No dobrá, ale co území, která Rusové okupují,z těch se stáhnou? To jsem totiž z článku nepochopila.
Nesmysl,Putin tam žádné mírové jednotky nebude chtít, teď postupuje na frontě a bude pokračovat.bohuzel
Jste osel!!!!
tak trochu mi to připomíná rok 1938 kdy se jednalo o nás a bez nás a všichni víme kam to stejně vedlo.....................
A jakým právem? Ať si tam pošle svojí armádu, alespoň se konečně setkají ti, kteří všude strkají nos.
No,chápu,že se chce Putin ovládnutím Ukrajiny přiblížit Evropě.No mne napadá jedno dílo zakázaného autora.
Tak s touto linií asi Trump neuspěje,ikdyž některé evropské země (nebudu jmenovat) to mohou akceptovat.
USA, at se stará somono sebe a navtahuje dál Evropu do války a na Ukrajině ať se domluví a přestane vzájemné zabíjení.
Trumpíku,tohle je nepřijatelný program,neboť rus je nevypočítatelný ....
Máte pravdu jestli se UA rozdělí podle korejského schematu to nebude dělat nikdy dobrotu.Oba státy bude se chovat jako KLDR versus Jižní Korea.A nebo rozdělení Srbska versus Kosovo.UA se s tím nesmíří s rozdělením území a bude chtít za každou cenu je vrátit.A počítám,že až se pořádně vyzbrojí vyvolá sama konflikt.
Hlídat takovou hranici bude finančně náročné a Trump to určitě platit nebude, takže Evropa se prohne...
Tak Volodomyr nakonec po veškeré pomoci varoval o případném rozhodnutí smiřování se Evropy s Ruskem.