1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Může mi někdo napsat, JAKÉ VYLEPŠENÍ čehokoliv, zavedl Babiš?

Zřejmě jsem si, během jeho vlády, některé odpoledne zdřímla a prospala ho. 😮

40
Před 6 měsíci
Zuzana Černá

Jsem OSVČ od revoluce a v době kalouska, jsem to už chtěl zabalit. To se opravdu nedalo. Neuvěřitelná buzerace za strany státu. Lidi rozhádaní skoro jako dneska a lepší časy v nedohlednu. Babiš se dostal nahoru jako protikorupční hnutí ANO a jeho vize, řídit stát jako firmu,se mi líbila a dnes této myšlence věřím víc,než kdykoliv v minulosti.

A co se mu povedlo? No pokud se ptáte vážně, tak stát pod jeho vedením,z mého pohledu,rozeběhl ekonomiku a to se projevilo následným růstem příjmů i rozeběhnutím našeho trhu. Něco o tom vím . Pohybuji se v obchodním prostředí jak exportu,tak na našem trhu už opravdu dlouho a nehodnotím nikoho podle hesel a stranických knížek,ale podle práce. Tím,že se začalo stavět, rozeběhla se i pohoda ve společnosti a sociální smír. Nikdo neřešil politiku. Jen běžný život.

Děcka neřešily, kdo má jaké pohlaví, chlapy makali za slušnou mzdu, investovalo se a po práci jsme se potkali na vínku ,nebo na pivu na kus řeči ,na biatlon,na hokej a tak. Já si snad nepamatuju,že by se lidi nějak víc zabývali politikou a důchodci přestali být závislí na svých dětech. Postavilo se hodně pěkných penzionů pro seniory a stavěly se i byty. Brali jsme to jako samozřejmost. Finance byly v pořádku. Na EET jsem si zvykl během půl roku a neměl jsem s tím problém. Za celou dobu se mi nestalo,že by některý lék nebyl. Jsem od dvaceti diabetik,

tak to jsem schopen posoudit. Za těch osm let mne třikrát převedli na novější léčby.

Dochází mi místo na příspěvek. Kde vidíte vy, že se zlepšila situace za poslední tři roky? Naoplátku?

1
Před 6 měsíci

Hospodářská strategie do roku 2040?Spíš to připomíná populistické zoufalé výkřiky a směšné fráze.Kdyby spíš řešily současné problémy.Snadnější je slibovat co bude za jejich vlády za 10 let.

21
Před 6 měsíci
Petr Falta

Napsal ekonom, která má jako koníčka hospodářskou strategii.

To, co sestavila současná vláda, je DLOUHODOBÝ PLÁN. Je mi jasné, že když někdo vyrostl na pětiletkách, které se neplnili, ale výsledky se nějak zašolíchaly, nemá teď přehled, jak ekonomika funguje. 😄

A ty současné problémy se zdravotnictvím, školstvím, armádou, infrastrukrurou a dokonce i přehradu v Heřmínovech, měl alespoň ZAČÍT řešit Babiš. To vše jsou věci PRO LIDI. Pro ty lidi, kterými se ten blábolil pořád ohání.

A tu dráhu postavit mohl. Od roku 2015 do roku 2021.

31
Zobrazit dalších 36 reakcí
Před 6 měsíci

Strategie by měla být alespoň trochu realistická! Teorie, že se během 15 let dostaneme z provozování montoven na úroveň produkce s vysokou přidanou hodnotou je chiméra, kterou se současnou dotační politikou, naslouchání řvoucím davům lačných po zvýšení žoldu a přisypáváním tisíců do kapes nadřazené politické rasy rozhodně nedostaneme. A politickým proklamováním projektu "volte antibabiš" se daného cíle také nedopracujeme.

11
Před 6 měsíci

Přínos Vlčkovy strategie plně odpovídá tomu, že do roku 2040 zažijeme další 3 - 4 vlády. Přínos čtyřletého působení této vlády ať si každý vyhodnotí. Kdyby místo politologických frází zajistil 5x levnější energie a dostatek levných surovin, nemusí se ztrapňovat podobnými strategiemi.

13
Před 6 měsíci
Jan Berka

Co my to máme za vládu ? Hlásá že nejsme závislí na rusku což je lež jelikož kupujeme Ruský plyn i ropu ale tajně aby se to občané nedozvěděli pakárna

2
Před 6 měsíci

vám nemá cenu něco povídat kdo nechce vidět tak nevidí. Napište v jakém sektoru pracujete a není problém vypsat jaký byl pro vás přínos

Před 6 měsíci

Kdo to je ministr Vlček? A které ministerstvo vede?

16
Před 6 měsíci
Jiří Sokola

Hlavně že víte kdo je Babiš.

18
Před 6 měsíci

O Vlčkovi neni vůbec slyšet,co tam na tom postu dělá, je záhada.

21
Před 6 měsíci
Jiří Barva

Vám se půjde svěřovat.

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Vlček ještě nic neudělal a už se chválí určitě Nutelákuv poskok

2
Před 6 měsíci

Co je to Vlček?

16
Před 6 měsíci
Milan Bartoň

Malý vlk.

Před 6 měsíci

Pane Vlčku vy panu Babišovi nesaháte ani ke kotníkum.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt