1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

A co by změnil kdyby tam seděl. Celá vláda tam nesedí jen vždy jeden ministr. Ostuda. A že jel nakupovat? Zase ta závist? Ať si koupí co potřebuje a co se mu líbí. Já ho volím a mě to nevadí.

3
Před 4 měsíci

Já myslím,že je to úplně jedno.Aspoň se nikdo nemusí dívat na ten mafiánskej ksicht.

16
Před 4 měsíci

No a co? Je řadový poslanec. Omluven jistě byl jako ostatní. A kde lítají ostatní poslanci čtyřkoalice? Nebo kde lítají členové vlády? Jejich lavice jsou stále prázdné. To je super job, za cca 200.000,-, práce 3 krát týdně, žvanit a lhát nesmysly, a při tom demolovat ČR.

Před 4 měsíci

Tak to asi 8.11. balil doma všem kufry 🤣 na cestu. Babiš, který pokládá život za důchodce nakupuje s rodinou v Itálii za statisíce 🫰💶. Tomu se říká lídr chudých.

2
Před 4 měsíci
Monika Kucerova

Potřebuje pěkné oblečení, protože když bude bojovat pro lidi, které má rád, do roztrhání těla, potřebuje to oblečení velmi nutně. Přece se nenechá roztrhat v nějakých laciných hadrech!

Před 4 měsíci

To je jasné - kdyby se ukázalo, že důchodová reforma je správná, může říci, že proti ní nikdy nebyl......

8
Před 4 měsíci

Zpolitizovaná kááámpaň , potřeboval jsem holt pro moje děěěti nakoupit za pár set tisíc v butike nějaké hadry. Monike a moje děěěti je to nejdražší co mám .

11
Před 4 měsíci

Je úplně jedno, jestli tam byl nebo ne. Předpokládám, že budoucí opozici ty pevný hlasování oplatí s ještě menší časovou možností. Takže 2 dny diskutovat a třetí den hlasovat. Pak se teprve věci pohnou dopředu. A uvidíme co ÚS.

1
Před 4 měsíci

V pátek mohl být třeba u doktora a v sobotu si zaletěl svým letadlem,nabo zajel svým autem do Milána nakoupit.Co je na tom tak pobuřujiciho.Členové vlády taky nejsou na interpelacích a nikdo nešmíruje kde jsou.

3
Před 4 měsíci

Vítězí prolhaný Babiš agent StB zloděj a lhář a jeho stádo jásá.. Postupně se vytváří proruský směr Fico Babiš a Orbán a jejich stáda jásají

5
Před 4 měsíci
Jiří Humpolík

Člověče, vy jste měl být politikem. Jste jeden z mála zde, komu to správně myslí a máte srdce na správné straně.Jistě jste nebyl podporovatel, ochránce a přívrženec bývalého režimu, a proto by se lidé nemuseki stydět za vaši účast při slavnostním pokládání květin, věnců a svíček kdekoli.

Před 4 měsíci

co tam ten šašek dělá s moniké, vždyť halasně na jaře vytroubil, že již netvoří pár

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt