1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takže, já ho taky ignoroval, můj pes ,sousedova kočka ,můj vnuk, moje žena ,můj syn, naši ptáci. A myslím že taky skoro celá naše hospoda.

Píšu to že na světě není jen ANO a SPD.

30
Před 1 rokem

Hnutí ANO si přeci nemůže nahněvat tu část svých voličů, kteří sympatizují s putinovým Ruskem.

Je potřeba říkat otevřeně a opakovaně: Volba Babiše a obzvláště Okamury je menší či větší příklon k dnešnímu fašistickému Rusku, násilí a válce.

36
Před 1 rokem

Copak všichni musí mávat mávátky a volat sláva? Ten kdo nemává, ten je špatný?

78
Před 1 rokem
Hana Juranova

Podobné, jako za socíku, kdo netleská ve stoje, je proruský.

68
Před 1 rokem

Už jen to že Fiala s Pepou dají Zelenáči náš speciál jako cestovku,to je bez komentáře.

45
Před 1 rokem
Stanislav Macha

tak proč to vlastně komentuješ?

9
Před 1 rokem

A nemá pravdu? Zná někdo odpovědi? Tím nechci říci, že nemáme uprchlíkům pomáhat, ale ne chaoticky a nepřehledně, Potom to budí oprávněná podezření.

29
Před 1 rokem
Marcela Grundová

víte mladá paní---vona každá válka je vlastně nepřehledná a chaotická, to už říkal pepa Švejk. to by ovšem štbak zlodej muse vedět kto to je ??? si

17
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Proč by se měli vyjadřovat k nějaké bezvýznamne návštěvě?

Také jsme měli doma návštěvu a nikde o tom nepíšu 🤠.

43
Před 1 rokem
Josef Jirovský

spíš proč by se měla státní návštěva zabývat nějakým bezvýznamným velkouzenářem a jestě k tomu lhářem, dotačním podvodníkem a zaklekávače?

13

Čeho je moc, tohoto je příliš. I pomoci. Jde to na úkor Čechů. Lidé nejsou hloupí. Zeleného je již opravdu moc!!

38
Před 1 rokem
Miroslava Doležalová

jako že by třeba tank dali vám, místo ukrajincům, aby to nebylo na váš úkor? Nebo protichemickou výzbroj, anebo třeba pár dělostřeleckých nábojů?

7
Před 1 rokem

A to se měli kousnout do voka kvůli tomu, že s komikem za peníze, o které Staňůra okrade lidi, poletují po Evropě? No, co povíš navedený Pániku?

27
Před 1 rokem
Milan Daněk

Bezmozek!

13
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Mně zajímá, proč trajdá prezident Ukrajiny v našem vládním speciálu po Evropě.

42
Před 1 rokem
Hela Barger

Protože si blbci zvolili blbce. A zrádce vlastního národa k tomu..

41
Před 1 rokem

Co myslí Bureš tou cizojazyčnou mafii. Mafii kterou vede slovenský agent StB, největší požírač dotací a vrchní zaklekavač konkurenčních firem. Který oblbnul voličskou menšinu v České republice.

17
Před 1 rokem
Josef Král

Karliku honem ještě něco vymysli. Co ten dareba Babiš ještě udělal. Zavolej Rakušanovi on všechno ví, všude byl dvakrát a od všeho má klíče. On ti poradí. A hlavně bez stresu. Trefí tě to a víš kde jsi.

25
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt