Tak to mám radost. S Ruskem to město postaví znovu a lépe. Propaganda nepropaganda, bydlet a žít chce každý. Že někomu sklaplo je těm lidem jedno. Jsou tam doma.
takže je bombardovali terorizovali a tak lidé utekli. Nevím před kým, ale vrátili se když je obsadili rusáci. Tomu nerozumím, přece se navrátím domů, kde mě terorizovali a musel jsem utéct. Prosím vysvětlete mi to.
Lidé prostě odmítají za ideali druhých umirat . Chtějí žít . To je dnes běžné ve světě .
To jsou praví vlastenci.
Mají rádi svoji zem a ne jen vládce, který zrovna vládne.
Vládci se mění ale rodná zem zůstává.
Poslanec svá slova o návratu 150 tisíc do okupace popřel Odkaz
Až povinně pujdou jejích děti na frontu bojovat za Putina ,co pak řeknou ?
V západních médiích lze dohledat, kolik Ukrajinců se přestěhovalo na Krym po roce 2014.
Je to asi hrozné, když ti lidé musí volit menší zlo, před bydlením na Ukrajině!
Rusové zabavují nemovitosti uprchlíkům, co se nevrátí. A hypotéky u ukrajinských Bank by jim navíc zůstali. Pro řadu lidí má zjevně Svoboda vyčíslitelnou cenu.
Dostali jsme se do fáze demokracie, kdy zas platí "mlčeti zlato". Zejména když se to týká Ukrajiny.
Vzdyt nekolikrat psali,ze spousta UA by radeji zilo pod Ruskem. Meli by se udajne lepe.
Psali na Sputniku a hlásilo rádio Jerevan! Stačí si otevřít Google mapy a podívejte se do russáckých ulic. To nechce normální civilizovaný člověk, špínu a bordel.