Ale pane Bartošku, pisálku provládní, co že nesmí poslanecká sněmovna podle vás přehlížet? Vaše lživé zprávy, politickou angažovanost ve prospěch Fialovo hrůzovlády namísto objektivního sdělování zpráv a informací?
Dobrá reklama pro Xavera a televizi XTV. Slyšel jsem, že mají 100 tisíc předplatitelů a brzy budou mít více. Je to jeden z mála nezávislých hlasů v této době Foltýnů. Takže hodně štěstí a sil.
Většina diskutujících mi připadá , jak by žili v minulém režimu. Tehdy se též nesměl říkat jiný názor , než ten ,který si přáli tehdejší mocipáni.
LXV je v Radě omylem, i když tam byl dosazen záměrně. Dávno již mu nemělo a nemá být umožněno se jakkoli vyjadřovat. Je to sprosťák nejvyššího kalibru. Ani Souček by neměl být v čele veřejnoprávní televize. Copak to vládní politici nevidí?
LXV je stejně chytrý jako krásný (i když za to druhé nemůže, to se mu jen příroda pomstila).
Na rovinu řeknu, že ho nemám rád a nemusím ho. Jenom by mě zajímalo, kdo za ním stojí, že si dělá ze slušnosti trhací kalendář.
Co si to dovolujete, vy manipulatore? SPD neni extremisticke hnuti, ale demokraticka strana. Extremisticky se chovate spis vy, vlezdobruselsky propagandisto.
BIS a naše soudy by s Vámi nesouhlasily. BIS ji označuje v každoroční zprávě jako extremistickou pravidelně, a soudy shledaly, že má protofašistické rysy, což jednak dává lidem právo ji ve veřejném diskurzu označit jako fašistickou, a druhak to znamená, že je extremistická (jelikož fašismus u nás není považován za normu).
Jo pozor,ona ČT je nezávislá a objektivní?Od kdy,probůh?
Fandím Xaverovi.
Nazývá věci pravými jmény, tak je hold trnem v oku mainstreemu.
Jó, kdyby chválil např. Rakušana, tancoval by ve StarDance!
Toho bych chtěla vidět ve StrarDance! Můžeto zkusit u tyče! Myslím toho vašeho Xavera!
Nejlepší je, když si gestapák Bartošek stěžuje na žumpě F24.
Xaver se nikdy neměl stát členem jakékoliv Rady. A když už se tak stalo, měl být odvolán už dávno. Koalice není moc funkční, je to tragické.