Tento komentář byl smazán uživatelem.
Svou užitečnost Babiš předvádí dnes a denně.
Krmí špínou dezoláty a mne si ruce, jak mu přibydou volební hlasy které ho dostanou k penězovodům a jeho Agrofert mu bude zase více víc vydělávat pomocí masivních dotací a státních zakázek. Pak to teprve bude pořádně "užitečné".
Já už jsem přestal i doufat. Také přeji hezký den.
Alespoň víte, jak bylo předchozích 8 let těm ostatním, co nejsou voliči ani ANO, ani SPD, ani dalších marginálních stran.
Hedviko! Ty naivko. Zajímalo by mě, kudy se ubírají tvé myšlenkové pochody, pokud si myslíš, že když Bába jasně a veřejně řekne, že chce mír, že to stále platí. Jeho názory nejsou žádnou konstantou, ale jsou velice proměnné, podle toho na které voliče zrovna cílí. Ani mi není jasné, jak jsi přišla na to, že my, podporovatelé Ukrajiny a Zelenského, chceme válku? Nepřejeme si nic jiného, než aby Russáci přestali s okupací Ukrajiny a odtáhli zpátky do své domoviny. Pokud to Babiš dokáže s Putinem mírově dojednat, odpustím mu všechna jeho svinstva a ve volbách mu hodím hlas.
Převtělení mu nevyšlo. „Michal Novotný“ si neuvědomil, že to tu nečtou jenom dezoláti, a lidé velmi málo bystří.
Nemůže, protože nesmí.
Dost trapný komentář, když ukrofialová vláda nás už zadlužila víc, než Babiš. Ale nezlobím se na vás, chápu, že jedete akci Antibabiš, aniž o tom něco víte. Blahoslavení chudí duchem.
Pane v podnikani jeste zadna filozofie nebyla humani. To je tvrdej business a velci poziraji mensi. Delaji to vsichni velci hraci na trhu jako GE (General Elektric), Alstom, Siemens, Westinghaus, Mitsubishi a i Babis.