Jich mnógo. Russáci no. Jejich život nemá hodnotu ani jedné kopějkY
Všichni zde diskutující reagují na nesmyslnost války jako takové a diví se, že Rusové jdou na porážku jak prasátka. Musíme si však uvědomit co to je dnes Rusko. Já osobně jsem zde byl zatím dvakrát, jednou asi 55 dnů 1985 jako student VŠ a pak týden 2020 s mými dětmi. Tato země se na rozdíl od nás nezměnila. Průměrná mzda činí asi 13 000 Kč (přepočet) a paritou kupní síly pak snad 20 000. Naše průměrná mzda je okolo 43 000 a paritou asi 55 000 Kč. to je ohromný rozdíl v životní úrovni.
Všichni víme, že slovo průměrná je ve skutečnosti pro mnohé nedostupná mzda a tedy, když náborový příspěvek do armády RF činí od 350 -950 tisíc rublů a plat pak okolo 120 - 150 tisíc, je prostě už jedno, za jak dlouho je daný muž zabitý, hlavně aby dostala rodina tu první platbu. Proto zcela logicky vojáci neoddělají svého opilého nesvéprávného velitele, ale modlí se, aby poslali co nejvíce měsíců domů do jejich rozpadlé vesnice někde uprostřed Ruska.
Tak to je smutný příběh. Russko má surovin jak málokdo, ale dřou bídu s nouzí - kromě pár velkých měst v Evropě.
Rusko samo by měl svrhnout Putina a celý Kreml a začít žít jako normální Demokratický stát ale to by musely chtít a vzít rozum do hrsti a zbavit se celého Kremlu s hlavně Putina jinak hrozí izolace a to o i nechcou
Zbabělec putin spí i v neprůstřelné vestě a mladé kluky posílá na smrt. Je to stejná zbabělá zrůda jako Hitler a Stalin.
Vy jste s ním ležel v posteli nebo jak tomu mám rozumět Nováku
VladiMÍR VladiMÍRovič si hraje hru, ve které má hodnotu jen jeho život. 🤮 Rodiny padlích vojáků možná dostanou sadu ručníků…
"Pokud si nějaký velitel amerického pluku uvědomí, že je útok nemožný, přeruší jej. Angličané a Němci dělají totéž, ale Rusové ne. Vrhají se do (nemožného) útoku se svými muži. Dalším důvodem, proč Rusové útočí je, že nemají duši a nic jiného, o co by se starali. Můžete si s nimi dělat co chcete. Nebýt hrůzy z bolševizmu, boje na západě, celá válka by už dávno skončily. Boje na západě jsou úplně jiné než na východě. Na západě je zcela nemožné cítit vzájemnou nenávist, ale muže pocházející z nejodlehlějších stepí nenávidět můžete".
Kurt Meyer - generálmajor Waffen SS
Ruská taktika se od dob 1 světové nezměnila. Posílat vlnu za vlnou dokud protivníkovy nezačnou docházet zdroje.
To chce ještě víc takových ruSSkých velitelů, kteří posílají bezmyšlenkovitě ruSSáckou svoloč na porážku. Shnijte v pekle kacapové!
Dokud si Rusové neuvědomí, že jde i o ně a nepostaví se sami za sebe, Putin se nezastaví. Ten sedí někde v teple v bunkru a nemá ponětí, jak kosí vlastní lidi.
Moc dobře zná ruskou taktiku, ale je mu to jedno.
Kvůli prachům riskovat život je nebetyčná hloupost. Při obraně vlasti to je hrdinský čin, ale za peníze jít vraždit do sousední země, to nepochopím.
Já to chápu (ale nesouhlasím s tím) - prostě nájezdníci.
Věřte nebo nevěřte.
Vezte, nebo nevezte. Anebo vás odvezou, nebo se necháte odvézt.