Místo toho,aby byl stíhaný Mynář,že jeho soukromý spor platí daňoví poplatníci a za další krádeže, podvody i vlastizradu,tak on se soudí kvůli jednomu výroku za naše peníze.🙁
Ministře Blažku,vaši kamarádi,že?
nemoudrá osobo
Udělal si z úřadu dojnou krávu. Proč už není alespoň ve vazbě? Protože asi toho hodně ví, na jisté lidi....tak to tady chodí.
Volil jste Zemana? Pravdu! Tohle všechno jsou důsledky Zemanovy vlady dnes se nokdo k tomu nehlási! A řekne se ,tak to tady chdí ne já jsem Zemana nevolil za Drahoše by tam takovyto týpci nebyli!
A to ještě nevíme o Mynářovi a jeho podvodech vše. Navrhl bych novou bankovku a na ní dal z jedné strany ksicht Mynáře a na druhou Zemana aby svět viděl a nikdy nezapomněl kdo nám 10 let vládl. Doufám, že na Mynářem brzy spadne klec.
Nevím ale pořád se nic neděje, Balát taky sedí pořád na hradě a stále se nic neděje, jiné lidi by vystehovali a tady nic.
takže pokud ve své funkci něco spáchal-trestný čin tak k soudu a škodu po něm vymáhat...takové ty kecy okolo ...že to či ono jsou k ničemu....trochu mu přistřihnout křidýlka...
...takové ty kecy okolo. Třeba něco jako "trochu mu přistřihnout křidýlka...
😄
To je prevít tento člověk a nikdo a nic na nej nemuže,tak začnem krast všichni,stát nám odpustí
Ten zločinec si dělá právo na všechno ten už měl nosit tepláky jak to u nás chodí tak to bude trvat ještě dlouho ZAPÍRAT to je u nás nejlepší obrana.
Nemyslím si, že by se mohlo objevit něco spojené s tímto hochštaplerem, co by mě překvapilo. Bez záklopky, celá minulá hradní suita.
Řečnická otázka: Jak dlouho ještě se budeme muset touto špínou a jeho zlodějničkami zabývat???
To nejsou zlodejničky, ale pořádný, do nebe volající zlodějiny
tento živočich je jednotka slizkosti
jeho ekvivalent je jeden Bureš
Mynář má právo, tak akorát na kavalec v nápravném zařízení.
to by byla dvojka na kavalcích na Mírově Bureš Mynář