povězte - normální člověk, co se opravdu zajímá, tak rozhodně ví, že Rusko na tom dobře nebylo a nebude, žádná země nevyšla z války dobře, kde by se asi tak ty zdroje braly?

Před 1 rokem

Zajímalo by mě kolik lidí za komoušů považovalo rusy za okupanty. Klikni.

2
Před 1 rokem

Opět blabol co zaké tady čekat že?seriozni zpravy? NE -to by bylo scifi

7
Před 1 rokem
Petr Feik

jo a pročpak to je blábol, protože to řeknete, tak to jo 🙂 proruský Feik

Před 1 rokem

Jasně si vzpomínám, že před rokem "experti" tvrdili, že Rusko má prostředky maximálně na měsíc válčení..

6
Před 1 rokem
Vladimír Koubek

Rusko dotuje provoz z ohromných devizových rezerv, které sobě vytvořili a dělali to dlouhou dobu. To ale teď znamená, že za to dostanou víc rublů, než by dostali dřív (ne vše jen m bylo zmraženo). Ale za mě to jen ukazuje, že ten útok na Ukrajinu byl plánovaný delší dobu...

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt