Pro všechny obdivovatele a volitele spolupracovníka Stb Ing. Andreje Babiše o tom, jaký je skvělý řečník a jak hovoří o svých oponentech:
Byl to Havlíčkův šéf Andrej Babiš, kdo ministra zahraničí Jana Lipavského označil za „zm*da“. Před čtyřmi lety deník FORUM 24 připomněl výroky Andreje Babiše z první nahrávky Skupiny Šuman:
„Když já potkám Zaorálka, tak ho vždy pošlu do p*dele. Že je d*bil, neschopnej, ale já mu to řeknu i veřejně.“
Bývalá ministryně Michaela Marksová je prý kráva, která chlastá.
O expremiérovi Bohuslavu Sobotkovi: „To je největší sv*ně, kterou jsem poznal.“
Sabina Slonková je podle Babiše p*ča zrzavá.
Zaměstnanec Babišových Lidových novin Petr Kamberský je prý k*kot.
Jinak jsou zaměstnanci Andreje Babiše prý d*bilové.
Předsedu Hospodářské komory Vladimíra Dlouhého Babiš označil za zk*rvenýho kariéristu.
Že by nám Andrej Babiš nějak trumpovatěl? Ne, návštěvou v Bílém domě to nebude. Babiš byl takový vždycky.
Myslíte, že toto jsou skvělé výroky skvělelého politika? Ne, to je mluva a názory hlupáka. A jeho voliči a obhajovatelé jsou pro mne také hlupáci.
Estébácký šašek. Ještě si měl na hlavu posadit kohouta Silvera a zápasit s víčkem od petky....a už by ho vezli k Chcholouškovi.
Zase jeden šašek posedlý Babišem a rozvědčík i Estébák Pavel coby prezident vám nevadí? Máte nějaké pochybné myšlení a toho Chocholouška si zasloužíte sám. Nejsem zastáncem Babiše a nesnáším jednostranné napadání, když hlava státu má stejnou historii. To ale vaše narušené myšlení není schopno asi pochopit.
Bral jsem to tak , že trapnější než Šílerka už nikdo být nemůže.Ale ANO může.......TVL , to je vopruz.....
Určitě myslíte Fialu s Nutelou.?
Paní Němcová už navíc nemá, jen urážet, aby o ní bylo alespoň slyšet. Měla by se odebrat do důchodu a péct vnoučatům koláče, tam bude užitečnější
A Babiš by se měl odebrat tam, kde končí záda a začínají nohy. V tom místě je takový malý otvor, taková brána, ideálně stvořená pro Andreje Babiše.
A co videa s panem Fialou paní Němcová?Ty jsou roztomile trapné,že.
Na ty vydalo SPOLU zákaz...
Paní senátorka za naše peníze hltá každé video od Babiše. Alespoň nás upozorní na aktuální novinky a my nic nepropásneme..
😂
Normálně bych nevěděl, že Babiš nějaké video natočil. Ale když vidím v titulku Němcová, hned zpozorním .. dělá Babišovi dobrou reklamu, ale to jí nedojde ..
Ty jo díky paní Němcová, úžasná reklama a PR co děláte Babišovi, doteď jsem nevěděla, že něco natočil, mrknu na to.Ta je fakt úplně marná.
inteligentní člověk pochopí že to není zrovna pozitivní reklama, ale dobrý prase všechno spase.
Proč toho slovenského stbáka sleduje někdo na nějakých asociálních sítích a ještě o tom píše, tak nějak nechápu.
Tuhle povedenou redakci ten váš estébák živí tak se nedivte.
Zakázal bych úpravy tváří umělou inteligencí. Nebo minimálně musel doplnit poznámku upraveno AI. Protože je to čistě manipulace mysli čtenáře. To asi naznačuje korektnost autora.