Myslím že letitý seriál článků F24, jak se Rusko hroutí a Putin umírá, brzy v počtu dílů překoná Ullici - těším se na zítřejší díl :-)
Je mi jasné, že vám jsou bližší třídenní speciální operace, ale nechápu proč sem tedy lezete?
Naopak - ruský jazyk na Ukrajině úplně zakázat. Je to jeden z nástrojů ruské plíživé agrese!
To se ovšem nedá - byla by to jen voda na mlýn ruské propagandy: "Vidíte, jací jsme chudáčci? Zase nás ti ukrajinští fašisti utlačujou! "
Své dilema putler nejlépe ukončí, když se přestane definitivně hýbat
Když jsem nedávno napsal, že Rusové sice postupují, ale za cenu velkých ztrát, tak jsem byl u nás za chytrolína. A nyní přesně o tomto mluví americký ministr zahraničí Antony Blinken a šéf ministerstva obrany Lloyd Austin!
Ukrajina velmi dlouho nebo nikdy nebude v NATO. Některé členské státy NATO budou její přijetí z různých důvodů vetovat.
jak dlouho ?
Vybral si špatného soupeře, Ukrajina není Čečensko, ani Gruzie. Na Ukrajině už krvácí tři roky a nyní potřebuje pomoci i od USA.
Rusko je světem pouze trpěno. Politický vliv je jen ve vlastnictví atomovek, a tak se jen litují a štvou všechny kolem sebe... a chlastaj
Jedinou zárukou je nebýt jakkoliv závislý na zárukách Ruska v jakékoliv podobě. Takže NATO.
Jedine, co mi na tom nesedi je, ze maji rusove v posledni dobe vyznamne zisky. Tak nevim, jestli ta analyza plati i tak
za jakou cenu sám vidíš, zapoj mozek
A nebo další možnost - dohodne se Vladimír s Donaldem o rozdělení UA..
komiku