a proč MY máme do toho jít, je to věc Policie a vždy ti kteří chtějí něco řešit dopadnou nakonec nejhůře, pán zfackoval 5leté dítě před krámem a když jsem na něj vystartoval tak mě málem napadla jeho manželka
Dost se divím, že takové stanovisko nepřišlo už od vlády. Vyhrocuje se to.
Díky pane Šafre, i když Vám budou nadávat do jelit nejspíš.
co to je za protimluv, chránit ukrajince před českými nácky to tedy nechápu co tim chtěl autor sdělit ale jako axiom výborny, bez vypovídající hodnoty, tedy nepravdivý
Vo toho asi ráčej nechápat víc, že jo?!
On je to spíš obecnější problém, zda může dobře fungovat multinarodnostni a multikulturní společnosti. Z historie bohužel víme, že spíše ne.
věřím, že policie všechny tyto případy vyšetří a potrestá. Jsou to činy jednotlivců, i pan ministr vnitra odmítá kolektivní vinu.
ano a ty jednotlivce podporované figurkami z opoziční stany politického spektra exemplárně potrestat
To je prča ! Ukrajinci musí prchat před Slovany ke Germánům. Jak s Polska tak od nás. A to chtěl tatík Putin panslovanskou říši.
Ano slovane měli zustat pohromadě. A te chyby jednou budou litovat. Amerikan má radost dosahl svého.
Jak něco napíše Šafr, tak je to při nejmenším dezinformace kterou chce podpořit neschopnou vládu. Vůbec mu nevěřím.
Bráško, dojdi si někam na lekce čtení a porozumění textu protože se ti očividně pletou písmenka. Jak je dezinformace policií potvrzený trestný čin? Jak je dezinformace to, že se nám tu po státě v klidu promenáduje takový odpad jako náckové co mlátí ženy s dětmi? Kde je v článku ta dezinformace? Za mě mají ty tři příklady plýtvání kyslíkem sedět za mříží kde jim jejich spolubydlící názorně a rádi vysvětlí proč to co provedli byla jejich největší chyba v jejich zbytečných životech.
Proč nezveřejníte fotky útočníků? Svědci je policii poskytli. Ať ty šmejdy všichni vidí!
Fotky Ukrajinskych nasilniku take nebyly zveřejněny to vám nevadí?
Fórum 24, jak je vidět, petidemolice dobře platí za propagandu.
Paní Vladyková, vy opakujete jednu a tu samou větu na cokoliv co se ve společnosti děje, i kdyby se snad mělo jednat o vaše zaražené větry.
A vzpomínáte na jednu Horáčkovu píseň, ve které Hapka zpíval: buřty, pivo a nenávist....
a já přidávám - tupý primitivizmus...