1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Tak to mám radost. S Ruskem to město postaví znovu a lépe. Propaganda nepropaganda, bydlet a žít chce každý. Že někomu sklaplo je těm lidem jedno. Jsou tam doma.

16
Před 6 měsíci

takže je bombardovali terorizovali a tak lidé utekli. Nevím před kým, ale vrátili se když je obsadili rusáci. Tomu nerozumím, přece se navrátím domů, kde mě terorizovali a musel jsem utéct. Prosím vysvětlete mi to.

3
Před 6 měsíci

Lidé prostě odmítají za ideali druhých umirat . Chtějí žít . To je dnes běžné ve světě .

27
Před 6 měsíci

To jsou praví vlastenci.

Mají rádi svoji zem a ne jen vládce, který zrovna vládne.

Vládci se mění ale rodná zem zůstává.

22
Před 6 měsíci

Poslanec svá slova o návratu 150 tisíc do okupace popřel Odkaz

Před 6 měsíci

Až povinně pujdou jejích děti na frontu bojovat za Putina ,co pak řeknou ?

11
Před 6 měsíci

V západních médiích lze dohledat, kolik Ukrajinců se přestěhovalo na Krym po roce 2014.

23
Před 6 měsíci

Je to asi hrozné, když ti lidé musí volit menší zlo, před bydlením na Ukrajině!

13
Před 6 měsíci
Ivan Kořenek

Rusové zabavují nemovitosti uprchlíkům, co se nevrátí. A hypotéky u ukrajinských Bank by jim navíc zůstali. Pro řadu lidí má zjevně Svoboda vyčíslitelnou cenu.

6
Před 6 měsíci

Dostali jsme se do fáze demokracie, kdy zas platí "mlčeti zlato". Zejména když se to týká Ukrajiny.

14
Před 6 měsíci

Vzdyt nekolikrat psali,ze spousta UA by radeji zilo pod Ruskem. Meli by se udajne lepe.

3
Před 6 měsíci
Milada Selnarova

Psali na Sputniku a hlásilo rádio Jerevan! Stačí si otevřít Google mapy a podívejte se do russáckých ulic. To nechce normální civilizovaný člověk, špínu a bordel.

2
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt