..já a moje okolí je názoru, že by se pomalu mohli začít chystat k odchodu různí rusofilové kgbáci, štbácí, kikiny, emanové. opilci atd....si
Vaše okolí s Vámi asi musí souhlasit, zřejmě mají strach, že byste je udal
To je škoda, že je Babiš na dovolené, mohl s ukrajinským prezidentem domluvit ten mír, jak se kasal v debatě před volbou prezidenta
to by mu vláda dala, kdyby se o něco takového pokusil
Slovenský udavač má v Česku dost přátel a příznivců a tak návštěvu z Ukrajiny může v klidu ignorovat. A kuřata a pšenice z UA ho také musí pěkně iritovat.
Zatím koho to irituje jsi ty sám.Tak co tam máš dále na zasmání.
Proč jste tolik kritizovali bývalý systém, když nyní používáte stejnou rétoriku: kdo nejde s námi jde proti nám?!
Za mne super
Právě proto Ano volíme a budeme volit, potřebujeme vládu pro naší republiku ne pro Ukrajinskou.
Taky se těším na volby....
Úvodní fotka Babiše v článku: jednoznačně zdařilý snímek, který ho plně vystihuje. Lepší neznám. Autorovi fotky gratuluji.
Nepotřebuji lézt nikomu do zadele.
On vás nikdo nezná ,neřidite stát ,nerozhodujete ! Konkrétně vás někdo nutí lést někomu do zádele,mysliteli?
To si jako všichni máme kvuli tomu ukrajinskýmu parazitovi sednout na pr del...
Dobře udělali většina ho ignoruje není zajimavej už tady o ně škobrtame co jich tu je.
Alespoň někdo dělá co si spousta lidí myslí a neleze někomu do zadní části těla jako pětikolka s nejvyšším