1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Inu v hnutí Ano to mají těžké. Bureš není Bureš, potom tam ještě mají štíhlou krasavici tančící na tiktoku, a intelektuálku z Varů.

16
Před 5 měsíci

Známý z Moravy by se vyjádřil asi tak: “Hlópá slépka”.

39
Před 5 měsíci

Lokajové jsou vždy hlupáci. Pro koryto udělají cokoli. Když je slyším mluvit----zvláštní škola.

32
Před 5 měsíci
Josef Mecner

Lipavský?

1
Před 5 měsíci

To je mi nějakého posmíváni… Uvědomte si, že i tělocvikáři by měli mít svého zástupce (podle Hollyho 6000 spíš víc, alespoň 100 😉). A když z politiky ten jeden slavný volný radikál Volný zmizel, tak je tu adekvátní náhrada…

1
Před 5 měsíci

Pokud jsem ji v médiích zahlédl, tak mě zaujal její militantní a agresívní projev, zkrátka vždycky všechno věděla nejlépe, docela nechutná a trapná ...

13
Před 5 měsíci
Václav Novák

Ona za to, chudinka, nemůže. Vždyť jen nahání plusové body u svého majitele, jinak by z ní udělal nezaměstnanou. A co pak? Vyzná prý se trochu jen v chovu králíků.

13
Před 5 měsíciUpraveno

Paní Mračková Vildumetzová je nekompetentní proto, protože je prostě hloupá...

19
Před 5 měsíci
Lubor Pospíšil

Stručně řečeno.

9
Před 5 měsíci

JMV je politický exot v barvách ANOistické sekty AB. Svou nekompetenci zakrývá hlasitou "(ne(argumentací " ve stylu pavlačové drbny ,

12
Před 5 měsíci

Co jiného můžeme čekat od hnití ANO? Jen řeči.

78
Před 5 měsíci
Petr Šebek

jen řeči....ale jaké?????? lži,pomluvy,slátaniny všech možných nesmyslů,ptákovin a babišfantasmagorie.

12
Před 5 měsíci

Tak trochu mě to připomíná slovenskou ministrini kultury. Ty dvě by si rozuměly.

32
Před 5 měsíci

" ANOistka beznadějná ".

29
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt