tRusskij mir 🤮🤮
Konečná , Rajchl , Zeman a další zrůdy by měly být zbaveny českého občanství a vysazeny na zahradě velvyslanectví RF ..
Hm ale ani jeden z nich tam neválčí a tu válku nepodporuje. Tohle jsem na vrub těm, co válku chtějí jako poslední bitvu za záchranu demokracie.
Co k tomu dokážou říct ti všichni naši "chcimíři", např. soudruch Zeman, Foldyna, soudru(š)ka z KSČM, zmetek Fico a vlezdoprdele Putinovi Orbán. A to ti dva posledně uvedení ho i nadále budou velebit, přát mu vysoké zisky z prodeje nafty a plynu, jenom aby se udrželi u moci a užívali si svých prebend, zatímco nedaleko od nich každý umírá spousta nevinných. Co je asi může přesvědčit, aby předtím nestrkali hlavu do písku. Musí na jejich dům taky spadnout nějaká ta "vysoce přesná" russká zbraň, která míří na zaručeně vojenské cíle, ale ve skutečnosti padá na školy, nemocnice, kostely, divadla, apod. Russko prostě musí před světem padnout na kolena
Putimova strategie je vyhladit Ukrajince. NATO a EU jsou uplně bezzubií. Politika některých státu je zcela nepochopitelná. Pokud dodají zbroj a pak jí zakážou používat. Proč západní součástky se nacházejí v Ruských dronech. Pokud celá evropa bude postupovat tímto směrem a to též platí pro USA. De fakto podporujeme válku a chceme aby Putim se dostal až do středu Evropi. Furt otom sliším a čtu spoustu keců. Toto je můj názor.
Byl jsem na vojně a vyděl co dokáže jak semtex tak blbost některých lidí. Pokud jím dáte zbraň.
Je zajímavé že o ukrajinském bombardování civilistů kazetovou munici na pláži kde také umírali děti nikde ani zmínka......
Proboha, kdo mohl dovolit ruským výletníkům rekreovat se u vojenských objektů poblíž bojových pozic systémů PVO? Aha vlastně - Rusové.
Moje maminka zažila druhou světovou válku , pamatuji jak říkala , že Rusové byli horší jak Němci !!!
Pokud byla maminka sudetská němka, tak to chápu.
Moc rád bych uvítal od Vás pane Skýpale stejný komentář o zvěrstvech páchaných izraelskou armádou na Palestyncích. Zatím jsem od Vás žádný takový komentář bohužel nenašel.
To musíto do jiného článku Ficoj.
Je to nekonecne smutne a strasne. Ale proc se pise, ze to otřáslo "i Čechy". To bylo nepromyslene. Je snad snahou vyvolat dojem ze nas jinak hned tak neco nerozhazi?
Podle některých diskutujících to tak vypadá.
Russácký sajrajt
Doufám, že boží mlýny melou ale měli by zrychlit. Snad brzo se bude Putler smažit v pekle hned vedle Stalina a Hitlera. :