1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Přesně, Veselý se bojí o korýtko, ale to si měl rozmyslet už dávno. Jeho přešlapy, a tento vůči paní Vašáryové není jediný, jsou už opravdu přes čáru. Pryč s ním, a nejvíc by mu prospělo, kdyby šel makat rukama, jeho inteligence je opravdu na hodně nízké úrovni. A možná by se mu i podařilo zhubnout!

19
Před 11 měsíci

To že díky němu má televize nového ředitele, je přitěžující okolnost. Tím ať se nechybí. A omluva potom, co vyvolá nežádoucí emoce, se nedá brát vážně. Je mi z tohoto státu a politiků smutno, kam to dovedli.

10
Před 11 měsíci

Odvolání z rady ČT by bylo stále na místě. Takové chování by si její členové neměli dovolit a tady ten pán má se sebeovládáním problémy poměrně často.

23
Před 11 měsíci
Matěj Balatka

Na okraj:: členové televizního parlamentního výboru by si neměli dovolit ho tam nechat, jde i o ně.

5
Před 11 měsíci

Omluva od sádelníka nemá valný smysl. Ten se jen lekl toho všeobecného nesouhlasu. A že přijde o křesílko v Radě ČT.

10
Před 11 měsíci
Jan Pinkava

Presne tak. A vubec nechapu, proc mel potrebu komentovat to, co Vasaryova rekla. Asi se snazil nekomu zavdecit?!

6
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 11 měsíci

Zrovna tento tyden se mi kamarad snazil vysvetlit, ze slova prezidenta Zemana, ze by se novinari meli strilet, byl jenom hloupy vtip. Nebyl to v zadnem pripade vtip. Ani toto nebyla zadna metafora, nybrz sprosty slovni utok, meli bychom veci nazyvat spravnymi jmeny.

15
Před 11 měsíci

Neboj se ty tlustá s..... O koryto a vypadni z té Rady sám.Davas vodu na mlyn spodině a ještě vše převrátis a ta cenzura u vás na YouTube jiný názor než váš mazete co?jste tam ubožáci s tím Holcem a spol

11
Před 11 měsíci

"Myslím si, že i lidé, kteří mě podporují – několik stovek tisíc lidí ...."

Ano to je příznačné, kdejaký exot prezentující svůj inteligenční deficit na platformách X nebo Tiktok si myslí, že pokud má vyšší tisíce followerů, je to známka jeho společenské nepostradatelnosti a politické geniality, případně až rodícího se vůdcovství. Přitom nechápe že ty tisíce ho sledují většinou pro pobavení, neb z něj mají spíš srandu. Skutečně málokdo je tak pitomý, aby ho bral vážně.

1
Před 11 měsíci

Nevážený Xavere, možná by bylo lepší než:

"Byla chyba, že jsme to řekl tak, jak jsem to řekl,",

říci:

"Byla chyba, že jsem to řekl." a potom se omuvit...

Nebo taktně vůbec nic o pí. Vašáryové neříkat.

Já nevím kolik je "plat" člena TV rady, ale zadarmiko to asi nebude, XTV asi taky moc nevydělává (stále ještě žebráte o podporu - donaty?). A teď hrozí vyhazov...

P.S. to "jsme" je převzato z původního článku

2
Před 11 měsíci

Jestlipak se také paní Magda omluvila slovenským voličům za svůj výrok o ''spodině'' po Ficově volebním vítězství? Nebo ona může beztrestně urážet druhé?

13
Před 11 měsíci
Marta Foltýnová

Chcete snad říct, že v každém národě neexistuje něco jako "spodina" ?

Existuje. Ta pojmenování jsou různá, ale existují všude, v každém národě lidé se slabší duševní výbavou, slabší emoční výbavou, neschopni rozlíšit, co je dobré a co je zlé, atd.

13
Před 11 měsíci

Lůza nemá právo mít svého zástupce v mediálních radách!

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt