1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já těm ekonomům nerozumím. Něco se vyrobí, během měsíce se to zničí rozbije a oni to považují za růst.

8
Vladimír Čihák

Ano, protože ekonomika to vykáže jako vyrobené a prodané. Že se to za pár chvil zničí, už není podstatné.

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nějak nechápu hospodářskému růstu Ruska když přešlo na válečnou výrobu. To co vyrobí se na bojišti spotřebuje, vyhází. Kde je nějaký zisk.

Před 1 rokem

tohle jsme slyšeli za poslední dva roky nesčetněkrát. Bohužel se ukazuje že spíš to bolí Evropu.

12
Před 1 rokem
Milan Kohut

Že zkrachuje, jakmile konflikt na Ukrajině skončí?

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jediná šance Putina je vyrabovat Evropu!

4
Před 1 rokem

Co je to za hloupost? Rusko přece může pořád zbrojit, i když válka na Ukrajině skončí

7
Před 1 rokem
Ondrej Moucha

No ale ne tak masivně, kdy to jde extrémně na úkor všeho ostatního, protože pokud ty zbraně nespotřebujete, tak je v takovém množství neprodáte, budou se vám válet ve skladu.

Před 1 rokem

Tedy to jsou zase teorie těchto tzv. ekonomů. Asi takové jeko předvídaly vliv sankcí.

9
Před 1 rokem
Jiří Kotlář

To nejsou žádné teorie, to je realita, která vychází z obecného faktu, že dlouhodobě vedete válečnou ekonomiku, co je podle mě ale otázka, jestli už je Rusko v takové fázi, že není cesty zpět (jak tvrdí pán v článku), ono se to totiž časově někde "zlomí" a podle mě nevíme, jestli taková situace v Rusku už nastala.

3
Před 1 rokem

Tak už i FOR RUM24 připravuje své věrné, že zlí rašisté zvítězí... Ale hned na to zkrachují😀

16
Před 1 rokem
Miloslav Čuban

Vy "rašisto" nejste vojín "Čuban"-Čonkyn"? Odkaz

Před 1 rokem

Rusku vůbec nefandím, ale všichni vidíme, jak na něj působí všechny ty sankce. Zas nějaký chytrák dělá takové propočty.

6
Před 1 rokem

Samý expert a pořad dokola samé potíže !!! Takoví experti ať táhnou do řiti nebo ať alespoň drží hubu !!!!!

1
Před 1 rokem

To už sme slyšely mockrát a zatím krachuje Evropa.

30
Před 1 rokem
Oberleutner Luboš

Jak se to pozná? Vysokou životní úrovní? 😄

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt