Já těm ekonomům nerozumím. Něco se vyrobí, během měsíce se to zničí rozbije a oni to považují za růst.
Ano, protože ekonomika to vykáže jako vyrobené a prodané. Že se to za pár chvil zničí, už není podstatné.
Nějak nechápu hospodářskému růstu Ruska když přešlo na válečnou výrobu. To co vyrobí se na bojišti spotřebuje, vyhází. Kde je nějaký zisk.
tohle jsme slyšeli za poslední dva roky nesčetněkrát. Bohužel se ukazuje že spíš to bolí Evropu.
Že zkrachuje, jakmile konflikt na Ukrajině skončí?
Jediná šance Putina je vyrabovat Evropu!
Co je to za hloupost? Rusko přece může pořád zbrojit, i když válka na Ukrajině skončí
No ale ne tak masivně, kdy to jde extrémně na úkor všeho ostatního, protože pokud ty zbraně nespotřebujete, tak je v takovém množství neprodáte, budou se vám válet ve skladu.
Tedy to jsou zase teorie těchto tzv. ekonomů. Asi takové jeko předvídaly vliv sankcí.
To nejsou žádné teorie, to je realita, která vychází z obecného faktu, že dlouhodobě vedete válečnou ekonomiku, co je podle mě ale otázka, jestli už je Rusko v takové fázi, že není cesty zpět (jak tvrdí pán v článku), ono se to totiž časově někde "zlomí" a podle mě nevíme, jestli taková situace v Rusku už nastala.
Tak už i FOR RUM24 připravuje své věrné, že zlí rašisté zvítězí... Ale hned na to zkrachují😀
Vy "rašisto" nejste vojín "Čuban"-Čonkyn"? Odkaz
Rusku vůbec nefandím, ale všichni vidíme, jak na něj působí všechny ty sankce. Zas nějaký chytrák dělá takové propočty.
Samý expert a pořad dokola samé potíže !!! Takoví experti ať táhnou do řiti nebo ať alespoň drží hubu !!!!!
To už sme slyšely mockrát a zatím krachuje Evropa.
Jak se to pozná? Vysokou životní úrovní? 😄