1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno
  • ako sa voláte?
  • čo? Ako? Kto?
  • eště raz, ako sa voláte?
  • kto? Ja? ... ja už neviem,
  • a kde bývate?
  • hen tam, tiež neviem.
  • a koho budete voliť?
  • hej ... šak toho ... Fico.
26
Před 3 měsíci
Frantisek Belohlavek

Hloupé progresivistické žvásty,Bělohlávek,Trump s Muskem vám už vysvětlili,co je v Evropě za marasmus a začne se tu dělat pořádek stejně jako v USA....

19
Před 3 měsíci

Já jsem jednou Šimečku poslouchal na sl.tv , co ten pán tam blábolil to bylo neskutečné , on má takový úzký průzor a v tom jede , že se něco děje okolo , nějaké argumenty to ho vůbec nezajímá , dost se podobá jednomu fialovému politikovi

18
Před 3 měsíci
Zdenek Hurnik

Po pravdě bych si já netroufla ani při poslechu politika z jiné země soudit jestli má pravdivé či nepravdivé argumenty a jaký má průzor. ale asi v té zemi již déle žijete, tak se vám nedivím, že máte potřebu se k němu vyjadřovat.

5
Před 3 měsíci

Nejhorší je, že těch Slováků je fakt polovina, kteří nevěří západu. Nejvtipnější ale je, že velkou zásluhu na tom má fico a jeho rozkrádačky již od devadesátek, ale to jim nedochází.

27
Před 3 měsíci

Vy progresivní blázni,co Vám nepasuje je hned zmanipulované,jste už ubozí, pořád jenom brečíte.

10
Před 3 měsíci
Petr Pisárik

Tak určitě, delat u nas stat volebni průzkumy, tak kvicite, ze je to podvod 😄

1
Před 3 měsíci

Nechápu nervozní reakci PS.Podle pruzkumu vyhráli.Tak v čem je problém?

15
Před 3 měsíci
Milan Večeřa

Mimo jako vždy, stačí číst a zjistíte, že to není o PS.

2
Před 2 měsíci

Pruskum je podle toho kdo ho zada pokud by ho zadala opozice tak by pruskum vyšel v jeji prospech

1
Před 3 měsíci

A hned o pár článků níže zmanipulovanypruzkum agentury Kantar. Jak to vychází blbě neomarxistum je to špatně .

7
Před 3 měsíci

Průzkum je průzkum a kdo platí ten rozhoduje o výsledku. To funguje nejen na Slovensku ale i v ČR.

3
Před 3 měsíci
Jan Malo

Když to platí třeba Prima, tak ta zadává jaký výsledek?

2
Před 3 měsíci

Tenhle trapný jedinec by se měl především oholit. Nemusel by nám pořád připomínat naše poněkud zanedbané předky.

Před 3 měsíci

Bude hůř, svět se otočí a nakonec progresivci stejně vše projedou!!

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt