1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Válka je na mrtvém bodě. Unie je vyčerpaná dodávkami z braní na UA. Putin má

všeho dost a nic mu nestojí v cestě. U nás už se plánuje povinná vojenská služba a je to pořád dokola. Je zajímavé, že všude ve světě Amerika dokázala diktátory zničit, ale na Putina si netroufne. Vždyť stačí tak málo, zničit jednoho a uleví se všem. Potom se všichni stáhnou na svá území a bude klid.

12
Před 1 rokem

Asi každý vidí, jak významná je pro nás podpora Ukrajiny. Nebo si snad někdo přeje mít barbary za humny ? Rusko je říše zla, a je nutné ho zahnat zpět .

24
Před 1 rokem
Pavel Šimral

A čím jí EU tak podpoří když už sama nemá nic. Možná gryndylem

19
Před 1 rokem

No já nevím. Před chvílí hlásili, že jednotky ve Vuhledaru bojují v obklíčení. Asi bych s tím jásáním ještě počkal

14
Před 1 rokem
Josef Radocha

Kdopak to hlásil trollíku?

Před chvílí jsem viděl video jak russáci zase dostali na budku.

8
Před 1 rokem

mohutny Rusky utok byl zastaven nasledovat bude bleskovy zničujici uder do srdce okupačnich vojsk ktere budou smeteni spravedlivim hněvem všeho Ukrajinskeho lidu ktery na Ukrajině zbyva a podle poslednich sprav tam opravdu ještě par Ukrajincu zbylo SLAVA UKRAJINĚ

18
Před 1 rokem

koukám jak někteří jedozávitoví proruský tleskají a mají radost!! Těšíte se na to že by z nás mohla být ruská gubernie???

17
Před 1 rokem
Pavel Benech

Můžete mi prosím zdělit co by tu ti rusi asi hledali? Nic mne nenapadá ,snad jedině, že by zaplatili dluhy pětikolky?

4
Před 1 rokem

Útočit po jediné úzké silnici může jenom pitomec. Možná by bylo dobré roztáhnout se do jakési rojnice. Snad ta ruská technika projede terénem 🤓☘️ Při vší skepsi ke kvalitám ruského velení si nemyslím že je tam jeden blb vedle druhého.

3
Před 1 rokem

jak to, ještě nedávno si psal, že rus posílá na frontu techniku z muzea?

15
Před 1 rokem
Petr Nejezchleba

Nedávno?

Od začátku....

Před 1 rokem

Mocný útok o 10 slovy desíti tancích??? 🙂) 🙂🙂) Tak trapný komentář může napsat jen ten nejhorší probruselský šváb!!

21
Před 1 rokem
Ladislav Malík

A jak by jste to nazval? Možná,,, trapný pokus Rusů o proražení obranné linie Ukrajiny,,,? Jak jinak, tedy nazvat útok s,, pár tanky,, který je předem určen k záhubě, no ne? A teď si představte, že tam takto útočí několikrát do měsíce. Co by ste jim na to řekl?

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Pokud Ukrajinská armáda se urychleně nestáhne za Dněpr, už bude jenom ustupovat.

10
Před 1 rokem
Aleš Gavlas

.....a z poza Dněpru bude ustupovat UK armáda stejně jako ustupovali všichni francouzští i němečtí fašisté, kteří si mysleli, že dobudou RUSKO!! Jedinou jejich záchranou, tedy zachování života, bude kapitulace!!

13
Před 1 rokem

To mohlo dopadnout špatně. Ještěže jsou ti Rusáci pořád stejní pitomci.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt