Skýpala,vy jste schopni napsat kde jakou kravinu,hlavně,že váš chlebodárce,je spokojený a vy máte za to haldou dukátů.
Chce se mi z vás zvracet,jak za prachy napíšete,co od vás vyžaduje váš majitel.Víme komu sloužíte,měl byste se stydět,jestli ovšem znáte význam tohoto slova🤦🏻🤦🏻
A že ses neosmělil napsat co Skýpala pochopil špatně? tohle je srabácká kritika
Ukrajina s podporou vyhraje, USA dodá rakety, sankce proti Rusku ho do půl roku srazí na kolena, Putin je na smrt nemocný, Rusku došly zbraně, čipy kradou z praček.... blábolů bylo fakt dost. U Šafra se lže snad o všem.
Vy v Petrohradu jste ve lžích nedostižní
V roce 2019 jsem pracoval v uprchlickém táboře u Švýcarska a setkal jsem se tam s Rusy kteří čekali na Německý azyl. Byli to super lidi. Slušní a inteligentní. A do dnes si pamatuji, jak mi jeden Rus říkal: do dvou let se rozpadne Ruská ekonomika, nebo začne válka. No měl pravdu. Hrozně si stěžoval na tamní poměry. Vyprávěl o strašné korupci, kterou mi potvrdili i jiní Rusové kolegové, pak o příšerné chudobě a nízké životní úrovni. Samozřejmě když jste úředník v Moskvě tak se máte skvěle, ale pokud žijete v nějakém jiném regionu tak vás vlastně vysávají. To samé vzdělání. Kolega, napůl Němec (rodiče také emigrovaly tak v DE odchodil celou základní školu.) Vyprávěl že v Rusku pokud bydlíte v blizkosti nějaké střední školy tak máte štěstí. No píšu to celé proto aby si dezoláti udělali obrázek o jejich zemi zaslíbené... PS: Taky ten rus o Putinovi a jeho vazalech mluvil jako o mafii...
A když nemáte prachy tady, tak studujete jak? Pokud Vás částečně někdo nebude podporovat tak je to těžké i tady, pokud nežijete v krajském městě a měl by jste někde dál dojíždět.
Raději se starejme o sebe., abychom se zeleným šílenstvím, migranty, neziskovkami , aktivisty, pohlavním genderem, různými blázny, psychopaty atd. nezdegenerovali a nezkrachovali dříve..
Hlavně si dejte bacha na ten váš pohlavní gender. Moc nebezpečná věc. 🤣🤣🤣
Ještě jim dost přispívá i vysoká úmrtnost ruských vojáků, protože pak nemusí vyplácet žold. A těch pár ryb pro pozůstalé, tak na tom rusko nezchudne.
Ti lidé ale chybí jinde a do smrti museli být finančně vypláceni.
Je neuvěřitelné, jak někteří pomatenci jsou schopni i naprostá negativa obrátit o 180 stupnů -
" Ještě jim dost přispívá i vysoká úmrtnost ruských vojáků, "
Ty bys byl schopen vyznamenat i vraha vlastní babičky, pomatenče.
Tezy a polopravdy F24. Ano, zene je i valecna ekonomika, podobne jak zene Ukrajince a vsechny staty co zbroji a ji podporuji. Ano, RF ve vetsim meritku. Nicmene maji porad hodne nerostneho bohatstvi, ktere je jejich hlavim exportnim artiklem. To by musel cely svet prestat odebirat jejich produkty, aby se polozili. A kto a jak by se polozi? Pokud to bude trvat dlouho obe strany budou vyrabet jenom zbrane a zvysek ekonomik bude trpet.
Je to jalová ekonomika. Neprodkuje nic užitečného jen válečné stroje které jdou z fronty přímo do šrotu.
co si kdo vezme na tom, že rusko formálně zkrachuje? to nic neřeší. tam by byl třeba rozpad na menší a méně ambiciózní státy, což krach vůbec nezajišťuje a rusáci klidně do zbrojovek naženou i menšiny či unesené ukrajince na nucené práce zadarmo.
kolikrát zkrachovala argentina a pořád je na svém místě a pořád je to argentina. bylo by lepší ty ruské zbrojovky nějak bez komentáře srovnat se zemí, než čekat že přestanou vyrábět samy od sebe za cenu statisíců mrtvých a zcela bez záruky
Proč tento znalec ekonom neradí vládě a Česku a nechytračí o čem nemá ani zdání, Pudin stejně nikoho neposlouchá a jede si i přes veškeré obstrukce po vlastní koleji...
Když věnuju 30 procent rozpočtu na zbrojení, tak mi samo chybí peníze na běžný provoz, tomu se říká vnitřní dluh, měl jsem" opravit silnice " nemůžu to udělat , protože prachy cpu do zbraní, které mi obratem někdo rozbije a tak dokola, to myslíte, že to je růst ekonomiky. Nedivila bych se, kdyby ekonom na rozdíl od vás měl pravdu.
CO ČLÁNEK, TO VYSTUDOVANÝ EKONOM Z HARVARDU.
NEJSEM EKONOM ALE VIDÍM, ŽE TO RUSKO ZAČÍNÁ DRTIT EKONOMICKY VŠECHNY. USA UŽ NECHCE POPSLAT ANI JEDEN DOLAR, NĚMECKO TAKÉ NECHCE POSÍLAT PENÍZE ANI ZBRANĚ. ČESKA REPUBLIKA MÁ JEN UŽ JEN MINIMUM ZÁSOB A O PENĚZÍCH ANI NEMLUVÍM. JINÉ ZEMĚ CHTĚJÍ DAROVAT DĚLOSTŘELECTVO A NIKDE VE ZPRÁVÁCH NIC NENÍ, ŽE HO DAROVALI. TAK CO SE DĚJE ? HUBA PLNÁ KECŮ A SKUTEK UTEKL ! TO SE TAK VŠICHNI BOJÍ RUSKA ? NEBO JE UŽ JASNÉ, ŽE RUSKO VYHRÁVÁ, PROTO JE JEN U PLANÝCH KECŮ ? ZPRÁVY V ČESKU NEJSOU VĚROHODNÉ, ŽÁDNÁ ZPRÁVA O POSUNU LINIE, TAK MI PŘIPDÁ,ŽE TO VŠE SPĚJE K FIASKU ? A ZAČÍNÁM VĚŘIT, ŽE VEŠKERÁ POMOC BYLA ROZKRADENA.
podívej se na ekonomickou sílu EU a Ruska a pak tyto neuvěřitelné úvahy nenapíšeš. Duchem slabí jedinci se toho pak zbytečně chytnou.
Rusko své nerostné bohatství i půdu vlastní, čili má co nabídnout, také netěžilo z kolonií. Nakonec zvítězí ten, kdo bude mít levné energie.
Lidi můžou jíst na dluh nebo třeba žrát ropu plyn a ostatní nerostné bohatství 😂 nebo ten uran co u nás ukradli.