1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 dny

Skvělý článek, toto jsem psal v několik komentářích, že to není žádá sláva, tak jsem byl napadán a zesměšňován. Toto je skutečně pravdivý a objektivní článek!

1
Před 12 dny

Tak s důchodama sou třeba tam kde mi,ale za ten život,než do důchodu dojdou,vydělají několikanásobně víc než většina Čechů

3
Před 11 dny
Michal Janovský

Ale za životní potřeby utratí násobně více než Čech.

Zobrazit další 3 reakce

Já tady v Bavorsku žiju a mužu Vás ujistit že ne všichni důchodci tady mají vysoké důchody musí počítat každé euro

Před 12 dny

Chudáci, je mi jich fakt líto. Mám tady nějaké oblečení, můžu darovat.

11
Před 12 dny
Petr Šoltés

Oni to nepotřebují, protože si šetří průběžně sami v penzijku. Koukám, že i vy jste si šetřil, takže jste v balíku a můžete rozdávat oblečení, až ovšem zamáčknete slzu lítosti, mudrlante.

9
Před 12 dny

Ano souhlas a proto čeští důchodci koukají doma do letáků s akcemi a němečtí si vesele létají po Karibiku....

😁

4
Před 12 dny
Ondra Csaplar

Ano, ti kteří celý život šetřili na stáří, narozdíl od všech koblih a spol.

3
Zobrazit další reakci
Před 12 dny

Proboha! Co ti N+ěmci s těmi penězi dělají, když jenom od nás si ročně jen na dividendách odvezou 50 miliard ročně!

Před 12 dny
Stanislav Zapletal

...podpoří těch 10 milionů migrantů na dávkách.

Před 11 dny

Pokud by vláda chtěla důchody zdanit (tak, jako údajně v Německu), musel by se důchod počítat z hrubého výdělku před zdaněním!

1
Před 11 dny

Co se bojíte, budeme mít platy jak v Německu.

Premiér to slíbil.

Potom určitě i důchody.

Jen musíte přijít k volbám ho znovu zvolit.

1
Před 11 dnyUpraveno

kdyby se v Česku platily odvody co v Německu, bylo by i na německé důchody. U první daňové třídy se bavíme o ca. 43% z hrubé mzdy 😊

Před 12 dny

Okamžitě uzavřít hranice s Německem po přečtení tohoto článku budou všichni němečtí důchodci chtít k nám do ráje důchodců.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt