1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Osobně doporučuji zavřenost. Okamžitou, bezpodmínečnou, a definitivní, sotva se rusák zjeví.

To tak, aby snad rusák otevřel tlamu!

12
Před 8 měsíciUpraveno

Tak podle jistého zbytečného ministra jednoho zbytečného ministerstva založeného naší stranou a vládou jako důkaz toho, že se budou státní úředníci omezovat, je ruská propaganda i to, že remcám proti Green Dealu....

13
Před 8 měsíci

Každý svéprávný člověk musí být za osobu a přístup pana Foltýna rád. Konečně někdo, kdo říká věci, jak jsou. Na rozdíl od jiných zpovykaných obětí moru společenské a politické korektnosti, které neustále směšně lavírují okolo všeho - hlavně si nezadat, že? Ta naše národní předpo*ranost nás jednou dožene.

1
Před 8 měsíci

Konečně je tu osobnost, která otevřeně pojmenovává věci a lidi podle skutečnosti a pravými jmény. Doufám, že pan Foltýn bude mít dost následovníků a že naše média a politici přestanou přešlapovat na místě a přestanou být zdrženlivě korektní vůči ruské propagandě, dezinformacím a jejich exponentům. To proto, že z jejich strany se žádná korektnost nejenom nekoná, naopak, všechno od nich není nic jiného než skrytá, pootevřená či přímo otevřená destruktivita. Na hrubý pytel hrubá záplata!

16
Před 8 měsíci
Luboš Renka

Já doufám že bude někdo rozumnějším. Jako je pan Foldyna. Ane ty sluníčkáři. A souhlasím že patří na hrubý pytel hrubá záplata. Hezký den.

4
Před 8 měsíci

Odkud k nám přichází ruská propaganda? Nemáme možnost poslouchat ruské rozhlasové programy v české řeči, sledovat ruské televizní programy v české řeči, nemáme možnost číst česky psané ruské tiskoviny. Jen málokdo z nás má trpělivost louskat ruské články na síti. Za socializmu jsme mohli poslouchat české vysílání rozhlasu Svobodná Evropa, Hlas Ameriky, Deutsche Welle. Rusové k nám prostřednictvím rozhlasových vln nemluví. Ruské narativy u nás šíří paradoxně naši nejvyšší političtí představitelé.

15
Před 8 měsíci
Mojmir Hajek

Za socializmu jse mohl poslouchat leda tak estébáckou rušičku.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Pane Foltýne,

já celou dobu sleduji pouze Seznam a Novinky a to

celkem důsledně od začátku války na Ukrajině.

A proč mám z toho pocit, že mi propaganda státu lže ?

Takže co je korektní ?

A Vy mi na to stejně neodpovíte, protože se sám chováte nekorektně a zabalujete to vzletnými slovy (nejlépe o demokracii a boji za svobodu).

12
Před 8 měsíci
Milan Stříž

Státní propaganda v soukromých mediích, to myslíte vážně?

11
Před 8 měsíci

Jsem toho názoru, že obecně jsou otevřenost a transparentnost jedinou trochu účinnou zbraní proti všem propagandám a dezinformacím. Má to ale jeden háček: musí být naprosto důsledné a trvat od začátku. Jediný pokus o antipropagandu či dezinformaci "v zájmu dobré věci", pokud je odhalen, způsobí značnou ztrátu důvěry veřejnosti. Což už se dávno stalo.

1
Před 8 měsíci

Údajný boj proti lžím a dezinformací považuji za spíše fiktivní, neboť výrobou dezinformací u nás možné zajistit si i politickou kariéru (tedy trestnou činností).

Odkaz

medium.seznam.cz
Kariéra Petry Rédové Fajmonové roste z hladu občanů po dezinformacích - Médium.cz
I mně se občas stane, že mi někdo přepošle zprávu s podezřelým obsahem.
3
Před 8 měsíci
Jaroslav Herda

Pardon, dezinformacím, je možné

Před 8 měsíci

Koordinator strategické komunikace je asi stejně užitečná funkce jako vládní zmocněnec pro rekonstrukci Ukrajiny nebo ministr pro evropské záležitosti. Trafika nic jiného v tom není.

9
Před 8 měsíci

Na každou propagandu platí otevřenost....na migrační, válečnou, covidovou, mainstreamovou, eurohujerskou, eko (zelenou )....proto je divné, že některé komentáře v diskuzích mažou...., že by to snad byla cenzura???🤡 ...v tom případě, tady něco nesedí....

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt