Cituji z článku: „V éře instantních gest, selfíček a prázdných sloganů si vybíráme těžší cestu: oslovit voliče, kteří přemýšlejí. Ukazuje se, že i v kampani se dá komunikovat s respektem, nadhledem a vizí,“ OK, bohužel se zatím jeví, že Ti co přemýšlejí o budoucnosti svojí, naší, a svých dětí je méně, a nebo se mi to jenom zdá a Ti co podlehli z jakýchkoliv důvodů populistům, nebo jiným -istům jsou v menšině, ale jsou poněkud více slyšet a vidět?!? Nevím, to uvidíme na podzim. A stran Mirka Topolánka. Dlouho jsem ho nemusel, dokonce mi skoro jako trošku připadal jako arogantní h*o, ale v posledních letech občas sleduji co říká a co dělá, a musím se přiznat, že s ním často v souhlasím! Docela mi připadá, že docela vyzrál a tak mi již několikráte napadlo, že by to nebyl špatný kandidát na prezidenta, až doslouží Generál! Tak Mirku jen tak dále. Vzkaz do diskuse: Idioti ať mi nepíšou, já to stejně nečtu!
Pan Topolánek byl vždy můj kůň, mluví jadrně, ale jasně a srozumitelně a ne jako ti bezkrevní slintálci dnešních dnů, kteří poklonkují Burešovi, protože se chtějí zajistit do budoucna. Jsem velmi rád, že je zase zdráv a pálí mu to přesnými zásahy. Pan Zahradil je už jen bídný Čech, který za chvilku bude oslavovat soudruha Skálu...
Líp bych to neřekl. Jenom trochu poopravím toho Zahradila. Je to jeden z posledních řiťol..ů bezduchého, senilního a bolševického ubožáka Klause. Něco mi říká, že se trochu rozjasní až tato generace včetně pánů Zemanů a Burešů vymře. Pro ty kteří budou házet duchapřítomné proti, podotýkám, že jsem z jejich generace.
Kdysi jsem Topolánkovi fandil, ale jeho názory jsou stále hloupější. V čem nemá Zahradil pravdu? Stát na správné straně? Co tím chtěl "básník" Stanjura říci?A proč jste na té správné straně nestáli doposud? To jsou hesla jak za komančů. Jak Kl. Gottwald měl heslo-Kdo nejde s námi, jde proti nám. To je fakt síla. Kam jsme se to dostali? Jinak, postavit na třetí místo pražské kandidátky Spolu Lipánka, tak to už je naprostý bizár.
Je samozřejmě dobře, že Zahradil zmizel z ODS. Bylo jasné, že v ní měl hrát a hrál roli Klausova renegáta, čili rozbíječe zevnitř, ale z tohoto plánu evidentně sešlo. Zajímalo by mne, co konkrétně soudruhy z IVK přimělo ke změně plánu a jaká bude jeho náhrada. Protože soudím, vlastně - Václav Klaus soudí, že ODS musí být zničena.
Copak asi dělá kamarád a pravá ruka pana expremiera Marek Dalík? Zloděj křičí chyťte zloděje a křivák nadává druhým do křiváků... to je celý on pustý a bezduchý Topol :-)
Zahradil je fakt mnohem horší. Je to pěknej křivák.
Docela se bavim, když mluví o smejdech clen ODS takto strany která už v devadesatych začala okradat tento stat pomoci nastrcenych kmotrů a kde byla předsedou vlády taková morální a čistá osobnost jako pan Nečas!! Opatrně s těmi šmejdy pane Topolanku, ještě nevymřeli všichni/bohudík/kteří si pamatují jak jste se valel nahatý v Toskansku ve vile,zatim co tady duchodci dostali přidáno 30 Kč!!!!!!
Zhrzené politiky bych viděl nejradši v jakémsi "Politickém Boubínském pralese".
Mohli by tam jako státem chráněná zvířátka schůzovat do halelujá, aniž by svými "originálními názory" páchali škody ve společnosti.
Souhlasím a ne pro ně zřizovat nepotřebný senát , Němcová, Vystrčil aj.
Z té brčálově zelené mě bolí oči 🤓
A z těch “ moudrostí” páně Topolánkových srdce. To proto, že jsem kdysi pravicově konzervativní ODS volila. Dnes jsou to jejich pohrobci a mistr Topolánek jim zdatně sekunduje 🙏🙈 Kydat hnůj na druhé, to by jim šlo. …
Topolánek Zahradila brodícího se už delší dobu septikem espéďáckého typu ohodnotil zcela trefně. Zahradil byl takovým ODSkovým Foldynou a ODS jen diskreditoval, stejně jako to už dlouhodobě dělá kdysi respektuhodný Klaus, nyní směšná,zapšklá karikatura sebe sama s náklonností k extrémistickým partičkám z nejhlubšího politického suterénu.
Takový Topolánek dnes ODS chybí. Fiala je slušný člověk, respektive až moc slušný na dnešní dobu a opozice to ví a o to více si troufá dehonestovat vládu i jednání v Parlamentu. Jsem přesvědčen, že Topolánek by s Babišem a s jeho nejhalasnějšími poskoky Havlíčkem i Schillerovou zametl a dokázal by přesvědčit fakty, že ANO, když bylo u vlády, ČR nereprezentovalo dobře a takoví jako Zahradil by už dávno v ODS nebyli. Byla ho škoda.
Fiala není lídr, postrádá rozum a charizma, není vůdčí typ, blekota horší jak Babiš
Topolánek,může tak někoho kritizovat,
ten by se měl zdržet nějakých komentářů co se politiky týče,víme jaké kauzy,frašky se děly v ODS.
Zahradil byl též v té době přitomen ale už nechce být členem ODS a to je co říct.🤔
..