A když jsme to již před lety říkali, tak se nám nadávalo do xenofobů, rasistů a zaprděných Čecháčků.
Přesně tak, ještě bych přidal, že jsem byla nazván fašistou. Ale dnes jsou u nás proti i někteří z těch, kteří v roce 2015 dávali oblečení, potraviny i peníze a nabízeli ve velkém ubytování imigrantům. Děkujme Vyšegradské 4 a jejím představitelům, že jsme tehdy nepodlehli.
jakápak dobrota? je to ztráta pudu sebezáchovy!! a to ještě donedávna tajili, že kriminalita vzrůstá hlavně díky přistěhovalcům.
Velmi výstižný nadpis článku. Vystihuje realitu. Ale je to marné, je to marné, je to....
Hodně dobrý článek
bílá rasa v Evropě je předurčená k vyhubení
Ona ta vstřícnost k migrantům,třeba v Polsku,prostě není.Poláky znám dobře,a kdyby něco takového jako gangy ve Stockholmu,začlo ve Waršavě,tak by byli šťastni ti migranti,kterým by se podařilo ze země utéct.Ti by se s nimi nepárali.Viděl jsem za vojenského stavu v Polsku,zátah vojenské policie na demonstranty v jednom velkém městě.Průběh ze zásahu mám dodnes před očima.Byli jsme rádi že se nám podařilo utéct.
Nechapu...ciste lidsky...nechapu...
Tam tu blbost musí zalévat, či co.
To Němci taky.... Nic nového