1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Pospíšil si přihřívá polívčičku. Jednak není úplně jasné, čí raketa zasáhla nemocnici, případně zda nešlo o selhání zbraně. Asi také neví, jak vypadá rozdíl mezi vybombardovanou nemocnicí a poškozením jedné budovy. Ale proč této nešťastné události nevyužít a nevylít si žluč. Celý Pospíšil.

18
Před 9 měsíci
Vasa Kohout

Jednak je dneska už úplně jasné že to byla ruská raketa. Co není jasné je vaše motivace k omlouvani zločinů agresora. Co jste to za člověka?

Před 9 měsíci

Ale, ale proč by se vyjadřovala ona a ostatní chcimíři chtí mír po Ukrajině ne po Rusku a to je rozdíl.Po Rusku ho chtít přece nemůžou to je jasné ,to by se Rusáci s Putinem v čele k nám nedostali aby mohli vládnout,na to potřebují mír chcimírů.

14
Před 9 měsíci

A taky se Kaťuša pohoršuje nad dodávkami zbraní a munice ze Severní Koreje a Íránu? Že jim taky nepíše, ať to nedělají, že chce mupy mup?

23
Před 9 měsíci

Jak je možné, že tahle russká flu ndra ještě nesedí. To přece nemá nic společného s demokracií. Existuje přeci něco jako podpora hnutí, směřujícímu k potlačení práv a svobod, podpora terorismu, atd. Vzpamatujme se a udělejme konečně pořádek...

17
Před 9 měsíci
Pavel Novák

Bohužel, hákový kříž vadí, ale srp a kladivo nevadí.

5
Před 9 měsíci

ten ubožák fakt ničemu nerozumí, politice už vůbec, čím více tady ti různí agentíci zbrojařů vykřikují, tím méně se dá něčemu věřit, nemají žádnou soudnost, Američané vybombardovali a zlikvidovali tisíce dětí, tady se používá naprosto odlišný metr, je to demokratický fanatismus, je to až psychické postižení, tady jsou generace naprosto vymazaných lidí, kteří se stali roboty, za války umírají lidé, mučí se, stříli v zajetí, uřezávají se jim genitálie, podřezávají se ze sportu, to může podporovat jenom duševně chorý člověk nebo zbabělec, který se bojí bránit vlastní zem a je raději když za něj padnou statisíce Ukrajinců, máme na ně stejně svůj metr

10
Před 9 měsíci
Robert Křístek

Když pominu jestli je to pravda nebo ne, tak omlouváte zvěrstva, které RF páchá na Ukrajině tím, že oni taky. Slovy Vinnetua "kdo zlu neodporuje, je sám vinen". Vyberte si z toho co chcete, pro mne jste na stejné úrovni jako ten v Kremlu. Pokud Vám to uniklo, tak Ukrajinci brání svoji zem a svět jim pomáhá. Nechtějí po Vás, abyste šel bojovat, ale pomohl jim, aby se byli schopni bránit. Jestli jsou zvěrstva za války pro Vás normální, tak není co dodat. Toto se již vysvětlilo za norimberských procesů. V každé armádě se něco takovýho najde, ale je podstatné jak se k tomu postaví velení. Bombardování nemocnic nezařizují vojáci na nízkých pozicích, ale jde to rovnou z Kremlu.

4
Před 9 měsíci

. K těm Patriotům pro Rusko bych přiřadil i: ... já jsem rudá Kaťuša, chutnají mi s Filckem rožky, s Carep-čem svačím pirožky, k obědu mám v hlavě i na talíři guláš, v Číně ochutnám i hady, to mě přivede do nálady a pak pěkně k večeru v Bruselu si ustelu. To je život, jak má býti, nic nedělat, jenom hníti. Rublík, to je měna tvrdá, avšak Kačka jím pohrdá, raděj éčka ze Západu- heleďme ji,rozumbradu.✌🍀🌞❤

19
Před 9 měsíci
Eduard Brablec

Jste nemocný, nenávistný člověk. Ještě k tomu prolhaný. Asi jste ruský agent a Putinův agent. Jak se vám toto líbí? Napadáte jiné a machrujete blábolení u klávesnice. Běžte se léčit, to co jste zplodil není ani na úrovni studenta zvláštní školy.

3
Před 9 měsíci

Své místečko v Bruselu už zase má, tak je jedno jaké lži a ideologie ji k tomu pomohly,a není jediná kdo slíbí cokoli a využije ty co myslí.......

15
Před 9 měsíci
Karel Kotraš

Ke korytu ji pomohly volici STACILO.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Tak si myslím že Konečná má Pospíšila na háku. On by se měl naučit mluvit jen huhňá protože je vypasenej. Vláda je Putinovská a nyní se za to stydí hlavně ODS že s ním chlastali. A ten blábol Pospíšíl by měl raději mlčet.

26
Před 9 měsíci
Petr Merhaut

Co to melete?

8
Před 9 měsíci

Tak ať ,se ti chcimíři spakují a odejdou za tím jejích idolem Orbánem nebo Ficem a nepoškozují naš stát,bez těch dementů by tady bylo mnohem lépe.

22
Před 9 měsíciUpraveno

Je to jenom politička, která hraje líbivou hru se slovy. Most sídliště na tohle slyší.

Volí to lidé, kteří jsou rádi, že mají vyuční list či základní školu a vykvětem kultury je pro ně kapela ortel.

73
Před 9 měsíci
Aleš Ronner

A to nejsou lidé? Nebýt jich,nemáte chleba a kdyby vám nevyčistili kanalizaci tak plavete v h......Že se nestydíte takto pohrdat lidma

29
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt