1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Tohle se líbí proruským sv1ním v ČR. Také se to líbí Okamurovi, Foldynovi a zejména Konečné. Také si v tomto lebedí Miloš Zeman, Václav Klaus a minimálně někde uvnitř Andrej Babiš.

67
Před 7 měsíci
František Brabec

Vy jste ale hlava, pane vachtmajstr.

35
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

To je jediné, co rusové umí - způsobovat bolest po celé planetě po desítky let.

51
Před 7 měsíci
Josef Koudelný

Za to zaplatí... nová Železná opona bude trvat desítky let. A Russáčkové co se nevyjádří proti, pošupajdí za ní a tam shnijou až do smrti. 👾

A budu zvědav, kdy se začne už tady s pražskou ambasádou. V případě že bude zvolen Bureš, tak se to zahraje do autu, Russáci budou zas ti dobří a samozřejmě půjdem za tu zeď i my tady. Asi to bude další příležitost pro emigraci...

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Pokud by to byla Ruská holčina, kterou zabil ukrajinskej dron, vůbec by se to tu neobjevilo. Médiím nevěřím ani nos mezi očima, cpou lidem do hlav jen to , co chtějí aby si mysleli...., je možné, že po nějaké době se ukáže, že ta fotka byla opět podvrh...

93
Před 7 měsíci
Miloš Khaur

Odkaz

Tady máte návod jak do Vámi oblíbeného Ruska. A pokud budete chtit vidět ruské mrtvé, dozajista jich dost uvidíte v ruském bulváru, který ukazuje obětí navrátivších hrdinů SVO a doma vraždí jen tak z plezíru. Putin je opět omilostní, aby mohli vraždit na Ukrajině. Pokud nemáte na cestu, rád Vám přispěju

42
Před 7 měsíci

Mno... V diskusích pod jinými články už smrt dívky zpochybňují ruští a proruští trollíci a čeští dezoláti (Kteří z neznámých důvodů dosud nevyrazili do Ruska, ač jim báťuška Putin vytvořil ideální podmínky😄)...

Rusko a jeho poskoci jsou esencí zla a musejí být zlikvidováni... Pak bude svět opět o něco lepším místem k životu.🙂

20
Před 7 měsíci
Petr Novotný

rusové potřebují špehy na zapadě, kterým je Půťa tak posedlí

1
Před 7 měsíci

Nejsem žádnej zastánce jakékoli války ale tělo bez hlavy nebude určitě v polosedě na lavičce po zásahu střepinou od bomby.Ta tlaková vlna by ji asi takto nenaaražovala.

58
Před 7 měsíci
Jirka Chott

Vy máte nějaké zkušenosti z bojové zóny? Víte jak daleko dopadla zmíněná bomba, a jak daleko létají střepiny z centra exploze? Nevíte nic, jen tu melete lejna.

35
Před 7 měsíci

Kdy už ta hrůza skpnčí?

Před 7 měsíci
Tomáš Lieven Diviš

No asi nikdy neskpčí🤣

Před 7 měsíci

Byl jsem otřesen když jsem přečetl komentáře našich dezolátů a proruských šmejdů že je to figurina nastrčená Ukrajinci nebo to dokonce humorem znevažovali .Co je to u nás za lidi. Fotku děvčete jsem viděl na Telegramu bez zamazání a udělalo se mi špatně

39
Před 7 měsíci

Co dělaly děti venku při odstřelování? Vůbec lidi, když píší, že tam byla i babička a snad i maminka? Nebyli varováni? Nebo to nerespektovali? Pokud by nebyli varováni a byl zničen velký kus paneláku, tak by obětí muselo být daleko více? Je to divné. Chtělo by to ty informace přesnější , podrobnější.

13
Před 7 měsíci
Jitka Vydrová

Jitko, zamyslete se sama nad sebou. To bude stačit.

3
Před 7 měsíci

Už to trvá 2 roky , to je furt dokola... co na to pořád psát?? Tak to sem nedávejte, každej ví co se tam děje... nebo co chcete slyšet?? Hmm??

23
Před 7 měsíci
Martin Pohl

Přesně tohle chce Putin. Aby lidé na západě otupěli a už si nevšímali zvěrstev, které dělá Rusko.

13
Před 7 měsíciUpraveno

Je tahle válka nějaký smysl??Mír od doby našeho dětství a krveprolití nevynných obětí od našeho Ruska .Dříve jako vzor a spojenci a dneska vrazi na jatkách.Je mi z toho zle.Nejsem ani přesvědčený,že tohle má nějaký smysl.Kdo zbrojí,chce válčit.Mi ale jsme taky jenom lidi a donutí nás nikdo zabíjet??Mi chceme válku??Moc k tomu daleko není.Je to smutný,když je spousta lidí s malou možností vyslechnuta co na to říkají.A do toho se rodí další děti.No co jim připravíme za krásný život,když do včeho strkáme taky nos .

12
Před 7 měsíci
Martin Král

A pritom staci aby rusonaciste odtahli do sve rise. My uz si poradime.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt