1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dozvím se někde konečně, co vlastně dělá naše "slavná" policie, že navzdory všem důkazům za více než týden není schopná v Plasích pochytat a zavřít dotyčné tři nacistické primitivy, když má fotky včetně SPZ auta použitého ke spáchání zločinu?

4
Před 1 rokem
Miroslav Kroulík

Vyšel článek,že už útočníka vyslýchají,ty další dva zatím nemaji.

1
Před 1 rokem

Jak mám bránit ukrajince když v obchodě před námi prohlašoval že to tady bude jejich a mi ani necekneme?

49
Před 1 rokem
Alexandra Skrbková

Nelži ruSSando.

6
Před 1 rokem

Chudák ženská!

Toto dementa poslat do lochu na 20 let bez možnosti podmínečného propuštění. Co to je za psychopata, že se takhle chová? Co jeho rodina, tady samá modřina?

Tohle mě vůbec hlava nebere, takový hovadský chování!

10
Před 1 rokem
Jiří Kosina

Podle našeho právního řádu, budeme rádi, když to dostane natvrdo.

Před 1 rokem

další smrt ukrajince - Odkaz

www.extra.cz
Smrt Ukrajince v Teplicích: Policie zveřejnila video a pátrá po svědcích bitky – eXtra.cz
Policie hledá svědky zvlášť závažného násilného trestného činu, který se stal v noci ze soboty na neděli 13. srpna v Teplicích u tanečního klubu Luna. Na svém webu policisté zveřejnili video a žádají...
2
Před 1 rokem

Poslední dobou mi přijdou mnohé skupiny českých občanů s jejich myšlením a konáním značně fašizující. Myslíte, že je to přehnané? Já myslím, že ne.....

Definice fašismu:

„Způsob politického jednání vyznačujícího se obsesivní představou o rozkladu společnosti a národní potupě; o tom, že se národ stal obětí, resp. je ohrožován individualistickým liberalismem a vlivem cizáků”.

Stěžejní ideou fašismu je pak nahradit zastupitelskou, parlamentní demokracii vládou silného vůdce. Charakteristickým rysem fašisty je, že hledá příčiny všech negativních společenských jevů i vlastního postavení výlučně v působení vnějších sil – spiknutí zahraničních imperialistů, buržoazie, kulaků, svobodných zednářů, iluminátů, Židů ... a vyřešení všech problémů si slibuje od eliminace viníků, resp. na úkor té či oné společenské či etnické skupiny.

4
Před 1 rokem

Vyjímečně s občanem Šafrem souhlasím. Tito neurvalci a násilníci si svojí osobní flustraci, někdy i bez motivu, vybíjí na komkoliv, hlavně když je fyzicky slabší (ženy, starci). Hodně je motivuje, když je ve veřejném prostoru, někdo "veden" jako společný nepřítel s patřičnou histerií, či politickým záměrem. A tady jim "medvědí službu" prokazují i nezodpovědní a senzacechtiví "novináři".

5
Před 1 rokem

Pořád se tu někdo naváží do Ukrajinských dělníků jako že nejsou v armádě a tak. Jak víte jestli nemají povolávací rozkazy a nečekají až na ně přijde řada? Jak víte jaká je schopnost armády Ukrajiny vycvičit, vystrojit a vyzbrojit nové brance? Udělat ze 100 tisíc chlapů bojeschopnou armádu je obrovský úkol!

14
Před 1 rokem

Predevsim je nutne chranit ceske zeny a divky pred agresivnimy a nasilnickymi ukrajinci! A je potreba si to porad dokola pripominat co se stalo a kdo je tu doma! Jsme v ČR!

23
Před 1 rokem
Tomáš Panáč

Jistě, jsme v ČR, kde jsou denně hlášena 2-3 znásilnění žen, v naprosté většině je násilníkem český občan. Že chcete chránit české ženy a dívky před násilníky je velice chvályhodné. Jak tedy navrhujete postupovat proti těmto českým násilníkům, kterých je násobně víc, než těch z Ukrajiny.

15
Před 1 rokem

Nejzbabělejší národ v Evropě se zmůže akorát na to aby mlátil Ukrajinské ženy a děti to je Česká republika.

15
Před 1 rokem
Antonín Hetflaiš

Jak můžete kvůli činu a heslům pár tupounů napadat Českou republiku ? Jsem Češka a jsem na to hrdá. S těmi hulváty pohrdám a doufám, že dostanou pořádný trest.

1
Před 1 rokem

To si děláte srandu. Tolerance proč ne ,ale musí se chovat podle našich zákonů. Zapomneli všichni na vyvraždění Čechů ve Volini? A kdo byl viník? UA.

4
Před 1 rokem
Josef Jez

To Fiala a spol nikdy nepřipustí za Voliňské Čechy muže Putin.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt