Osobně doporučuji zavřenost. Okamžitou, bezpodmínečnou, a definitivní, sotva se rusák zjeví.
To tak, aby snad rusák otevřel tlamu!
Tak podle jistého zbytečného ministra jednoho zbytečného ministerstva založeného naší stranou a vládou jako důkaz toho, že se budou státní úředníci omezovat, je ruská propaganda i to, že remcám proti Green Dealu....
Každý svéprávný člověk musí být za osobu a přístup pana Foltýna rád. Konečně někdo, kdo říká věci, jak jsou. Na rozdíl od jiných zpovykaných obětí moru společenské a politické korektnosti, které neustále směšně lavírují okolo všeho - hlavně si nezadat, že? Ta naše národní předpo*ranost nás jednou dožene.
Konečně je tu osobnost, která otevřeně pojmenovává věci a lidi podle skutečnosti a pravými jmény. Doufám, že pan Foltýn bude mít dost následovníků a že naše média a politici přestanou přešlapovat na místě a přestanou být zdrženlivě korektní vůči ruské propagandě, dezinformacím a jejich exponentům. To proto, že z jejich strany se žádná korektnost nejenom nekoná, naopak, všechno od nich není nic jiného než skrytá, pootevřená či přímo otevřená destruktivita. Na hrubý pytel hrubá záplata!
Já doufám že bude někdo rozumnějším. Jako je pan Foldyna. Ane ty sluníčkáři. A souhlasím že patří na hrubý pytel hrubá záplata. Hezký den.
Odkud k nám přichází ruská propaganda? Nemáme možnost poslouchat ruské rozhlasové programy v české řeči, sledovat ruské televizní programy v české řeči, nemáme možnost číst česky psané ruské tiskoviny. Jen málokdo z nás má trpělivost louskat ruské články na síti. Za socializmu jsme mohli poslouchat české vysílání rozhlasu Svobodná Evropa, Hlas Ameriky, Deutsche Welle. Rusové k nám prostřednictvím rozhlasových vln nemluví. Ruské narativy u nás šíří paradoxně naši nejvyšší političtí představitelé.
Za socializmu jse mohl poslouchat leda tak estébáckou rušičku.
Pane Foltýne,
já celou dobu sleduji pouze Seznam a Novinky a to
celkem důsledně od začátku války na Ukrajině.
A proč mám z toho pocit, že mi propaganda státu lže ?
Takže co je korektní ?
A Vy mi na to stejně neodpovíte, protože se sám chováte nekorektně a zabalujete to vzletnými slovy (nejlépe o demokracii a boji za svobodu).
Státní propaganda v soukromých mediích, to myslíte vážně?
Jsem toho názoru, že obecně jsou otevřenost a transparentnost jedinou trochu účinnou zbraní proti všem propagandám a dezinformacím. Má to ale jeden háček: musí být naprosto důsledné a trvat od začátku. Jediný pokus o antipropagandu či dezinformaci "v zájmu dobré věci", pokud je odhalen, způsobí značnou ztrátu důvěry veřejnosti. Což už se dávno stalo.
Údajný boj proti lžím a dezinformací považuji za spíše fiktivní, neboť výrobou dezinformací u nás možné zajistit si i politickou kariéru (tedy trestnou činností).
Odkaz
Pardon, dezinformacím, je možné
Koordinator strategické komunikace je asi stejně užitečná funkce jako vládní zmocněnec pro rekonstrukci Ukrajiny nebo ministr pro evropské záležitosti. Trafika nic jiného v tom není.
Na každou propagandu platí otevřenost....na migrační, válečnou, covidovou, mainstreamovou, eurohujerskou, eko (zelenou )....proto je divné, že některé komentáře v diskuzích mažou...., že by to snad byla cenzura???🤡 ...v tom případě, tady něco nesedí....