Proletářka Konečná je nesmírná ostuda naší země.
Jak vidno, současnou politiku vnímáte poněkud zmatečně, anebo prostě pouze jen trollíte a hejtujete, skrze vašeho pasáka (farmáře), nejspíše ve službách nechutných a zkomírajících „top nul“... 😉 ...
Kateřina Konečná je morálně těžce poškozený člověk, který nemá v Bruselu co dělat. I když je to jinak chytrá ženská. Bohužel obalamutila dostatečný počet hlupáků, kteří ji do Bruselu zvolili k tomu, aby nezměnila v EU vůbec nic, ale žila si pohodlný život člověka, který se nemusí nikomu zodpovídat.
Můžete mi řici co změnili v EU,Pospíšil,Vondra ....Pořád píši,konkrétně,neokecávat.Snad se to jednou povede
Rudé zrůdě Kateřině už je to ale úplně jedno. Svůj půlmilion korun měsíčně z toho nenáviděného Bruselu (z kapes nás všech) bude dostávat, mise byla splněna, takže teď jí všichni můžou akorát tak políbit pozadí... Klasická nechutná komouška.
Ostatní pracují v Bruselu zadarmo?
Někteří tam protlačují i milenky. Moc toho pro ČR neudělají.
Kdyby byl na Ukrajině mír tak by se útok na kyjevskou dětskou nemocnici nestal.
Ale pan Pospíšil chce už dva roky stále prodlužovat válku a potom se diví že jsou nevinné oběti.
Myslíte že by dětským pacientům v té nemocnici vadilo kdyby Zelenský vyhlásil kapitulaci? Já myslím že by to přivítali.
Myslite, že by dětským pacientům vadilo, kdyby Kříž tady přestal obhajovat masového vraha z bunkru na Urale?
Komouši patří na smetiště dějin, stejně tak nějaká prorusská komunisstka Konečná. Ona totiž přijde s tím, že tam UA armáda skladovala rakety...
Možná je lepší, že mlčí, protože ty její bláboly se nedají poslouchat ani číst.
Mně stačilo, když řekla V. Rakušanovi v jedné debatě, cituji: "Pane ministře, Vy jste začal perzekuovat lidi za jejich názory".. Posuďte sami 😄 Komunistka ... HNUS.
Prihodte jeste nejake to "s" navic at jste jeste drsnejsi😉
Jak až musí Rusko zvýšit svou brutalitu vůči Ukrajině aby naši komouši uznali,že to je brutalita vůči sousední zemi?
Komouši to mají v krvi a tak jim není nic divné. Vzpomeňte padesátých let a projev Slánského, když to soukolí spouštěl. Třídní boj atd., to omlouvá vše. Když se kácí les a podobné zrůdnosti.
Pokud si položím otázku Qui bono?
Rusové bombarduji takové cíle záměrně, aby donutili UA přesunout protileteckou obranu z fronty ke kijevu. A tím pádem budou mít na frontě větší šanci zvítězit.
Dobrý den. Nedozvěděl jsem se z článku vůbec nic nového, nebo jsem nedával pozor. Nemohl by mi, prosím, někdo sdělit, co to bylo za strašnou zbraň, ta raketa, že zabila jednoho, slovy jednoho, doktora a jednoho zranila? To by dokázala i raketa v rukou třeba Kurnikovové. Tak nevím proč mám zase pocit, že si ze mne někdo střílí. A nebo střílí Rusové slepými raketami? Jak to tedy je pí. pisatelko? Rus zaútočil nevyprovokován, co vyprovokovalo Vás, dělat si z nás srandu? Odměna? Neobjektivní posouzení věci? To Vám to není divné? Vždyť kdyby raketa zasáhla bunkr, bude víc mrtvých, než zde. Ale to Vy dobře víte, a tak pouze bezostyšně lžete. Přeji krásné dny.
Nesleduji aktuální čísla ale četl jsem o 40 mrtvých, Vy lháři.
Klid, Kačenka dostala na dalších pár let super trafiku, tak o ni neuslyšíme, natož o její práci...
Vzhledem k tomu, že madam Konečná neustále obhajovala Putina jako mírotvorce, tak jak o něm bude mluvit po dalším masakru v Kyjevě?