Ano ti to zbabělci nekoonečně STAČILO,okurka ,Orbán a Fico neřeknou,ruSSký nacisti činí teroristické útoky a chovají se jak dobytek
Kdybyste to zkusil napsat Rusky, Ukrajinsky, nebo Lisabonsky - možná by se to dalo lépe číst .-. 🥴🥴
Přirovnal bych jí k jedinému českému jedovatému hadu. Onkolog. dětští pacienti pod palbou jsou jí volní !!
Neměla by mít ani děti, kovaná komunistka, navíc s vykořišťovatelem - podnikatelem...
Snad děti nemá, kdopak by na takovou obludu a komunistickou zrůdu vlezl?
Konečná je typická komunistka. My starší si je ještě pamatujeme, čeho všeho byli schopni. U ni to jsou zatím jen kecy. Kdyby byli u moci, tak by to mohly být zase 50 .desátá léta. A to bychom si měli uvědomit, hlavně ti, kteří je volí.
Musim rict, ze mi tenhle clanek dal.dost zabrat...tolik nahlasenych rusofilů, schvalovatelu vrazd a podobnych ohavnosti jsem uz dlouho nedelal..
Tady někdo schvaluje vraždy?
Kdyby se soudružka Konečná pustila do Korejců a kontakty tam určitě má, že jejich dodávky prodlužují válku a působí utrpení Ukrajincům, "které tak podporuje a lituje a fandí jim," udělala by líp a možná by to bylo i efektivní.
Europoslanec Pospisil si muze podat ruce s komunistkou Konecnou neni o nic lepsi.
Napsal jsem mu praktiky niceni deti OSPODEM---zadna odpoved ,ale vyfotit se s flaskou nohy na stole jak slavi zakon o zviratech to by mu slo.
Deti ze jsou tyrane to mu nevadi----------holt dobre placene koryto v EU je mu blizsi nez deti,
Rusové bombarduji civilní cíle v Kyjevě záměrně aby donutili UA přesunout protileteckou obranu z fronty. A tím pro ně bude lehčí útočit. Tohle je poznámka pro ty naivky, kteří se ptají proč by to rusaci dělali.
"hořící dům se nehasí benzínem" - demagogie, klasika u téhle prospěchářky.
Jasně že se hasí vodou, pěnou nebo práškem, podle druhu hořícího materiálu.
Ale hlavně policie najde žháře a soud ho tvrdě potrestá.
Dokud paní Konečná nepožádá o znárodnění svých majetků, platu a neprojede pár gulagu a komoušskejch lágrů tak to je pouze vypočítává příživnice a ne pravověrná soudružka.
Ufff Vy musíte mít těžkej život, když jste zaspal v minulém století.
Ta je musí ale prudit,jak forum, tak převlékače kabátu i některé slepce a trouby na diskuzích.Oni se brzo předvedou.
Konečná je naprosto ubohá.