Na první výročí okupace ČSSR bratrskými armádami V.S.napsal někdo na výlohu nejmenovaného národního podniku na hlavní třídě nejmenovaného města nadčasové heslo-cituji:Rusi jsou k...y a komunisti jsou s...ě!Napsáno to bylo v plném,nevytečkovaném textu.Ještě dnes se chechtám,jak to příslušníci LM bezradně,desítky minut marně odstranovali.Co jsem chtěl svým příspěvkem sdělit?Vážení,i po 55 letech,je toto sdělení jasné a neoddiskutovatelné,protože je pravdivé a vševypovídající.
Komunisti budou vždy stát na straně vrahů. Protože, když vládli, tak se tak chovali také. Sama komunistická ideologie je vražedná. Takže ať již postavíme jakéhokoliv všemocného vraha a diktátora, komunisté budou vždy na jeho straně. Mají to v genetickém kódu, neb vrána k vráně sedá ...
Myslím, že pan Pospíšil, s jeho minulostí, paní Konečné spíše pomáhá. Asi si neuvědomuje, že ho paní Tomková zve většinou jako "záporáka" v diskuzích. Mluvka, nic víc.
Nechápu zarputilost, respektive setrvačnost paní K.Konečné v ohajování
všeho ruského, jako by šlo o obhajobu komunistických idei. Nechápu, její
tvrdošíjnost v přejímání myšlenkových pochodů ruských oligarchů, jde-li
o ruské zločiny, jako by obhajovala politiku předrevoluční KSČ s jejich
politickými procesy a následnými vraždami odpůrců. Probůh, v Rusku sice
vládnou bývalí komunisté, dnes jsu to ale kapitalisté, ovládáni ideou imperialismu.
Dost často ji poslouchám ale to obhajování jsem neslyšel. Zveřejni to ať si nemyslím že jsi lhář.
Cituji: "Na rozdíl od vás – válečných štváčů – odsuzuji každou nevinnou oběť války, a proto stojím o co nejrychlejší příměří."
Tak nejen, že je ta osoba mrtvá (osoby mrtvé), ale soudružka Konečná ji ještě odsuzuje, patrně za to, že si dovolila zemřít. Bože můj, tak chudinka ani neumí formulovat myšlenky, no, asi to není jednouché formulovat nesmysly....
Myslím, že bychom se mohli složit na letenku, zaletěla by do Moskvy, dala si frťana s Putinem a všechno by dojednala, vůbec bych nebyl proti.
Králíčku, chodil jsi do školy,že nerozumíš textu?
Mstít se na těch, kteří se nemohou bránit, je "obrovské" hrdinství a ten, kdo to ještě obhajuje nebo mlčí než dostane "notičky z Kremlu" je zrůda a hyena. Teplé místečko je ale zajištěno, že soudružko? Hitler a Stalin to přeci mysleli také dobře, "jen se jim podařilo ruku v ruce takřka" vyvraždit nejen půl Evropy... To už zapomínáte připomínat - zřejmě jste to z historie a paměti vytěsnila...
Krásně napsané. Tleskám na dálku.
Paní Konečná mlčí jak zařezaná. Stejně, jako mlčela 25.2.2022 po napadení svrchovaného státu Ukrajina jedním ze států, který jí zaručoval bezpečnost a ona té záruce bezmezně věřila.
Velice rychle se "oklepala" a dnes má jasno. Za vším hledej západ v čele s USA. Je jen otázkou času, kdy se od této "neochvějné bojovnice za mír" všemi dostupnými (tedy i jadernými) prostředky dozvíme, že to byla ve skutečnosti provokace západu v čele s USA.
No pamatuji Pospíšilovy začátky v Praze a od té doby jsem bohužel mohl měnit názor na něj jen k horšímu. Teď přišel o evropské korýtko tak se bude pokoušet o nějaké další a udělá pro to každou spinů
Zkuste se zamyslet, Fiala se svojí sqadrou lže.
Od nástupu do funkce se snaží svoje lži obhajovat.
Neexistuje ministerstvo, které by fungovalo ve prospěch občanů...
Tohle je fungující stát?
;)
Soudě podle vašeho komentáře nebudete Kropáč, ale spíše krompáč.
Pro mě stále nepochopitelné. Konečná vadí. Agent Pávek nevadí. Nějak tomu nerozumím.
zdá se , že panbuh rozdaval jinde...to že tomu nerozumíte nevadí😉