"Zatímco mezi politiky vládních stran rezonovala v posledních dvou dnech návštěva ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v Česku..."
Jo, jo, rezonování nám vždycky tradičně šlo. Dříve jsme zahraniční hosty vítali fáborkami, dnes třeba i potištěnými tričky...😄
Než to madam Pekarová vybalila, tak to vypadalo, že daruje svetr.
Migrante Bureši máme těch štvavých keců plné zuby.Jsi asociální ,demagogický jedinec který se tu usadil a je přisátý na společnosti jak klíště. Ani za ta léta si nezvládl český jazyk.A pak ty metody které si používal k získání majetku připomínají mafiánství. A ty nám tady budeš dělat kazatele ???
Podívejte se na Váš příspěvek Kárová. V jednom malém odstavci máte několik chyb. A to se odvažujete poučovat ostatní? Hlavně, že je to Babiš, co? To primitivům stačí.
Jedno je jasné - v případě souručenství Babiš/Orbán/Fico - by se Zelenskyj České republice vyhnul velkým obloukem. To už by mohl rovnou navštívit Kreml…
Honzíčku Pániku, nekňourej... stál si sám s mávátkem a kamarádi tě tam nechali samotného? Co Johanka, taky nepřišla? Ta si zrovna v BSDM shopu vybírala nový latexový obleček a bičík. Šafr byl u Fialy v Kramářově vile a slabikoval nové vydání Kontextů. A Sezemský byl u Pekarů pro penízky a navíc dostal i nové tričko od Markétky, heč. Šmejkal se Skýpalou, Laštůvkou a Jandourkem si hráli s tančíkem, co jim půjčila sourška Černochová, ale pak se poprali neboť jim k tomu nedala baterky. JXD hrál s kamarády na Andělu kuličky o balíček veselé travičky. Wollner mňoukal na holky Nowak, Machovou a Hübscherovou, které si hrály s fluidními panenkami tak dlouho, až jim utrhly hlavičky.. pak Wollner domňoukal.
Tak si dej Xanáxek od Šafra ze šuplíčku a svět bude opět růžový... 😉👍
,,Členové hnutí ANO ignorovali návštěvu Zelenského"
Já myslela, že doba, kdy se muselo všechno dělat ,,na povel" je už naštěstí pryč 🤔😉
Pokud jste si nevšimla ,nikdo jim nanařizoval!!! Je to elementární slušnost a hovoříme o poslancich ne o tom ,kdo velí ,nevelí vám to je podstatný rozdil! Ano já překvapen nejsem sekta ANO je rusofilská šmrncnutá nácky a gangsterem Babiškinem vše při starém?! Kam patřite ? K anarcistům?
Tedy upřímně: asi bych (bohužel) uvítal zprávu, že se Babišovi něco stalo, něco co by ho vyřadilo z toho věčného politického provozu. Ne proto, aby on se měl blbě, ale proto že už mě štve to věčné zpravodajství o jeho pitomosti. - Když je pitomý, nedá se s tím nic dělat, ale proč to mám furt někde číst a poslouchat.
Měl se páprda stáhnout z té politiky, poté co se ukázalo že za prezidenta ho lidi nechtějí, když se ve prospěch jeho konkurenta zvedl milion dalších lidí co už léta nechodili k jiným volbám. Mohl si přiznat, že ten další milion lidí šel k volbám kvůli němu. Ne aby ho podpořil, ale aby se, nedej bůh, nestal Babiš prezidentem.
Další prezidentské volby budou až za čtyři a půl roku, to už bude od Babiše tak jako tak pokoj. Ledaže by potom ještě jezdil na invalidním vozíku, mával berličkami, volal "na Bělehrad!" a doufal, že za ním půjde srocení lidu.
Vás nebaví zpravodajství o Babišovi, ale většinu lidí nebaví zpravodajství o Ukrajině
No to si tedy dovolili dost,asi na ně podám žalobu !!! ... 😂😂
Taky bych ty zkorumpované Ukrajince ignoroval. Vezměte si je s celou touhle tragickou zaprodanou vládou a táhněte na Ukrajinu. Nechte si těch pohádek, Český lid Vám nevěří
Proč se vy neseberete a netáhnete do russka.
I já jsem komika naprosto ignoroval. Kdyby na mě nevyskočil ze seznamu.cz, ani bych jeho návštěvu nezaznamenal. A to nejsem fanda Babiše.
Zelenáč sbali prachy a mizí,Fialenko mu nacpe peníze nás všech a to mě nejvíce štve, důchodce okradli ale do černé díry ae to jen sype,už aby byly volby
Jako důchodce si nestěžuji, tak nemluvte za mě. A jestli tady za chvíli chcete mít Rusáky, tak si volte Babiše s Okamurou. Zřejmě nepamatujete jejich "přátelskou výpomoc" v roce 1968.