Hloupé progresivistické žvásty,Bělohlávek,Trump s Muskem vám už vysvětlili,co je v Evropě za marasmus a začne se tu dělat pořádek stejně jako v USA....
Já jsem jednou Šimečku poslouchal na sl.tv , co ten pán tam blábolil to bylo neskutečné , on má takový úzký průzor a v tom jede , že se něco děje okolo , nějaké argumenty to ho vůbec nezajímá , dost se podobá jednomu fialovému politikovi
Po pravdě bych si já netroufla ani při poslechu politika z jiné země soudit jestli má pravdivé či nepravdivé argumenty a jaký má průzor. ale asi v té zemi již déle žijete, tak se vám nedivím, že máte potřebu se k němu vyjadřovat.
Nejhorší je, že těch Slováků je fakt polovina, kteří nevěří západu. Nejvtipnější ale je, že velkou zásluhu na tom má fico a jeho rozkrádačky již od devadesátek, ale to jim nedochází.
Vy progresivní blázni,co Vám nepasuje je hned zmanipulované,jste už ubozí, pořád jenom brečíte.
Tak určitě, delat u nas stat volebni průzkumy, tak kvicite, ze je to podvod 😄
Nechápu nervozní reakci PS.Podle pruzkumu vyhráli.Tak v čem je problém?
Mimo jako vždy, stačí číst a zjistíte, že to není o PS.
Pruskum je podle toho kdo ho zada pokud by ho zadala opozice tak by pruskum vyšel v jeji prospech
A hned o pár článků níže zmanipulovanypruzkum agentury Kantar. Jak to vychází blbě neomarxistum je to špatně .
Průzkum je průzkum a kdo platí ten rozhoduje o výsledku. To funguje nejen na Slovensku ale i v ČR.
Když to platí třeba Prima, tak ta zadává jaký výsledek?
Tenhle trapný jedinec by se měl především oholit. Nemusel by nám pořád připomínat naše poněkud zanedbané předky.
Bude hůř, svět se otočí a nakonec progresivci stejně vše projedou!!