Takže, já ho taky ignoroval, můj pes ,sousedova kočka ,můj vnuk, moje žena ,můj syn, naši ptáci. A myslím že taky skoro celá naše hospoda.
Píšu to že na světě není jen ANO a SPD.
Hnutí ANO si přeci nemůže nahněvat tu část svých voličů, kteří sympatizují s putinovým Ruskem.
Je potřeba říkat otevřeně a opakovaně: Volba Babiše a obzvláště Okamury je menší či větší příklon k dnešnímu fašistickému Rusku, násilí a válce.
Copak všichni musí mávat mávátky a volat sláva? Ten kdo nemává, ten je špatný?
Podobné, jako za socíku, kdo netleská ve stoje, je proruský.
Už jen to že Fiala s Pepou dají Zelenáči náš speciál jako cestovku,to je bez komentáře.
tak proč to vlastně komentuješ?
A nemá pravdu? Zná někdo odpovědi? Tím nechci říci, že nemáme uprchlíkům pomáhat, ale ne chaoticky a nepřehledně, Potom to budí oprávněná podezření.
víte mladá paní---vona každá válka je vlastně nepřehledná a chaotická, to už říkal pepa Švejk. to by ovšem štbak zlodej muse vedět kto to je ??? si
Proč by se měli vyjadřovat k nějaké bezvýznamne návštěvě?
Také jsme měli doma návštěvu a nikde o tom nepíšu 🤠.
spíš proč by se měla státní návštěva zabývat nějakým bezvýznamným velkouzenářem a jestě k tomu lhářem, dotačním podvodníkem a zaklekávače?
Čeho je moc, tohoto je příliš. I pomoci. Jde to na úkor Čechů. Lidé nejsou hloupí. Zeleného je již opravdu moc!!
jako že by třeba tank dali vám, místo ukrajincům, aby to nebylo na váš úkor? Nebo protichemickou výzbroj, anebo třeba pár dělostřeleckých nábojů?
A to se měli kousnout do voka kvůli tomu, že s komikem za peníze, o které Staňůra okrade lidi, poletují po Evropě? No, co povíš navedený Pániku?
Bezmozek!
Mně zajímá, proč trajdá prezident Ukrajiny v našem vládním speciálu po Evropě.
Protože si blbci zvolili blbce. A zrádce vlastního národa k tomu..
Co myslí Bureš tou cizojazyčnou mafii. Mafii kterou vede slovenský agent StB, největší požírač dotací a vrchní zaklekavač konkurenčních firem. Který oblbnul voličskou menšinu v České republice.
Karliku honem ještě něco vymysli. Co ten dareba Babiš ještě udělal. Zavolej Rakušanovi on všechno ví, všude byl dvakrát a od všeho má klíče. On ti poradí. A hlavně bez stresu. Trefí tě to a víš kde jsi.