1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Milos Saba

Svou užitečnost Babiš předvádí dnes a denně.

Krmí špínou dezoláty a mne si ruce, jak mu přibydou volební hlasy které ho dostanou k penězovodům a jeho Agrofert mu bude zase více víc vydělávat pomocí masivních dotací a státních zakázek. Pak to teprve bude pořádně "užitečné".

14
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Pavel Magnusek

Já už jsem přestal i doufat. Také přeji hezký den.

8
Před 1 rokem

Andrea Zemanová

Alespoň víte, jak bylo předchozích 8 let těm ostatním, co nejsou voliči ani ANO, ani SPD, ani dalších marginálních stran.

11
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Hedvika Štaveldova

Hedviko! Ty naivko. Zajímalo by mě, kudy se ubírají tvé myšlenkové pochody, pokud si myslíš, že když Bába jasně a veřejně řekne, že chce mír, že to stále platí. Jeho názory nejsou žádnou konstantou, ale jsou velice proměnné, podle toho na které voliče zrovna cílí. Ani mi není jasné, jak jsi přišla na to, že my, podporovatelé Ukrajiny a Zelenského, chceme válku? Nepřejeme si nic jiného, než aby Russáci přestali s okupací Ukrajiny a odtáhli zpátky do své domoviny. Pokud to Babiš dokáže s Putinem mírově dojednat, odpustím mu všechna jeho svinstva a ve volbách mu hodím hlas.

74
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Michal Novotný

Převtělení mu nevyšlo. „Michal Novotný“ si neuvědomil, že to tu nečtou jenom dezoláti, a lidé velmi málo bystří.

2
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Radek Dvořák

Nemůže, protože nesmí.

5
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Ivan Přibyl

Dost trapný komentář, když ukrofialová vláda nás už zadlužila víc, než Babiš. Ale nezlobím se na vás, chápu, že jedete akci Antibabiš, aniž o tom něco víte. Blahoslavení chudí duchem.

47
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Vladimír Dvořák

Pane v podnikani jeste zadna filozofie nebyla humani. To je tvrdej business a velci poziraji mensi. Delaji to vsichni velci hraci na trhu jako GE (General Elektric), Alstom, Siemens, Westinghaus, Mitsubishi a i Babis.

17
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt