Člověka až děsí co kolem běhá za exoty. Ani se nechce věřit, že je něco takového v ČR možné ...
Můj přítel a já jako starobní důchodci jsme znepokojeni že si nás dezoláti berou do úst.Když budou věnovat polovičku sil co dávají do pokřikování práci není co řešit.Oba pomáháme Ukrajině která bojuje i za naše vnoučata.
Proč to vztahujeme na sebe? Ano, jste důchodce, ale proč by se to mělo týkat vás? Když to nechcete. Důchodců je spousta. Nejenom VY!!!
Ukrajina bojuje hlavně proto, že to potřebuje USA. Proberte se prosím vás.
Jak ji pomáháte? Penezma? Tak to jste ještě větší hlupáci, než jsem si myslela. Vždyť skončí u prvního korupčnika.
Hmotnými věcmi? O pomoc z řad obyčejných lidí na UA nestojí.
Ale ten váš pocit, že pomáháte, ten stojí za to.
Bože můj!
Toto je nejvetší spodina teto společností,stručne řečeno makat ne požadovat a pindat to jo.Bych je z toho Václaváku hnal ze by nestačili počítat boční ulice.Až tam tenhle a podobnej póvl bude hajlovat to budem taky tolerovat !? ☝️☝️☝️
Já znám - metelesku blesku. Tak proč to vyhnání z Václaváku nezkusíš, ty hrdino. Myslím, že velice rychle by jsi vypadal s modrým ksichtem, jak taťka šmoula.
P. Hovorková to že chtějí duchodci a rodiny z dětma žit trochu dustojně tak jsou u vás proruští a co celá pětidemoliční vláda ta leze do zadele Bruselu a USA.
To není pravda. Hesla proti Rakušanovi, Ukrajině a podpora Ruska nemají s důstojným životem nic společného.
Na transparentu k článku není nic proruského. Vypadá to, - že na celé této demonstraci takto směrovaný transparentne ani byl. No a když někdo z těch desetitisíců demonstrantů tam vykřičel svůj osobní názor, svět se snad nezbořil a naší vytoužené demokracii nijak neublížil. Je třeba vědět, že Češi nikdy nebyli a nebudou ovce a je dobře, že se každá vládní garnitura vždycky dozví - jak si ve svém "vládnutí" stojí.
Oprava: konec 2. věty: - .....takto směrovaný transparent ani nebyl.
Důchodce okrádáte, tak právo vyjádřit hold má každý. Určitě není vše v pořádku ale docela by bylo zajímavé kolik je. Opravdu důchod zasílaný poštou. Pokud bylo odděláno běžných 43 let odhadem 17 až 23 000. Dalo by se říci, že mladí zatížení úvěrem jsou na tom hůře. Současnost je nepříjemná doba prakticky pro celou Evropu hledat pravdu to je velký otazník. Jedna pravda je východ je pro Evropu velice nebezpečný jedinou ideální volbou by bylo urovnat konflikt a každý by se staral o svoji rodnou vlast.
Souhlasím s ukončením konfliktu vyvolaným Orkošvábem na Ukrajině ale nikoliv tím, že se Orským šmejdům bude ustupovat.
Poslal bych je všechny včetně Foldyny do toho jejich zaslíbeného Ruska, tam by jim podobná akce neprošla, už by se všichni váleli v base
Krejčíku, ono i na tebe může dojít. Dnes jsi bohatý machr, ale zítra to může být všechno jinak. Takoví, jako ty, skrývají pod svým radikalismem nějakého kolaborantského komunistického kostlivce v almaře.
Tady tyhle rusofilni filcky, a ty rudé noky, a pátou RF teroristickou kolonu, bych okamžitě poslal do jejich země zaslíbené, ať si pokrikujou v Rusku, zde jsou v civilizované slušné vyspělé Evropě. Ano, mluvím o techle "Vlastencich" , ano o dezolatech, o rakovině zdravého myšlení, o AIDS demokracie. Sláva Ukrajině. Chvála padlým, za svobodnou Evropu.
No vy máte dost! Vy už to nepijte ani ředěný!
Snahy dezinformovat autorkou tohoto clanku jsou temer komicke. snahy “dolozit” snimky s prorusky ozdobenymi individuy jsou moc fajn. Skoda jen, ze jsou cca rok stare. Takze by me zajimalo v cem vlastne ta proruska demonstrace byla proruska? Pro prumerneho duchodce je financni a materialni pomoc co odchazi na Ukrajinu strasnej balik. Bohuzel nedochazi jim, ze z pohledu makrocisel to jsou drobny. Takze pochopitelne se bouri. Me osobne by spis s…y miliardy utopeny v silnicich/dalnicich … mame nejdrazsi a nejkratsi na svete.
"Pro prumerneho duchodce je financni a materialni pomoc co odchazi na Ukrajinu strasnej balik." Kolik a co by nás stála válka s Ruskem v případě prohry Ukrajiny?
Ano, doba je všelijaká a já netvrdím že vše co vláda je dobré a neebo že se mi to líbí každý normální člověk pochopí že některé kroky jsou prostě nutné,ale to co dělá pan rajchl to by zasluhovalo podání trestního oznámení pro vlasti zradu a následné vyhošténí nebo nucený exil nejlépe do ruska když ho tak miluje jen by mne zajímalo zda by ta paní s tím transparentem i když má částečně pravdu taky takhle békala v Moskvě pod kremelskou zdí možná že by chvilku potom co by vyšla s tímto heslem na ulici tak by stála u té zdi s rukama nad hlavou a policajt by jí rozbil hubu a to jetě s usměvem pak by jí naložily do antona a odvezli 50 kiláku daleko a dostan se jak chceš
Co paní uvádí na tansparentu, s tím se nedá nesouhlasit.