1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Pro všechny obdivovatele a volitele spolupracovníka Stb Ing. Andreje Babiše o tom, jaký je skvělý řečník a jak hovoří o svých oponentech:

Byl to Havlíčkův šéf Andrej Babiš, kdo ministra zahraničí Jana Lipavského označil za „zm*da“. Před čtyřmi lety deník FORUM 24 připomněl výroky Andreje Babiše z první nahrávky Skupiny Šuman:

„Když já potkám Zaorálka, tak ho vždy pošlu do p*dele. Že je d*bil, neschopnej, ale já mu to řeknu i veřejně.“

Bývalá ministryně Michaela Marksová je prý kráva, která chlastá.

O expremiérovi Bohuslavu Sobotkovi: „To je největší sv*ně, kterou jsem poznal.“

Sabina Slonková je podle Babiše p*ča zrzavá.

Zaměstnanec Babišových Lidových novin Petr Kamberský je prý k*kot.

Jinak jsou zaměstnanci Andreje Babiše prý d*bilové.

Předsedu Hospodářské komory Vladimíra Dlouhého Babiš označil za zk*rvenýho kariéristu.

Že by nám Andrej Babiš nějak trumpovatěl? Ne, návštěvou v Bílém domě to nebude. Babiš byl takový vždycky.

Myslíte, že toto jsou skvělé výroky skvělelého politika? Ne, to je mluva a názory hlupáka. A jeho voliči a obhajovatelé jsou pro mne také hlupáci.

1
Před 4 měsíci

Estébácký šašek. Ještě si měl na hlavu posadit kohouta Silvera a zápasit s víčkem od petky....a už by ho vezli k Chcholouškovi.

25
Před 4 měsíci
Pavel Pajkrt

Zase jeden šašek posedlý Babišem a rozvědčík i Estébák Pavel coby prezident vám nevadí? Máte nějaké pochybné myšlení a toho Chocholouška si zasloužíte sám. Nejsem zastáncem Babiše a nesnáším jednostranné napadání, když hlava státu má stejnou historii. To ale vaše narušené myšlení není schopno asi pochopit.

13
Před 4 měsíci

Bral jsem to tak , že trapnější než Šílerka už nikdo být nemůže.Ale ANO může.......TVL , to je vopruz.....

23
Před 4 měsíci
Radovan Pesak

Určitě myslíte Fialu s Nutelou.?

8
Před 4 měsíci

Paní Němcová už navíc nemá, jen urážet, aby o ní bylo alespoň slyšet. Měla by se odebrat do důchodu a péct vnoučatům koláče, tam bude užitečnější

13
Před 4 měsíci
Hana Šorsáková

A Babiš by se měl odebrat tam, kde končí záda a začínají nohy. V tom místě je takový malý otvor, taková brána, ideálně stvořená pro Andreje Babiše.

7
Před 4 měsíci

A co videa s panem Fialou paní Němcová?Ty jsou roztomile trapné,že.

34
Před 4 měsíci
Petr Falta

Na ty vydalo SPOLU zákaz...

3
Před 4 měsíci

Paní senátorka za naše peníze hltá každé video od Babiše. Alespoň nás upozorní na aktuální novinky a my nic nepropásneme..

21
Před 4 měsíci
Jan Berka

😂

3
Před 4 měsíci

Normálně bych nevěděl, že Babiš nějaké video natočil. Ale když vidím v titulku Němcová, hned zpozorním .. dělá Babišovi dobrou reklamu, ale to jí nedojde ..

30
Před 4 měsíci

Ty jo díky paní Němcová, úžasná reklama a PR co děláte Babišovi, doteď jsem nevěděla, že něco natočil, mrknu na to.Ta je fakt úplně marná.

14
Před 4 měsíci
Alena Tříšková

inteligentní člověk pochopí že to není zrovna pozitivní reklama, ale dobrý prase všechno spase.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Proč toho slovenského stbáka sleduje někdo na nějakých asociálních sítích a ještě o tom píše, tak nějak nechápu.

26
Před 4 měsíci
Eva Nováková

Tuhle povedenou redakci ten váš estébák živí tak se nedivte.

12
Před 4 měsíci

Zakázal bych úpravy tváří umělou inteligencí. Nebo minimálně musel doplnit poznámku upraveno AI. Protože je to čistě manipulace mysli čtenáře. To asi naznačuje korektnost autora.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt