1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Roky už tvrdím, že největší chybou bylo, že Adolf nerozdrtil Sověty na maděru. Koukám, měl jsem pravdu, zlo porazilo zlo 🙂

14
Před 7 měsíci
Vojtěch Pojsl

Já na rozdíl od Vás věřím, že nemáme bojovat proti Rusku, ale proti Putinovu režimu. Zničit tento režim by měl být prvořadý úkol. Sankce by se měly rozšířit i na všechny dodavatele, kteří s Ruskem obchodují. Třeba i na státy EU.

6
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 7 měsíci

Koukám že sankce proti rusku jsou k ničemu, když Rus neustále doplňuje vojsko novou technikou a zbraněma. Bez tak se na tom přiživuje spousta států a firem i z EU.

4
Před 7 měsíci

To chce tak rozsáhlej a masivní útok na všechny ruSSke vojenské cíle, že se s toho pose...

21
Před 7 měsíci
Martin Kříčka

Aha a ten tu válku zastaví? Nebo jen o to víc přitvrdi?

4
Před 7 měsíci

Škoda každého života, ale kde jsou krevní stopy atd, oblečení a okolí je bez krevních stop. Trochu to smrdí špatnou propagandou. Kež by to tak bylo a ta osoba byla naživu.

1
Před 7 měsíci

Mladá dívenka na lavičce v parku bez hlavy, to je to pravé ruské a komunistické. Bořit města a ničit životy . . to je mi vize a program paní Konečná.

3
Před 7 měsíci

Zase jeden z tisíců fake. Kdyby to byla pravda,co jste si vymysleli,tak jsou všude krevní stopy. Tak se všichni libtardi uklidní, a raději někam zalezou.

4
Před 7 měsíci

kde jste všichni? vy co tvrdíte že se tam neválčí. halooo, kde jste?

21
Před 7 měsíci
Martin Šlejmar

Doufám, že otřásla i producenty a dodavateli zbraní a munice do této války.

24
Zobrazit dalších 30 reakcí
Před 7 měsíci

Je zajímavé, že když se bojovalo v jiných státech, oběti nikoho nezajimaly.

26
Před 7 měsíci
Marek Prokop

Je zajímavé, že když se bojovalo v jiných státech, tak Vy jste se nikdy neozval.

16
Před 7 měsíci

RuSSácko je stejný terorista jako Hizballáh.

22
Před 7 měsíci

výtvarník Russakov

Režie: Kotěnočkin

10
Před 7 měsíci
Tomas Pek

a hlupák Pek

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt