Tohle se líbí proruským sv1ním v ČR. Také se to líbí Okamurovi, Foldynovi a zejména Konečné. Také si v tomto lebedí Miloš Zeman, Václav Klaus a minimálně někde uvnitř Andrej Babiš.
Vy jste ale hlava, pane vachtmajstr.
To je jediné, co rusové umí - způsobovat bolest po celé planetě po desítky let.
Za to zaplatí... nová Železná opona bude trvat desítky let. A Russáčkové co se nevyjádří proti, pošupajdí za ní a tam shnijou až do smrti. 👾
A budu zvědav, kdy se začne už tady s pražskou ambasádou. V případě že bude zvolen Bureš, tak se to zahraje do autu, Russáci budou zas ti dobří a samozřejmě půjdem za tu zeď i my tady. Asi to bude další příležitost pro emigraci...
Pokud by to byla Ruská holčina, kterou zabil ukrajinskej dron, vůbec by se to tu neobjevilo. Médiím nevěřím ani nos mezi očima, cpou lidem do hlav jen to , co chtějí aby si mysleli...., je možné, že po nějaké době se ukáže, že ta fotka byla opět podvrh...
Odkaz
Tady máte návod jak do Vámi oblíbeného Ruska. A pokud budete chtit vidět ruské mrtvé, dozajista jich dost uvidíte v ruském bulváru, který ukazuje obětí navrátivších hrdinů SVO a doma vraždí jen tak z plezíru. Putin je opět omilostní, aby mohli vraždit na Ukrajině. Pokud nemáte na cestu, rád Vám přispěju
Mno... V diskusích pod jinými články už smrt dívky zpochybňují ruští a proruští trollíci a čeští dezoláti (Kteří z neznámých důvodů dosud nevyrazili do Ruska, ač jim báťuška Putin vytvořil ideální podmínky😄)...
Rusko a jeho poskoci jsou esencí zla a musejí být zlikvidováni... Pak bude svět opět o něco lepším místem k životu.🙂
rusové potřebují špehy na zapadě, kterým je Půťa tak posedlí
Nejsem žádnej zastánce jakékoli války ale tělo bez hlavy nebude určitě v polosedě na lavičce po zásahu střepinou od bomby.Ta tlaková vlna by ji asi takto nenaaražovala.
Vy máte nějaké zkušenosti z bojové zóny? Víte jak daleko dopadla zmíněná bomba, a jak daleko létají střepiny z centra exploze? Nevíte nic, jen tu melete lejna.
Kdy už ta hrůza skpnčí?
No asi nikdy neskpčí🤣
Byl jsem otřesen když jsem přečetl komentáře našich dezolátů a proruských šmejdů že je to figurina nastrčená Ukrajinci nebo to dokonce humorem znevažovali .Co je to u nás za lidi. Fotku děvčete jsem viděl na Telegramu bez zamazání a udělalo se mi špatně
Co dělaly děti venku při odstřelování? Vůbec lidi, když píší, že tam byla i babička a snad i maminka? Nebyli varováni? Nebo to nerespektovali? Pokud by nebyli varováni a byl zničen velký kus paneláku, tak by obětí muselo být daleko více? Je to divné. Chtělo by to ty informace přesnější , podrobnější.
Jitko, zamyslete se sama nad sebou. To bude stačit.
Už to trvá 2 roky , to je furt dokola... co na to pořád psát?? Tak to sem nedávejte, každej ví co se tam děje... nebo co chcete slyšet?? Hmm??
Přesně tohle chce Putin. Aby lidé na západě otupěli a už si nevšímali zvěrstev, které dělá Rusko.
Je tahle válka nějaký smysl??Mír od doby našeho dětství a krveprolití nevynných obětí od našeho Ruska .Dříve jako vzor a spojenci a dneska vrazi na jatkách.Je mi z toho zle.Nejsem ani přesvědčený,že tohle má nějaký smysl.Kdo zbrojí,chce válčit.Mi ale jsme taky jenom lidi a donutí nás nikdo zabíjet??Mi chceme válku??Moc k tomu daleko není.Je to smutný,když je spousta lidí s malou možností vyslechnuta co na to říkají.A do toho se rodí další děti.No co jim připravíme za krásný život,když do včeho strkáme taky nos .
A pritom staci aby rusonaciste odtahli do sve rise. My uz si poradime.