Přesně, Veselý se bojí o korýtko, ale to si měl rozmyslet už dávno. Jeho přešlapy, a tento vůči paní Vašáryové není jediný, jsou už opravdu přes čáru. Pryč s ním, a nejvíc by mu prospělo, kdyby šel makat rukama, jeho inteligence je opravdu na hodně nízké úrovni. A možná by se mu i podařilo zhubnout!
To že díky němu má televize nového ředitele, je přitěžující okolnost. Tím ať se nechybí. A omluva potom, co vyvolá nežádoucí emoce, se nedá brát vážně. Je mi z tohoto státu a politiků smutno, kam to dovedli.
Odvolání z rady ČT by bylo stále na místě. Takové chování by si její členové neměli dovolit a tady ten pán má se sebeovládáním problémy poměrně často.
Na okraj:: členové televizního parlamentního výboru by si neměli dovolit ho tam nechat, jde i o ně.
Omluva od sádelníka nemá valný smysl. Ten se jen lekl toho všeobecného nesouhlasu. A že přijde o křesílko v Radě ČT.
Presne tak. A vubec nechapu, proc mel potrebu komentovat to, co Vasaryova rekla. Asi se snazil nekomu zavdecit?!
Zrovna tento tyden se mi kamarad snazil vysvetlit, ze slova prezidenta Zemana, ze by se novinari meli strilet, byl jenom hloupy vtip. Nebyl to v zadnem pripade vtip. Ani toto nebyla zadna metafora, nybrz sprosty slovni utok, meli bychom veci nazyvat spravnymi jmeny.
Neboj se ty tlustá s..... O koryto a vypadni z té Rady sám.Davas vodu na mlyn spodině a ještě vše převrátis a ta cenzura u vás na YouTube jiný názor než váš mazete co?jste tam ubožáci s tím Holcem a spol
"Myslím si, že i lidé, kteří mě podporují – několik stovek tisíc lidí ...."
Ano to je příznačné, kdejaký exot prezentující svůj inteligenční deficit na platformách X nebo Tiktok si myslí, že pokud má vyšší tisíce followerů, je to známka jeho společenské nepostradatelnosti a politické geniality, případně až rodícího se vůdcovství. Přitom nechápe že ty tisíce ho sledují většinou pro pobavení, neb z něj mají spíš srandu. Skutečně málokdo je tak pitomý, aby ho bral vážně.
Nevážený Xavere, možná by bylo lepší než:
"Byla chyba, že jsme to řekl tak, jak jsem to řekl,",
říci:
"Byla chyba, že jsem to řekl." a potom se omuvit...
Nebo taktně vůbec nic o pí. Vašáryové neříkat.
Já nevím kolik je "plat" člena TV rady, ale zadarmiko to asi nebude, XTV asi taky moc nevydělává (stále ještě žebráte o podporu - donaty?). A teď hrozí vyhazov...
P.S. to "jsme" je převzato z původního článku
Jestlipak se také paní Magda omluvila slovenským voličům za svůj výrok o ''spodině'' po Ficově volebním vítězství? Nebo ona může beztrestně urážet druhé?
Chcete snad říct, že v každém národě neexistuje něco jako "spodina" ?
Existuje. Ta pojmenování jsou různá, ale existují všude, v každém národě lidé se slabší duševní výbavou, slabší emoční výbavou, neschopni rozlíšit, co je dobré a co je zlé, atd.
Lůza nemá právo mít svého zástupce v mediálních radách!