1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

a proč MY máme do toho jít, je to věc Policie a vždy ti kteří chtějí něco řešit dopadnou nakonec nejhůře, pán zfackoval 5leté dítě před krámem a když jsem na něj vystartoval tak mě málem napadla jeho manželka

4
Před 1 rokem

Dost se divím, že takové stanovisko nepřišlo už od vlády. Vyhrocuje se to.

Díky pane Šafre, i když Vám budou nadávat do jelit nejspíš.

8
Před 1 rokem

co to je za protimluv, chránit ukrajince před českými nácky to tedy nechápu co tim chtěl autor sdělit ale jako axiom výborny, bez vypovídající hodnoty, tedy nepravdivý

9
Před 1 rokem
Vladimír Kříž

Vo toho asi ráčej nechápat víc, že jo?!

3
Před 1 rokem

On je to spíš obecnější problém, zda může dobře fungovat multinarodnostni a multikulturní společnosti. Z historie bohužel víme, že spíše ne.

6
Před 1 rokem

věřím, že policie všechny tyto případy vyšetří a potrestá. Jsou to činy jednotlivců, i pan ministr vnitra odmítá kolektivní vinu.

19
Před 1 rokem
Jaroslava Kolihová

ano a ty jednotlivce podporované figurkami z opoziční stany politického spektra exemplárně potrestat

7
Před 1 rokem

To je prča ! Ukrajinci musí prchat před Slovany ke Germánům. Jak s Polska tak od nás. A to chtěl tatík Putin panslovanskou říši.

3
Před 1 rokem
Jan Nowak

Ano slovane měli zustat pohromadě. A te chyby jednou budou litovat. Amerikan má radost dosahl svého.

4
Před 1 rokem

Jak něco napíše Šafr, tak je to při nejmenším dezinformace kterou chce podpořit neschopnou vládu. Vůbec mu nevěřím.

15
Před 1 rokem
Martin Křivánek

Bráško, dojdi si někam na lekce čtení a porozumění textu protože se ti očividně pletou písmenka. Jak je dezinformace policií potvrzený trestný čin? Jak je dezinformace to, že se nám tu po státě v klidu promenáduje takový odpad jako náckové co mlátí ženy s dětmi? Kde je v článku ta dezinformace? Za mě mají ty tři příklady plýtvání kyslíkem sedět za mříží kde jim jejich spolubydlící názorně a rádi vysvětlí proč to co provedli byla jejich největší chyba v jejich zbytečných životech.

Před 1 rokem

Proč nezveřejníte fotky útočníků? Svědci je policii poskytli. Ať ty šmejdy všichni vidí!

15
Před 1 rokem
Ian Ollivander

Fotky Ukrajinskych nasilniku take nebyly zveřejněny to vám nevadí?

19
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Fórum 24, jak je vidět, petidemolice dobře platí za propagandu.

15
Před 1 rokem
Vladykova Renata

Paní Vladyková, vy opakujete jednu a tu samou větu na cokoliv co se ve společnosti děje, i kdyby se snad mělo jednat o vaše zaražené větry.

Před 1 rokem

A vzpomínáte na jednu Horáčkovu píseň, ve které Hapka zpíval: buřty, pivo a nenávist....

6
Před 1 rokem
Karel Slavík

a já přidávám - tupý primitivizmus...

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt