1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

To je ruský způsob boje, který byl známí za druhé světové války. Do přední linie jsou vysláni obyčejní vojáci a za nimi je druhá linie, která v případě nedodržení rozkazů vojáků v první linii je klidně zastřelí.

1
Před 11 měsíci

Chtěl bych se pana redaktora zeptat, co je to ten jeho tzv. masný útok? Opak zeleninového?

A skončí po něm ti mrtví okupanti v masovém hrobě, nebo taky jen v tom masném?

3
Před 11 měsíci
Pavel Kubín

Masný útok zřejmě alternativa masového útoku. Masný, zřejmě znamená drony namleté maso z Ruᛋᛋáků.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Tak se vzepřete postřílet své velitele a pak Putina a ty jeho noclehy a bude po válce. A můžete se vrátit domů živí jako hrdinové.

16
Před 11 měsíci

TO JE ŽIVOT, RUSSÁČKU !!!

24
Před 11 měsíci

Překvapuje to někoho? Asi ne ...

11
Před 11 měsíci
Jc

Vadí to někomu. Asi ne.... 😉

3
Před 11 měsíci

Klasická taktika útoku přes minové pole pod rouškou denního světla. Kdyby jich alespoň bylo jedenadvacet,mohli utvořit rovnostranný trojúhelník.

3
Před 11 měsíci
Petr Hrdinka

Těch 12 ho ale utvořit může. Kdy se půjde velitel kochat na válečné pole? Díky díky ukažte mi jak se potíte.

No co nevejrej na mě, také jsem fanda RD 😉

Před 11 měsíci

Můžou poděkovat Putinovi…mrtvých jen přibývá…ruský voják na Ukrajině nemá co dělat!

19
Před 11 měsíci

Stejnou taktiku používalo carské Rusko a posléze ji úspěšně aplikoval CCCP: Na zteč. Zbraň si vezmi od padlého soudruha. Urrraaaa.

4
Před 11 měsíci

Každý je geroj za klávesnicí ale prožít něco takového tak máte trauma i po smrti

14
Před 11 měsíci
Daniel Bouchala

NIKDO je Bouchale do války nenutil

10
Před 11 měsíci

Že mě to nepřekvapuje.Ukrajinští hrdinové opět nezklamali.A teď do mě , podporovatelé fašistů.

12
Před 11 měsíci
Jaroslav Kreisl

A co tě fascinuje na okupantech?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt