Byl bych pro, aby hejtmanka a senátorka Vildumetzová obsadila ještě několik dalších postů abychom se mohli obdivovat její inteligenci a přitom se pobavili.
A ještě při vší té "práci" na kraji i v senátu má čas psát nesmysly do médií...Ta je tedy opravdu velmi velmi "schopná"....
Mám velkou radost, že už tady není diskuze a že se tady vyřádí jenom odpůrci dnešní opozice, takže není žádný odpor a můžete se tady všichni radovat. Pořád ta samá jména, pořád to samé. A já? Já si rád počtu, co duchaplného a pravdivého si elita nejchytřejších z chytrých myslí.☺
Nebojte, u mnoha článků jsou ty samé jména odpůrců vlády, ruských užitečných idiotů, i to vaše. Bohužel je to vždy o tom samém - urážení autora, ale argumentace chybí. Takže přestaňte být jen obyčejným buranem a argumentujte v čem a proč s diskutujícími nesouhlasíte. Tomu se říká diskuse.
…a neb, jak praví klasik:”Kdyby hloupost nadnášela, paní Mračková by se v senátu vznášela jako holubička”. Mimochodem, už její majitel ví, co je napsáno na oponě Národního divadla?
Pořadí na kandidátce Burešsekty , a tím pádem i získané funkce, se určuje podle spotřeby lubrikačního gelu kandidátů.
A JVM tedy mazala až se promazala k vysokým funkcím.
Druhým kritériem není schopnost, ale neschopnost a hlavně všehoschopnost.
"...i když si nedělám iluze, že by to přes svoji hroší kůži..."
Prosím snažně - neurážejte hrochy
Mezi superlokaji a slouhy estébáčkova Anofertu je tahle osoba opravdu zabroušený klenot.
"Míra neschopnosti je přímo úměrná výši postavení." (Murphyho zákony)
Když něco vypadá jak husa a kejhá jako husa, většinou to je opravdu husa a ne kanárek.🙂
Je to hloupá žena, která si přičichla k moci: Jako Babiš a jemu podobný. Ano = komunisté v padesátých letech!!!
No, je to původně učitelka, nechci je házet do jednoho pytle, ale vzpomeňte si, kolik oblíbených jste jich měli na základce? Já 1 asi z 30ti za 9 let.
A k čemu by jí byla inteligence. Stačí být členkou ANO, loajální vůči vůdcovi, blábolením se zviditelnit a úspěch je zaručen.