Válka je na mrtvém bodě. Unie je vyčerpaná dodávkami z braní na UA. Putin má
všeho dost a nic mu nestojí v cestě. U nás už se plánuje povinná vojenská služba a je to pořád dokola. Je zajímavé, že všude ve světě Amerika dokázala diktátory zničit, ale na Putina si netroufne. Vždyť stačí tak málo, zničit jednoho a uleví se všem. Potom se všichni stáhnou na svá území a bude klid.
Asi každý vidí, jak významná je pro nás podpora Ukrajiny. Nebo si snad někdo přeje mít barbary za humny ? Rusko je říše zla, a je nutné ho zahnat zpět .
A čím jí EU tak podpoří když už sama nemá nic. Možná gryndylem
No já nevím. Před chvílí hlásili, že jednotky ve Vuhledaru bojují v obklíčení. Asi bych s tím jásáním ještě počkal
Kdopak to hlásil trollíku?
Před chvílí jsem viděl video jak russáci zase dostali na budku.
mohutny Rusky utok byl zastaven nasledovat bude bleskovy zničujici uder do srdce okupačnich vojsk ktere budou smeteni spravedlivim hněvem všeho Ukrajinskeho lidu ktery na Ukrajině zbyva a podle poslednich sprav tam opravdu ještě par Ukrajincu zbylo SLAVA UKRAJINĚ
koukám jak někteří jedozávitoví proruský tleskají a mají radost!! Těšíte se na to že by z nás mohla být ruská gubernie???
Můžete mi prosím zdělit co by tu ti rusi asi hledali? Nic mne nenapadá ,snad jedině, že by zaplatili dluhy pětikolky?
Útočit po jediné úzké silnici může jenom pitomec. Možná by bylo dobré roztáhnout se do jakési rojnice. Snad ta ruská technika projede terénem 🤓☘️ Při vší skepsi ke kvalitám ruského velení si nemyslím že je tam jeden blb vedle druhého.
jak to, ještě nedávno si psal, že rus posílá na frontu techniku z muzea?
Nedávno?
Od začátku....
Mocný útok o 10 slovy desíti tancích??? 🙂) 🙂🙂) Tak trapný komentář může napsat jen ten nejhorší probruselský šváb!!
A jak by jste to nazval? Možná,,, trapný pokus Rusů o proražení obranné linie Ukrajiny,,,? Jak jinak, tedy nazvat útok s,, pár tanky,, který je předem určen k záhubě, no ne? A teď si představte, že tam takto útočí několikrát do měsíce. Co by ste jim na to řekl?
Pokud Ukrajinská armáda se urychleně nestáhne za Dněpr, už bude jenom ustupovat.
.....a z poza Dněpru bude ustupovat UK armáda stejně jako ustupovali všichni francouzští i němečtí fašisté, kteří si mysleli, že dobudou RUSKO!! Jedinou jejich záchranou, tedy zachování života, bude kapitulace!!
To mohlo dopadnout špatně. Ještěže jsou ti Rusáci pořád stejní pitomci.