Roky už tvrdím, že největší chybou bylo, že Adolf nerozdrtil Sověty na maděru. Koukám, měl jsem pravdu, zlo porazilo zlo 🙂
Já na rozdíl od Vás věřím, že nemáme bojovat proti Rusku, ale proti Putinovu režimu. Zničit tento režim by měl být prvořadý úkol. Sankce by se měly rozšířit i na všechny dodavatele, kteří s Ruskem obchodují. Třeba i na státy EU.
Koukám že sankce proti rusku jsou k ničemu, když Rus neustále doplňuje vojsko novou technikou a zbraněma. Bez tak se na tom přiživuje spousta států a firem i z EU.
To chce tak rozsáhlej a masivní útok na všechny ruSSke vojenské cíle, že se s toho pose...
Aha a ten tu válku zastaví? Nebo jen o to víc přitvrdi?
Škoda každého života, ale kde jsou krevní stopy atd, oblečení a okolí je bez krevních stop. Trochu to smrdí špatnou propagandou. Kež by to tak bylo a ta osoba byla naživu.
Mladá dívenka na lavičce v parku bez hlavy, to je to pravé ruské a komunistické. Bořit města a ničit životy . . to je mi vize a program paní Konečná.
Zase jeden z tisíců fake. Kdyby to byla pravda,co jste si vymysleli,tak jsou všude krevní stopy. Tak se všichni libtardi uklidní, a raději někam zalezou.
kde jste všichni? vy co tvrdíte že se tam neválčí. halooo, kde jste?
Doufám, že otřásla i producenty a dodavateli zbraní a munice do této války.
Je zajímavé, že když se bojovalo v jiných státech, oběti nikoho nezajimaly.
Je zajímavé, že když se bojovalo v jiných státech, tak Vy jste se nikdy neozval.
RuSSácko je stejný terorista jako Hizballáh.
výtvarník Russakov
Režie: Kotěnočkin
a hlupák Pek