1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Proletářka Konečná je nesmírná ostuda naší země.

95
Před 10 měsíci
Ivan Prokes

Jak vidno, současnou politiku vnímáte poněkud zmatečně, anebo prostě pouze jen trollíte a hejtujete, skrze vašeho pasáka (farmáře), nejspíše ve službách nechutných a zkomírajících „top nul“... 😉 ...

42
Před 10 měsíci

Kateřina Konečná je morálně těžce poškozený člověk, který nemá v Bruselu co dělat. I když je to jinak chytrá ženská. Bohužel obalamutila dostatečný počet hlupáků, kteří ji do Bruselu zvolili k tomu, aby nezměnila v EU vůbec nic, ale žila si pohodlný život člověka, který se nemusí nikomu zodpovídat.

39
Před 10 měsíci
Václav Plachta

Můžete mi řici co změnili v EU,Pospíšil,Vondra ....Pořád píši,konkrétně,neokecávat.Snad se to jednou povede

22
Před 10 měsíci

Rudé zrůdě Kateřině už je to ale úplně jedno. Svůj půlmilion korun měsíčně z toho nenáviděného Bruselu (z kapes nás všech) bude dostávat, mise byla splněna, takže teď jí všichni můžou akorát tak políbit pozadí... Klasická nechutná komouška.

104
Před 10 měsíci
Jaroslav Kovařík

Ostatní pracují v Bruselu zadarmo?

Někteří tam protlačují i milenky. Moc toho pro ČR neudělají.

90
Před 10 měsíci

Kdyby byl na Ukrajině mír tak by se útok na kyjevskou dětskou nemocnici nestal.

Ale pan Pospíšil chce už dva roky stále prodlužovat válku a potom se diví že jsou nevinné oběti.

Myslíte že by dětským pacientům v té nemocnici vadilo kdyby Zelenský vyhlásil kapitulaci? Já myslím že by to přivítali.

77
Před 10 měsíci
Václav Kříž

Myslite, že by dětským pacientům vadilo, kdyby Kříž tady přestal obhajovat masového vraha z bunkru na Urale?

36
Před 10 měsíci

Komouši patří na smetiště dějin, stejně tak nějaká prorusská komunisstka Konečná. Ona totiž přijde s tím, že tam UA armáda skladovala rakety...

Možná je lepší, že mlčí, protože ty její bláboly se nedají poslouchat ani číst.

Mně stačilo, když řekla V. Rakušanovi v jedné debatě, cituji: "Pane ministře, Vy jste začal perzekuovat lidi za jejich názory".. Posuďte sami 😄 Komunistka ... HNUS.

51
Před 10 měsíci
Miroslav Krpec

Prihodte jeste nejake to "s" navic at jste jeste drsnejsi😉

9
Před 10 měsíci

Jak až musí Rusko zvýšit svou brutalitu vůči Ukrajině aby naši komouši uznali,že to je brutalita vůči sousední zemi?

10
Před 10 měsíci
Mirek Vávra

Komouši to mají v krvi a tak jim není nic divné. Vzpomeňte padesátých let a projev Slánského, když to soukolí spouštěl. Třídní boj atd., to omlouvá vše. Když se kácí les a podobné zrůdnosti.

4
Před 10 měsíci

Pokud si položím otázku Qui bono?

• V čí prospěch?, tak rozhodně ne v Putinův. Nevěřím, že to bylo cílené na dětskou nemocnici. Buď to bylo politováníhodné nedopatření nebo šlo o chybu obranné rakety nebo to bylo ještě jinak. Den před zasedáním NATO.
12
Před 10 měsíci
Lenka Čechová

Rusové bombarduji takové cíle záměrně, aby donutili UA přesunout protileteckou obranu z fronty ke kijevu. A tím pádem budou mít na frontě větší šanci zvítězit.

Před 10 měsíci

Dobrý den. Nedozvěděl jsem se z článku vůbec nic nového, nebo jsem nedával pozor. Nemohl by mi, prosím, někdo sdělit, co to bylo za strašnou zbraň, ta raketa, že zabila jednoho, slovy jednoho, doktora a jednoho zranila? To by dokázala i raketa v rukou třeba Kurnikovové. Tak nevím proč mám zase pocit, že si ze mne někdo střílí. A nebo střílí Rusové slepými raketami? Jak to tedy je pí. pisatelko? Rus zaútočil nevyprovokován, co vyprovokovalo Vás, dělat si z nás srandu? Odměna? Neobjektivní posouzení věci? To Vám to není divné? Vždyť kdyby raketa zasáhla bunkr, bude víc mrtvých, než zde. Ale to Vy dobře víte, a tak pouze bezostyšně lžete. Přeji krásné dny.

23
Před 10 měsíci
Antonín Prokůpek

Nesleduji aktuální čísla ale četl jsem o 40 mrtvých, Vy lháři.

21
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 10 měsíci

Klid, Kačenka dostala na dalších pár let super trafiku, tak o ni neuslyšíme, natož o její práci...

2
Před 10 měsíci

Vzhledem k tomu, že madam Konečná neustále obhajovala Putina jako mírotvorce, tak jak o něm bude mluvit po dalším masakru v Kyjevě?

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt