1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Švédové si mohou tak maximálně říct kam přivedli svou mírumilovnou zemi, že se musí ve vlastní zemi bát chodit po ulici a ne radit Orbánovi jak má co dělat. A zjistěte si co je kolaborace pisálkové.

58
Před 7 měsíci
Jiri Merta

Mám pro tebe Jirko jednu dobrou zprávu. Jsi vítězem dnešního dne a zvolen u nás všemi hlasy. Větší pitomost už asi nikdo jinej nenapíše. velká gratulace

5
Před 7 měsíci

A hnojomety Szn. a jeho ideově - demagogická úderka Forum...jedou na plno 😀.

Mají to marné, soudný člověk ví, že Orbán je premiér jaký má být, chránící zájmy své země a ne jako Švédové - viz jejich katastrofa s jejich migračním kolapsem a s tím souvisejících desítky obětí kriminality.

22
Před 7 měsíci
Petr Foniok

Přesně napsáno. Chtějí radit Maďarsku a sami mají doma bordel chytří liberálové .

11
Před 7 měsíci

Až teprve čas ukáže, kdo měl a kdo neměl pravdu. Jisté je, že v nedemokratickém Maďarsku se nestřílí, zatímco v demokratickém Švédsku se pálí hlava nehlava. A Švédové jen čumí.

16
Před 7 měsíci
Miloslav Staněk

Tam lítají na policii hasiče záchranáře granáty.

Nikdo si neví rady.Komu není rady tomu není pomoci.Akorat, že se tady o tom moc nepíše.

Zase jsme zaprdene zahledění do sebe.

A vůbec tisk stojí za houby.

Před 7 měsíci

V EU by mělo být zahájeno jednání o vystoupení Maďarska a případně Slovenska z Nato a EU.

26
Před 7 měsíci
Václav Novák

Souhlas, současná situace ukázala že je potřeba do stanov zavést bod o dočasném vyřazení dané země z EU a NATO při podezření z nepřátelským aktivitám k EU a NATO. To by znamenalo okamžité pozastavení všech výhod ale i povinnosti do úplného rozhodnutí podle hlasování všech ostatních zemí. Země by měla právo se obhájit a vysvětlit svůj postoj. Tahle situace kdy se premiér nějakého státu v diskusnim pořadu na R1 pouští do NATO a EU aby se vlísal do přízně masového vraha a diktátora a přitom od EU bere peníze a využívá všech výhod je absurdní 🤔🙄

20
Před 7 měsíci

Jsem docela zvědavý, jak dlouho mu to u maďarů bude procházet.

18
Před 7 měsíci
Miroslav Rašík

Já jsem zvědav jak dlouho to bude procházet Maďarům než je NATO a EU kopne do zadele 😄 O tyhle bolševický prorusácký šmejdy tu nikdo normální nestojí 😄

24
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Premier Kristersson měl naprostou pravdu!

33
Před 7 měsíci
Jiří Sojka

Kdo to je?? Toho tady znají ve každé hospodě??

1
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Volby v Gruzii, ale i jinde pokud nedopadnou prozápadně automaticky zhrzení západní politici nazvou neplatnými z důvodu zasahování RF. Jsou trapní a hlavně směšnéí😂😂😂

18
Před 7 měsíci
Patrik Beránek

Co vás vede k podpoře vraždícího Ruska? Co vám na Rusku tak imponuje? Pokud se rozhodnete toto tajemství prozradit (dosud mi na tyto otázky nikdo z vám podobných soukmenovců neodpověděl) vynechte USA , NATO , EU a Západ jako takový . Váš názor na toto téma je víc než jasný a já od vás chci něco nového. Opravdové důvody vaší přítulnosti k vrahům z Kremlu.

8
Před 7 měsíci

Vyloučit Maďarsko z EU.

81
Před 7 měsíci
Monika Kucerova

To není tak jednoduché. Žádný takový zákon Unie nemá, může pouze uplatnit sankce. V podstatě mohou členové pouze vystoupit sami, na základě referenda. Stále jsou totiž ve hře milióny občanů, kteří s režimem nesouhlasí, a ti jsou buď umlčováni, nebo mlčí. Vůči nim by bylo krajně nedemokratické, nechat je napospas...

6
Před 7 měsíci

Měli by odejít z NATO I EU. Rozlézá se to jak mor, teď Slováci a za chvíli půjde v jejich stopách i ANO.

27
Před 7 měsíci
Helena Reutshová

Nepište nesmysly, kde berete že ANO půjde v jejich stopách. Mor jsou lidé ako vy

16
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

Trefit se do černého při hodnocení Orbána či Fica není vůbec nic těžkého. Za rok se tato povedená dvojice pravděpodobně doplní na trojku.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt